• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SYLVAENGastropeklo
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    TOOMIX:
    YNOR: A mně to teda přijde super :-))
    Jako jasný, je to přesně to "gastropeklo" o kterém to tu je, ale tak když je to tématická restaurace a mají tam popsáno o co jde tak proč ne? :)
    YNOR
    YNOR --- ---
    TOOMIX: tvl todle je spíš do [ weird // strange // bizarre // wtf // psycho ]
    to nemůžou myslet absolutně vážně
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Restaurace v Novém Městě nad Metují via FB Peklo na talíři

    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    taky ze skoro nikam nechodim jist a vetsinu jidel si pripravuju sama nebo s muzem, je vyucenej kuchar...
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    ONITSUKATIGER: s timhle přístupem bys ale nemoh jíst nikde nic prakticky...
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    SAMMAEL: proto si polivky dne nikdy nedavam...
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    Možná byste se divili, v kolika hospodách to dostanete jako tu úžasnou "polévku dne" :-)
    ALEXANDRASAINT
    ALEXANDRASAINT --- ---
    ONITSUKATIGER: mně to spíš připomíná, když jsme zvracela do igelitového pytlíku.
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    TOOMIX: To mi pripomelo film "Utok smrticiho Blobu"
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    FOSSY: Bohužel vím že je základ důležitá věc, můj základ je 6000 a nějaký drobný, plat co pobírám je samozřejmě vyšší.
    FOSSY
    FOSSY --- ---
    SNIPERCZ: Ano, to vím, vyzkoušel jsem si to, ale dostaneš se - v restauraci v centru s hodně slušným obratem (tři kuchaři, čtyři číšníci, kousek od Staroměstského náměstí, prioritně pro turisty) - třeba na 18 čistého. A on je ten základ celkem důležitá věc...
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    FOSSY: Ona je realita s platem kuchaře trošku jinde, všude píšou kuchařům základ minimální plat, zbytek se už nikde neeviduje ;)
    FOSSY
    FOSSY --- ---
    Teď jsem náhodnou narazil na něco, co sice souvisí jen vzdáleně, ale pěkně to koresponduje s debatou, kterou jsme tu onehdá vedli o zaměstnání kuchaře, tak to snad není tak moc OT.
    Článek číst netřeba, pozornost doporučuji věnovat prvním třem místům v TOPTEN nejhůře placených zaměstnání. :)))

    Nejlépe a nejhůře placené profese: rozdíl až 50 tisíc korun měsíčně - iDNES.cz
    http://finance.idnes.cz/nejlepe-a-nejhure-placene-profese-dq5-/podnikani.aspx?c=A120927_1834342_podnikani_zuk
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Nové Město nad Metují


    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    recept záviek
    http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=4176367

    Zuzana K. (KarpasovaZ) ID 65779
    recept -záviek

    Holky prosím poraďte. Slíbila jsem kamarádce, že jí pomůžu uvařit při otevírání restaurace. Ale teď nevím co. Myslely jsme asi nějaký závitek. Zřejmě kuřecí. Nemáte nějaký dobrý recept? Potřebujeme se blýsknout. Bylo by to asi pro 20 lidí
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Další gastroráj, konečně jsem si dal v Čestru tu zmrzlinu z černýho piva Master se švestkama, měli jste?
    ALEXANDRASAINT
    ALEXANDRASAINT --- ---
    87HIGHFLYER:
    slovo "plytký" nenávidím. ;)
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    TOOMIX: Pozor, ale jen pouze ve značkové smetaně Dr. Halíř :-)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    BIGGIE: koupíš plátkový sýr čedarového typu (10% čedar, zbytek sračky), a normálně to rozpustíš ve smetaně. Aspoň tak bych to viděl ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam