• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SYLVAENGastropeklo
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MION: třeba to je bylinkový máslo, co se na tom má rozpustit :)
    MION
    MION --- ---
    TOOMIX: těžko říct.. ale ten losos tam je :/ teda jestli to je losos. každopádně si nemyslím že bude čerstvý takže to musí být i dobrý smrad s tou nivou :D
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MION: přijde mi to jak vepřová panenka a na ní zauzenej losos
    MION
    MION --- ---
    TOOMIX: tohle kdyby mi přistalo na stole tak bych si asi zavolal kuchaře a mu by to přistalo na hlavě ! jak někde může dělat takové humusy a ještě to fotit :/
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MION: what the hell?
    MION
    MION --- ---
    MION: tady zdroj :) ale opatrně :D
    https://www.facebook.com/zamecka.konirna
    MION
    MION --- ---
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    z FB Peklo na talíři - Zámecká konírna, Vrchlabí - Maďarský guláš
    Google mi k týhle "restauraci" vyplivnul ještě tohle
    Varování všem návštěvníkům Vrchlabí... Blog - Vladimír Kroupa (blog.iDNES.cz)
    http://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/c/96092/Varovani-vsem-navstevnikum-Vrchlabi.html
    ELLISS
    ELLISS --- ---
    PAN_SPRCHA: Když už bych se memla m*dat s trojobalem, rozhodně bych to teda nedělala kvůli rohlíkům
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    TOOMIX: uf, co že to má bejt?
    /ps: podivat se sem behem obeda nebyl dobry napad :)/
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PAN_SPRCHA: to je teda slušná blitka :)
    GEORGE175
    GEORGE175 --- ---
    LUCIASHECK: to je fakt moc, si tam asi založím účet, abych mohl tak něco napsat..
    STEAK9
    STEAK9 --- ---
    LUCIASHECK: Z diskuze pod clankem jasne vyplyva ze si pri nich (komentarich) honi mlsnou :-(
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    PAN_SPRCHA: Ty komentare??????? :-!
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Mňam

Plněné rohlíky v trojobalu - ProŽeny.cz ...nejsi v tom sama
    http://www.prozeny.cz/pavlac/vase-recepty/predkrmy-a-chutovky/31397-plnene-rohliky-v-trojobalu

ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    GAISAKA: cilil si spravne? Nebylo by lepsi si z toho vzit, ze se do kosiku podivam hned pri nakupu, nez s nim odejdu? Meles hrozny hovna
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    GAISAKA: mas nejaky fakta na podlozeni tyhle teorie, nebo je to jen tvuj nazor? A za dalsi, mas nejaky srovnani s predchozi dobou? (a kdyby si pridala i rok, kdy se ta doba zmenila, tak by to bylo fajn)
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    JAKE_UP: Predne - jsem chlap, a tvoje generalizace jsou mi srdecne viskde. Duvod nevraceni kose jsem si samozrjeme odvodil, neb jsem tam nebyl, tady mas bod. To, ze sem cilil spravne, podtvrdila dotycna zde: GABAMAMA. Nevim tedy, kam jsi tou vetou miril, neb je to zcela irelevantni. Co irelevantni neni je fakt, ze ten prvni myslitel se zeptal, a to cituji "proc si jim to nevratila". K tomu, a pouze k tomu, smeruji moje prispevky. Tedy k tomu, ze dotycna kos nevratila celkem logicky (tj. nemohla by se s rodinou jidla dotknout, coz jaksi ten piknik trosku zkazi), nikoliv k tomu, ze si mame nechat srat na hlavu a nevyjadrit svou nespokojenost s produkty ktere nedostoji tomu co bylo inzerovano. Uzs to ty a dalsi myslitele pochopil?
    Tvoje absurdni prekrucovadla typu ze si predstavuji rodinnou pohodu tak, ze se necham okrast, nechavam zamerne a s usklebkem bez komentare. Too low sir, too low.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam