• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SYLVAENGastropeklo
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    TOOMIX: no ty nabízené pizzy jsou taky kvalitka :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    není to peklo, spíš mě to pobavilo - řecký salát během italského týdne

    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Pizzerie Honzík na DameJidlo.cz
    http://www.damejidlo.cz/pizzerie-honzik
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    ZUZKAOU: tak já si ve většině případů složení kupovaných potravin studuju, jenže tady to bylo takové nostalgické okénko. Jakože mi kdysi Vienetta chutnala, nyní v nejmenovaném krámě byla zrovna v akci, má hezký tvar, který dítě potěší...tak jsem jednu vzal:)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    FLOE: ma to desne vyblitou barvu, vona mrkev neni dietni?
    a jinak mas samozrejme pravdu, ty kousicky vypadaji kekelovite
    FLOE
    FLOE --- ---
    Pritom by jen stacilo zeleninu precedit nebo rozmixovat.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---


    Fotogalerie: I svíčkovou si ale při hubnutí můžete dopřát, stačí jen pár triků, jak ji
    http://ona.idnes.cz/foto.aspx?r=dieta&c=A130314_104040_dieta_pet&foto=PET49d798_Svickoverezynazelenine.jpg

    fotka asi vlozit nepujde, ale ta dietni svickova na prvni fotce vypada znacne kentusovite, na to bych asi lidi nelakala...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BRUKEV: u zmrzlin je třeba číst složení... ty které jsou ze smetany jsou většinou pekelně drahé. Ty ostatní jsou fakt chemické zlo.
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    ALEXANDRASAINT: Tohle je celkově špatné, úroveň v ČR "závodního stravování je otřesná, tímhle jsem si prošel a vařit tam není jednoduchý, když máte dejme tomu na hlavní jídlo "nejdražší" 21,- když vaříte hovězí zadní na 100g začnete vařit a už máte náklady 17,- příloha 2-3,- a zbývá vám 1-2,- na omáčku což musí každý uznat že je sakra málo peněz, potom se právě rodí takové hnusy jako párkový salát atd. je to bohužel o penězích a vyhádat si větší rozpočet je takřka nemožné, dělal jsem pro GE banku a o zvýšení rozpočtu nechtěli ani slyšet, doporučuji se spíš obrátit na vedení školy která má nejspíš finance jídelny na starosti.
    ALEXANDRASAINT
    ALEXANDRASAINT --- ---
    Párkový salát, pečivo (párek, okurky ster., paprika ster., majolka)

    z jídelníčku šk. jídelny na nadcházející týden, to se snad na to půjdu podívat ...
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Tak jsem dnes pro radost synka koupil zmrzlinu Vienettu.
    Katastrofa, zlo, hnus.
    NOHYHOVINA
    NOHYHOVINA --- ---
    87HIGHFLYER: netusim proc, jen si pamatuju ten díl, jak to tam řešili docela ;)
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    87HIGHFLYER: Ne, bez zídky :)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    NOHYHOVINA: to jako bez prdele?
    NOHYHOVINA
    NOHYHOVINA --- ---
    GEKONZPRAHY: zboural zídku mezi teplou a studenou kuchyní :D
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    SICKBOY4000: U vejvodů byla čojka před třemi týdny, kuchyně dostala 30 tis. bar nevím.
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    GALE: Já myslel jako hmyz :) ale děkuju za doporučení, zkusím určitě.
    GALE
    GALE --- ---
    DELLAMORTE:
    OLIEV23: Mravence jsem jedla v čínské restauraci na Kobylisích. Velmi dobré jídlo. Přinesli mi prkénko s rozpálenou kovovou miskou, do které dali mleté vepřové ve velmi dobré pikantní omáčce a na to to rýžové nudle. Přede mnou na stole prskající obsah zamíchali. Výborné a zajímavý zážitek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam