• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYPOROD DOMA příznivci vítáni
    rozbalit záhlaví
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    WITCHIE: Bohužel, jako svéprávný občan jsem povinen bránit potenciálně hrozící trestné činnosti.

A zabití novorozence matkou, byť z nedbalosti, trestným činem je (ledaže by byla prokázána postporodní psychóza, ale to uvádím jen pro doplnění, s tím co tu probíráte to nesouvisí)

Takže se smazat naopak nesmím. Pokud tu tak vadím, udělejte to někdo za mne. Jakéhokoli zbytečně zmařeného života je mi líto, a jelikož sám mám děti, u novorozenců to prožívám obzvlášť intenzivně. A pokud vyjde najevo, že příčinou smrti je hipsterství matky, jsem sám poměrně blízko k tomu nějaký trestný čin spáchat sám.

Zdvořile prosím, zamyslete se nad obsahem posledních pár příspěvků. Nebo to aspoň zkuste, i když je pátek.
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    A k cemu jsou vlastne ty monitory, o cem to ma vypovidat? Neziju v Cechach tak nevim, tady se to nepouziva pokud vim. Posloucha se tu srdce takovym naslouchatkem, nevim jak se to jmenuje, je to jednoduchy maly pristroj prenosny. Neni mi moc jasne k cemu je monitorovani, kdyz nemuze byt provedeno behem spanku ditete.. Jake ma mit oproti poslechu srdce vyhody?

KEMAL: precti si nazev klubu a smaz se
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    aspoň během těhotenství byste si tu trávu měly odpustit

jen názor ...
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    jak to ale pak udelat, kdyz na monitory chodis a bohuzel vychazeji "spatne"? na to ci pak muzes stezovat, kdyz vis, ze oni proste jedou podle techniky a ne podle hmatu, citu, poslechu a az pak nekde podle techniky?

jinak -- http://llp.cz/2014/01/pravnici-vyzyvaji-rodicky-nenechte-si-libit-porusovani-vasich-prav/
    BERENIKEE
    BERENIKEE --- ---
    GIMEL: To me mrzi.
    Ale stezuj si,vim ze ted mas jine myslenky a starosti ,ale bohuzel zen a nasledne deti v teto situaci pribyva a jelikoz je minimalni zpetna vazba,tak timto nerespektujicim zpusobem jedou doktori dal:(
    Obrat se na Ligu lidskych prav,dost resi oblast porodu a urcite ti s tim pomuzou a poradi.
    Je uzasny ze mas duveru v sebe i miminko,pres takovy zasah,duveruj sobe i jemu dal:)
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    YEETKA:
    Na tohle bych chtela navazat a vsem matkam, co jen vzdalene uvazuji o tom, ze by rodily doma, BEZTE DO TOHO.
    Ja jsem si prala prirozeny porod a sla jsem na radu duly do podoli, kde k tomu jsou celkem nakloneni. Bohuzel, kvuli historii "spatnych" monitoru a jednomu divnemu pri kontrakcich jsem sla behem 2 minut na cisar v komplet narkoze. Nebylo to vubec nutne, protoze ja jsem proste VEDELA, ze je vse v poradku. Znam sve dite, pripravovala a vyladovala jsem se na sve telo v podstate od sameho zacatku. Za pul roku uz si clovek tu intuici dost vytrenuje :).
    Bohuzel doktorum to nevysvetlite a kvuli cisari uz me zadna PA nebude chtit odrodit doma, protoze predstavuju risk :/ Mam ted kvuli tomu na zacatku sestinedeli docela emocne zadelano, jsem z toho smui zivoty, berou zazitky a delaji z nas nesvepravne stroje na rozeni deti...na a vztekla. Takze tady se rada postavim za Ivanu, ktera rika nechodte na monitory. Ty veci nam nice
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    Prehnane to neni, mluvila jsem o tom s ivanou. Da se to vyresit osobne.. Kazda PA muze dostat vysokou pokutu za prekroceni svych pravomoci pro planovany a smluveny porod doma, ke kteremu vedou nejake dukazy. Proto ti zadna PA neda ofiko papiry s asistenci nybrz informaci ze se jednalo o prekotny porod nebo prijela az pak..
    ja se jim nedivim.
    LILY
    LILY --- ---
    ZEGA: už zase? :(
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    A ivanu ceka soud 29. Az pak bude vedet co dal.
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    Vzhledem k tomu, že poslední dobou dostáváme nevěrohodné dotazy, které mají za cíl zjistit, které porodní asistentky chodí k domácím porodům, prosíme všechny o obezřetnost.
    Porodní asistentky jsou v současném legislativním nastavení vystaveny vysokému riziku při výkonu svého povolání. Prosíme tedy, aby v příbězích, které nám posíláte, byla jejich případná přítomnost co nejvíce neutralizována, časově i místně rozostřena.
    Pokud dostáváte dotazy s žádostí o doporučení porodní asistentky k domácímu porodu, pak volte prosím pouze ústní formu důvěryhodné osobě, kterou znáte. Děkujeme!
    https://www.facebook.com/podporaproivanu
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    LILY: :-D No, to nebyl. Oni v tý porodnici člověka hrozně honěj. V čase, kdy jsem byla vyhozená do zahrady, bych si to i dovedla představit, ale moje představy a realita jsou dvě rozdílný věci :-)
    LILY
    LILY --- ---
    KOTENCE: a byl čas na to reiki? :)
    TABBY
    TABBY --- ---
    KOTENCE: Vitej v klubu :-)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    BARBARA0709: Nic zlýho se mi nedělo, spíš jsem konečně pochopila, proč se ty porody tak řešej.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    Tak vám trochu závidim odvahu rodit doma. Můj porod byl úplně bez problémů, jediný problémy a nepříjemnosti mi dělali doktoři a ty imbecilní monitory. Jenže jsem se na to vlastně vůbec nepřipravila, takže moje vyjednávací pozice byla chabá a nemám si na co stěžovat.
    Příště bez monitorů a s někým, kdo po mně nebude chtít dejchání hysterickýho psa a tlačení se zardženym dechem. Neni to nefunkční technika, ale pro mě trochu nepřirozená.
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    BARETKA: Hm, ona je fakt dobra, je tam naval. Skoda.
    BARETKA
    BARETKA --- ---
    áha, tak...

"Ukončení příjmu nových pacientek
    25.04.2013 13:29
    Od dnešního dne je ukončena registrace nových pacientek, děkujeme za pochopení."

BARETKA
    BARETKA --- ---
    RACHEL: Dekuju, zkusim si tam zavolat..
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    BARETKA: Ano, to je ona.
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    BARETKA: Nevim, sleduj stranky www.medbank.cz, obcas vyvesi, ze berou pacientky, ale za dva tri tydny to zas stopnou. Az tam pujdu priste, v unoru, tak se zeptam.
    BARETKA
    BARETKA --- ---
    Kdyz je tady rec o Mudr.Jandove, nevite, jestli bere jeste nove pacientky? A jedna se o Kristynu Jandovou v Revolucni?? Diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam