• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYPOROD DOMA příznivci vítáni
    rozbalit záhlaví
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    KAIRRA: dokonaly a presny!
    LAURA
    LAURA --- ---
    Proč chce stát zasahovat matkám do porodů?
    MEDICAL TRIBUNE CZ > Proč chce stát zasahovat matkám do porodů?
    http://www.tribune.cz/clanek/33693

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    GRANTORINO: tak na živo se jeví poměrně příčetně a příjemně... akorát, že se mu podařilo mi spustit svým vyšetřením v osmém měsíci kontrakce jak pr...
    každopádně v jeho nepřítomnosti v ordinaci jinak ordinuje velmi schopný a poměrně i vstřícný lékař
    TABBY
    TABBY --- ---
    DOUPLE: Jojo. I prvni. Pry zhodnotila rizika a doma ji to prislo nejbezpecnejsi. Vice na http://ona.idnes.cz/marketa-sichtarova-0a9-/spolecnost.aspx?c=A130109_133644_spolecnost_job
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    TABBY: A vsechny rodila doma?
    FIFI
    FIFI --- ---
    TABBY: taky to prave nechapu, obcas s ni pracovne mluvim po telefonu, nejake mimco ji tam obcas place, ale ze ceka ctvrte - jsem nevedela.

Kazdopadne gratulace velika!:)
    TABBY
    TABBY --- ---
    FIFI: Zajimalo by mne, jak to pri svem vytizeni zvlada. Ale ona asi nebude mit problem zaplatit ruzne pecovatele aj.
    FIFI
    FIFI --- ---
    TABBY: aha, nevedela jsem to. myslela jsem, ze ma tak dve:)
    TABBY
    TABBY --- ---
    FIFI: No jo. TA ekonomka.
    FIFI
    FIFI --- ---
    TABBY: Markétě Šichtařové? Ta ma uz 4 deti?
    TABBY
    TABBY --- ---
    GRANTORINO: Hele, ja to nevim, neprekracujes nahodou nejake kvoty? Jako dve deti, chlapecek a holcicka, a slus! :) Urcite jsi zabrala misto nejake maminecce, ktera chtela poctive konzumovat veskerou peci, vcetne planovane sekce ;)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    GRANTORINO: Svobodovi, ne Sobotkovi. Oba Bohuslavové, ale rozdíl mezi nimi značný.
    TABBY
    TABBY --- ---
    FB mi sdelil, ze se M. Sichtarove narodilo doma ctvrte dite. Ta musi lezt odpurcum domacich porodu taaaak krkem...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Před dvěma hodinami na FB, Bohuslav Svoboda:

"Rozhodl jsem se připravit návrh zákona, kterým zamezíme porodům doma bez dozoru lékaře. Jsem hlavně táta a porodník a právě díky svému povolání vím, jak při porodu záleží na každé vteřině. Zájem na domácím porodu má pouze matka, nikoli nenarozené dítě, které se rozhodnout/bránit nemůže. Ani rodiče nemají právo brát novorozeněti šanci a nesmí za něj v jeho neprospěch rozhodovat. Zkušenosti z posledních let, kdy se porody doma začaly provádět jsou více než varující. Díky změněným životním podmínkám se porodnictví v současnosti zásadně změnilo, děti jsou v průměru a l000g větší než dříve, ženy mají díky pracovní zátěži a jinému stylu života jiné pánevní rozměry, dnes jsou těhotné i ženy, u kterých dříve těhotenství nebylo možné a to vše zvyšuje významně procento porodnických komplikací, které jsou v podmínkách porodu doma neřešitelné."

Tak nevím, jestli tímhle nahoní kýžené politické body.
    FIFI
    FIFI --- ---
    LAURA: to uz je snad nejaka kampan PROTI, ne???
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    LAURA: A imidž žen rodících doma jakožto vražedkyň svých dětí budiž dokonána...
    LAURA
    LAURA --- ---
    Novorozence utloukla o zeď matka po domácím porodu. Policie hledá další svědky – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...ence-utloukla-o-zed-matka-po-domacim-porodu-policie-hleda-dalsi-svedky.html

heslo domácí porod zaručeně táhne... :( (a mně už je z toho fyzicky špatně, oni prostě smazali rozdíl mezi plánovaným domácím porodem a utajeným porodem za účelem likvidace dítěte..)
    OXIS
    OXIS --- ---
    ZUZKAOU: to mi připomíná, že v místní porodnici nedávno umřelo miminko, podrobnosti nevím, ale matka s tím chtěla jít do novin, jenže místní noviny o tom odmítly psát... Ale opravdu vůbec nevím, jaké byly okolnosti úmrtí.
    LURA
    LURA --- ---
    ZUZKAOU: To je neskutečný
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Ústavní soud: Mediální lynč po porodu doma nemusí být prošetřen - Liga lidských práv
    http://llp.cz/2014/08/ustavni-soud-medialni-lync-po-porodu-doma-nemusi-byt-prosetren/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam