• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYPOROD DOMA příznivci vítáni
    rozbalit záhlaví
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    WITCHIE: ja zila v domeni, ze u prvniho porodu nic nehrozi... Taky me to zajima.
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    GRANTORINO: mohla bys prosim popsat a vysvetlit tu konkretni komplikaci porodu timto hrozici? Co presne hrozi? Na co presne potrebujes ty mediky (?? predpokladam ze jsi myslela lekare, nikoliv sudenty mediciny)
    LILY
    LILY --- ---
    Neznáte někoho, kdo rodil doma a měl Rh- a jak to řešil? Kámoška chce rodit doma, ale potřebuje sehnat rh imunoglobulin (název Rhodon). Bohužel doktoři a PA, co jí to doporučují, zároveň nejsou schopni říct, kde by to sehnala. Počítám, že jinde než v porodnici se jí to asi nezdaří, ale i tak se tu raději ptám..
    FRUTAA1
    FRUTAA1 --- ---
    ahoj, podstoupila jste některá hypnoporod? prosím o sdílení zkušeností či odkazy...
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    GRANTORINO: male je krasne ale ta pani na mna posobi ze je trochu mimo :)
    BERENIKEE
    BERENIKEE --- ---
    Petice proti represivnímu přístupu státu v otázce očkování | e-petice.cz
    http://e-petice.cz/petitions/petice-proti-represivnimu-pristupu-statu-v-otazce-ockovani.html
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    YEETKA: mně docela taky a záleží na ingrediencích, jinak je to opravdu zázrak, já to dělávala mámě po chemoterapii.
    YEETKA
    YEETKA --- ---
    LEPEK: :D mně to docela chutná, ale až po dochucení zeleninou a hlavně sojovkou:)
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    YEETKA: pokud bereš delikatesu jakožto specialitu kuchyně, souhlasím :) souhlasím též s vynikajícími posilňujícími účinky :)
    ... ale jako dobrota mi to moc nepřijde ;)
    KATIA
    KATIA --- ---
    Olga Richterová: Chvála důslednosti a ombudsmanky - Deník Referendum
    http://denikreferendum.cz/clanek/19723-chvala-duslednosti-a-ombudsmanky
    YEETKA
    YEETKA --- ---
    YEETKA:
    Polévka Koikoku - recept z webu Paní Dýně
    http://pani-dyne.cz/usr/ReceptDetail.aspx?ReceptID=324
    YEETKA
    YEETKA --- ---
    ADD:
    stálo by za to vyhnout se jin potravinám - uvolňující tendence - sladkosti, tropické ovoce, sladké šťávy, červená řepa, bílá rýže, mléčný výrobky, erteple a v podstatě všechno co je "fluffy", léky jsou imho taky extrémní jin..
    naopak by bodla nějaká ta miso polívka, červený maso.. mně v podobným stavu pomohla polívka koi-koku - šupneš do papiňáku celého dobře očiťěného kapra a celý den, ideálně do pozdního večera vaříš... vznikne delikatesa, která má zázračně posilující účinky..
    ADD
    ADD --- ---
    ADD: Těhotenství 31 týdnů, chřipky tři týdny, antibiotik čtyři dny. :-)
    ADD
    ADD --- ---
    FIFI: Čeho?
    FIFI
    FIFI --- ---
    ADD: a kolik ted mas za sebou?
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ADD: hlavně se vykašli na nějaký mužovy pohledy a co je potřeba v domácnosti dělat a odpočívej. Když skončíš na rizikovým v porodnici, tak jim to taky nikdo neudělá.
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    vetsina PA ten horcik jako doplnek nedoporucuje (narozdil od doktoru), prirodn zdroje budou lepsi i kdyz z nich toho clovek zase ziska nepomerne malo

s tou bylinnou smesi mame taky pozitivni zkusenost, delal jsem pro zenu malou modifikaci a pokud sme to prestali brat tak bylo bricho citit, pri uzivani bylo v pohode
    TABBY
    TABBY --- ---
    KACCABA: Mandle a kakaove boby tez horcik obsahuji.
    ADD
    ADD --- ---
    KACCABA: Já jsem hledala hlavně ty nepilulkový rady (co já vím, nohy nahoru, studenej obklad, pomalá chůze po rovině...), případně základní potraviny. Dvě těhotenství se mi podařilo být úplně bez léků, nechtěla bych si třetí porod nějak zkomplikovat. Registrovaná v Podolí jsem, ale radši bych tam nemusela. :-) Ale díky, kdyby bylo hůř, budu to mít v záloze.
    KACCABA
    KACCABA --- ---
    ADD: Pokud nechceš "umělé magnesium", tak co třeba Dologran? Těhotné ho mohou.

Několika mým známým se osvědčila taky tahle bylinná směs, když hrozil předčasný porod - http://eshop.tcmbohemia.cz/z869-dang-gui-shao-yao-wan

KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    ADD: mně kupodivu ležení a sezení to tvrdnutí zhoršovalo, nejlepší byla chůze ve volném tempu, ta mě jakoby uvolnila. Ale to až to bude celkově líp, samozřejmě..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam