• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SYLVAENGastropeklo
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Radka Vrzalová-Roman Vaněk
    Dobrý den, v příloze posílám denní nabídku restaurace na Včelné. Je neuvěřitelná a hospoda podle mě teda taky. Od rána mají narváno, dělnící ráno, v poledne "kravaťáci", o víkendech výletníci hlavně z Prahy, co si jedou užít na Lipno nebo dále pokračují po E55, Rakousko, Itálie, Chorvatsko. Hospoda smrdí přepáleným tukem a Vaše šaty a tělo tím pádem taky. Čistota kuchyně ???, Čistota restaurace jak, kdy??? Ochota obsluhy jak se vyspí ??? O čistotě toalet můžeme vést spory. Ale je NARVÁNO. Doufáme s manželem, že se pobavíte, kdybychom měli šanci vyhrát kurz v Prakulu, budeme rádi. Moc zdravím Radka
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ZUZKAOU: To je to samé jídlo s několikatýdenním rozestupem, ne?
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    ZUZKAOU: Proč mě napadla jedna scéna z GoT?
    MARKKY13
    MARKKY13 --- ---
    ZUZKAOU: to je hodne velky hell!!!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZUZKAOU: tak to je je v kelu
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Od slovenských, veřejnoprávních bratří - Eurest je zlo všude

    https://www.facebook.com/delikatesy.rozhlasovej.hnusarne

    (u mě vede smažený banán s rýžovou kaší)



    I když dušené hovězí...

    WILLIAM_WALLACE
    WILLIAM_WALLACE --- ---
    pardooooooon ;o)) data jsem si všiml až později no ;o))
    GIULIETTTA
    GIULIETTTA --- ---
    TOOMIX: hotel byl mozna hrozny, ale ten blog je sam o sobe stylisticke a gramaticke peklo .)
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    MAR_TINA: ano, s Vaňkem souhlasím, ostatní neznám (aspoň ne podle jména), ale stále mě děsí že při tom počtu moderních a velmi pěkně upravených kuchařek, které vyjdou každý měsíc, pořád existují i takovéhle hrůzy
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    IM_MORTAL: fungl nová a česká a přitom parádní je Rákosníková - vrací se ke starší (předválečné) měšťanské klasice, tedy žádné moučné omáčky a knedlo vepřo, ale pestrá směs sezónních, obyčejnějších i svátečních jídel. Nafoceno moderně, dle mého gusta, pro někoho až moc umělecky. Ale není to návod krok za krokem, chce to umět vařit a brát ji jako vodítko, ne jako rozpis na lektvar.

    Česká (těžká) klasika posledních padesáti let je přepracovaná ve Vaňkovi, prezicně popsané krok za krokem, ideální pro začátečníky, nafocené taky hezky.

    Skvěle nafocená, za mě nejlépe, ale zas ne česká, ale spíš letem světem je Pecháčková.

    A jistě i další, tohle mě jen tak napadlo.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Jak být (nebýt) jelenem na Jelenovské. Blog - Vladimír Kroupa (blog.iDNES.cz)
    http://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=44922
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KADLINO: článek z roku 2009, ale ta fotka v mém příspěvku je čerstvá, takže nový provozovatel je asi něco podobného, jako ten starý
    E_D
    E_D --- ---
    WILLIAM_WALLACE: a navic to tu bylo celkem nedavno.... [ TOOMIX @ Gastropeklo ]
    KADLINO
    KADLINO --- ---
    WILLIAM_WALLACE: Sorry ale tohle je z roku 2009 a podle FB stránek má tenhle podnik novýho provozovatele od prosince 2012. V životě jsem tam nebyl, tu restauraci neznám, takže je mi to buřt. Akorát mě sere, když někdo na něco narazí a obratem to sdílí dál, aniž by si o tom zjistil aspoň základní fakta. Přesně takhle se pak šířej veškerý hoaxy a všechny ty sračky na internetech.

    Konec edukativního příspěvku.
    WILLIAM_WALLACE
    WILLIAM_WALLACE --- ---
    Varování všem návštěvníkům Vrchlabí... Blog - Vladimír Kroupa (blog.iDNES.cz)
    http://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/c/96092/Varovani-vsem-navstevnikum-Vrchlabi.html
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    ATUARFIK: Vaření v recesi aneb kočka na 1000 způsobů?:D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    IM_MORTAL: Ta kočka je mazlíček nebo ingredience?
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    tak slíbené fotky (kvalita obrázků, která na těch mobilovkách neni poznat je otřesná, očividně jsou některé ty fotky zmenšené do toho "deníku" a opětovně zvětšené pro potřeby knihy...ach jo...udělala sem vám z toho krásnou koláž, abyste si ublinkli jen lehce:D)


    MAR_TINA: ano karina je opravdu přesný příklad české gastro hrůzy...nejhorší na tom je, že snad všechny klasické české kuchařky (i ty funglnágl nové) vypadají obdobně - odporné bezbarvé jídlo naaranžované na stole z doby krále klacka (příbory i ubrus tomu odpovídají)...fuj!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    IM_MORTAL: mám od ní jakousi luštěninovou kuchařku a s čistým svědomím ji hodím do koše. Uvnitř jsou jen texty, pár ošklivých obrázků na křídové příloze uprostřed. Recepty takové nijaké, co by si vymyslel každý - uvařte to a přisypte a ochuťte. A ten, kdo by si je nevymyslel, ten by podle ní neuvařil, protože přesné a jasné instrukce pro začátečníky tam nejsou.
    RUSOVLASKA
    RUSOVLASKA --- ---
    pizzarrella na zapekani je slusnej narez. ten med je taky povedenej.

    Peklo na talíři: Šmakulády 2013 - Pořad: Peklo na talíři, Video na Stream.cz (ID: 821563)
    http://www.stream.cz/peklonataliri/821563-peklo-na-taliri-smakulady-2013
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam