úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit heslem
přihlásit přes passkey
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Gastropeklo
Tento klub se bude zabývat sběrem informací, recenzí, referencí, obrázků a receptů na nejhorší možné pokrmy a nápoje - ale nikoliv jako objekt úcty. V tomto klubu jde o varování a prevenci. Skutečně odstrašující případy budou zvěčněny na nástěnce. Zvláštní cenu takzvaného "Blivníka" obdrží každý měsíc ten nejotřesnější z prezentovaných gastrokotlů.
rozbalit záhlaví
SALVATOR
---
---
16:59:47 22.6.2012
1 odpověď
ONITSUKATIGER
: To by měl tvýho psa vidět hlavně Čapek :). Mě náš pes taky jednou sežral chleba co sem měl k svačině :D
ONITSUKATIGER
---
---
16:54:46 22.6.2012
1 odpověď
SALVATOR
: to bys mel videt myho psa..ten chleba velmi rad :-D
SALVATOR
---
---
15:47:39 22.6.2012
1 odpověď
+8
...dali tam i česnek a pepř a namíchali tam sádlo i bonbóny, škvarky a skořici, krupičnou kaši a tvaroh, perník a ocet, kakao a zelí, jedlou hlavu z husy a hrozinky, inu všechno možné do toho dortu dali, jen chleba tam nedali, protože pejskové a kočičky chleba zrovna tuze moc rádi nejedí...
WOJTYLA
---
---
15:40:45 22.6.2012
Sýrovej nářez
tomatová omáčka, eidam, šunka, tvarůžky, parenicové copánky, hermelín, uzenej sejra, niva, ementál, oregáno
WOJTYLA
---
---
15:40:28 22.6.2012
GEKONZPRAHY
: sýrovej nářez bych celkem vochutnal:-D
GEKONZPRAHY
---
---
14:49:47 22.6.2012
1 odpověď
Hele, byla proběhla tady Pepíkova Pizza? :)
Pizza | Rozvoz pizzy Praha, Pepikova pizza
http://www.pepikova-pizza.cz/pizza/
KEMAL
---
---
13:20:42 22.6.2012
+25
převyprávěno od kamaráda:
jeli jsme na chatu, po cestě jsme se zastavili v nějaký vesnici že si jako dáme snídani. Něco jsme si objednali, T. si objednat "hemenex", psáno takhle česky. Když nám to přines, T. kouká, a dostal vejce s gothajem. No, nechtěl se s tím smířit, tak povídá pinglovi "no moment, to jsem si neobjednal, to je vejce s gothajem". No a pingl ho uzemnil "a jakpak si to pán přestavoval? Snad se šunčičkou?"
CHCANDA23
---
---
13:05:25 22.6.2012
to kamos taky moc nechodi do restaraci a byl trosku opilej teda..sme prisly a servirka klasika co si dame , tak sme si obednaly a doslo na kamose. a von ze chce svickovou.-a nic jinyho.a ona:a jak propecenou?jak byl lizlej , tak nani ze svickova je snad s knedlikem ne?a furt si stal za svim ze kdedlik a ze je blba a scim se ji asi svickova. no prdel.za 45 min. mu prineska 300g biftek s 5 knedlikama.
WYMA
---
---
12:45:30 22.6.2012
a když už jídeláky, tak co takhle eidamová pizza? :)))
Miluji tě - Mexikano
http://www.mexikano.cz/namky2.html
WYMA
---
---
12:44:47 22.6.2012
+1
DAVE_PAGE
: děsnej zvyk nazývat jídla těmahle blábolama. snad nejhorší mi to vždycky přijde v pizzeriích.
SALVATOR
---
---
12:28:29 22.6.2012
+3
DAVE_PAGE
: Hmm a akce tam má Evropa 2. O důvod víc proč tam nejít.
DAVE_PAGE
---
---
11:47:53 22.6.2012
2 odpovědi
+8
Vcera jsem mel stastny den a vyskytl jsem se v restauraci Alexandia v Ostrava. Dal jsem si jen pivo, na jidlo jsem nenasel odvahu.
http://restaurace-pizzerie-kavarna.com/restaurace_alexandria_lod/restaurace_restaurant/jidelni_listek/jidelni_listek.php
LODNÍKOVA VĚTROVKA (česneková polévka s uzeninou, sýrem, žloutkem, tvarůžkou)
KAPITÁNOVO PÉRO (vepřová klobása, feferón, hořčice, křen, kyselý okurek, chléb)
RYBANINY KOZY (kuřecí prsa se šunkou a broskví gratinované sýrem)
CHCANDA23
---
---
10:09:20 22.6.2012
THE_BALROG
: to by mel zdenda radost.)-to je hruza
THE_BALROG
---
---
10:08:01 22.6.2012
1 odpověď
THE_BALROG
: WTF?
...
Smažený řízek s taveným sýrem, zeleninová ozdoba...
THE_BALROG
---
---
10:06:36 22.6.2012
1 odpověď
+2
TOOMIX
: docela v pohode :) ... Větší bramborákový peklo (pro někoho určitě nebe) je motorest v Senici:
http://www.motorest-senice.cz/jidelni_listek.htm
A ne, tak, jak to mají vyfocené tady, to jídlo opravdu nevypadá :))
TOOMIX
---
---
7:06:02 22.6.2012
1 odpověď
Chomoutov u Olomouce
WOJTYLA
---
---
15:35:33 21.6.2012
+56
pingl má bejt profesionál...jednoho jsem zažil a to byl profesionál všech profesionálů...meli jsme kdysi takovýho známího co byl děsnej buran a všechno vedel nejlíp a všude byl a tak...brávali sme ho do hospod páč byla vždycky prdel na jeho účet...
mno dorazili sme do hodpody a že si dáme tatarák...
a von - co je tatarák
někdo povídá, no tatarskej biftek - si nemel nikdy tatarskej biftek?...
a von samozřejmě - jistě že sem měl...sem sežral tatarskejch bifteků vic než si jich ty videl...
přišel číšník a já sem si dal tatarák, nekdo další taky, nekdo pečený koleno a pak přišla řada na tohodle experta a povidá:
"já si dám taky tatarskej biuftek, ale pořádně propečenej"....
pingl nehnul ani brvou...a odkráčel...načeš nám donesl tatarák, koleno a tak a jemu 2 karbanátky...
GEKONZPRAHY
---
---
12:53:20 21.6.2012
JAKE_UP
: Si ho klidně vyndej sám, mám dojem, že jsem psal, že za 80 Kč očekávám pokrm, kterej můžu pozřít, aniž by mi bylo na blití. To je trošku rozdíl, vašnosto.
JAKE_UP
---
---
12:50:09 21.6.2012
1 odpověď
±0
GEKONZPRAHY
: Ty, kterej ses tady rozčiloval, žes za 80 Kč za meníčko nedostal gastronomickej orgasmus, se tady budeš obouvat do nějakýho buránka. To mi ho vyndej.
GEKONZPRAHY
---
---
12:32:18 21.6.2012
1 odpověď
PINK_CICINKA
: Taky v tom nevidim vůbec nic špatnýho, taky si dávám kohoutkovou, kde to jenom je možný, kór v době oběda, ale u týhle ženský mi to přišlo jako jasná snaha co nejvíc ušetřit... Se na to měli rovnou vysrat a jít někam do levnějšího, to je jako koupit si nejlevnější bavorák. Je to sice BMW, ale výbava jak Fabie...
ONITSUKATIGER
---
---
12:08:50 21.6.2012
PINK_CICINKA
: Taky si myslim...v Praze(pocitam, ze to bylo v Praze) mame celkem kvalitni vodu z kohoutku. Jako obcas se nedivim, kdyz za 0,2 bonaqua vody chtej 39 korun, ze si nekdo da radsi vodu z kohotku, kor ted v tom vedru...
<<
<
automatické načítání
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam