• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SYLVAENGastropeklo
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ONITSUKATIGER: Aglio olio.....pro většinu českých kuchařů je strašně pracné, oloupat česnek a pak ho promíchat s oliváčem.

    takže vezmou špagety, polejou jakýmkoliv olejem co maj po ruce ........
    .........a pak na to nasypou tohle:



    ušetří si tím spoustu práce, hlavně napříště, protože host už se nevrátí
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    Bydlime na Barrandove uz pres rok ale teprve vcera jsme vyzkouseli pizzerii Kaskada...uz nikdy, vazeni.

    Poslala jsem muze pro Caesar salat a on sam si objednal jen aglio olio. Salat byl utopenej v prekyseleny divno-zalivce, krutony smrdeli rybinou a aglio olio bylo promichany podravkou nebo nejakym polivkovym korenim...
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    CAPTAIN_TACUD: třeba to bude to "OGLIO"
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    vegeta, žampion,chilli = střelnej prach
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    TOOMIX: bože, proč???
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SLOMIC
    SLOMIC --- ---
    IM_MORTAL: Deník je ten kocour?
    BIGGIE
    BIGGIE --- ---
    MION: hmm pastika s toustakem ve fotkach zver. Hodu, to az zabolelo
    MION
    MION --- ---
    THE_BALROG: :D
    ten jejich fejzbuk zabijí :D
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    MION: a hele ho :)
    MION
    MION --- ---

    Kvasice/Restaurace na hřišti.Nevaří špatně, taková tá klasika ale tohle mě zabilo.
    https://www.facebook.com/restaurace.sportarealkvasice
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    BRUKEV: 75 hlavních jídel, od ovocnejch knedlíků přes smaženej hermelín po platýze + komentář z FB
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    TOOMIX: Hele, proč je to v tomhle klubu?
    NOHYHOVINA
    NOHYHOVINA --- ---
    MION: Nic moc, ale na vyzvraceni ci na vraceni to neni. Kdyz si clovek chce sednout do nekurackyho, musi projit kolem automatu a 2 zasmradenych stamgast stolu. Jidlo donesou hned, jakmile je hotovy - neresi to. Clovek si tam nepochutna, ale zaplni zaludek levnou neutrální hmotou, a proto tam lide chodi.
    KENZUCHA
    KENZUCHA --- ---
    TOOMIX: tak ten salam je teda jen tresnicka na dortu, fuj : ).
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    MION: že by 18.6.2013?
    MION
    MION --- ---
    TOOMIX: z jakého je to roku? páč ty ceny ... hodně féér:)kvalita??
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Radka Vrzalová-Roman Vaněk
    Dobrý den, v příloze posílám denní nabídku restaurace na Včelné. Je neuvěřitelná a hospoda podle mě teda taky. Od rána mají narváno, dělnící ráno, v poledne "kravaťáci", o víkendech výletníci hlavně z Prahy, co si jedou užít na Lipno nebo dále pokračují po E55, Rakousko, Itálie, Chorvatsko. Hospoda smrdí přepáleným tukem a Vaše šaty a tělo tím pádem taky. Čistota kuchyně ???, Čistota restaurace jak, kdy??? Ochota obsluhy jak se vyspí ??? O čistotě toalet můžeme vést spory. Ale je NARVÁNO. Doufáme s manželem, že se pobavíte, kdybychom měli šanci vyhrát kurz v Prakulu, budeme rádi. Moc zdravím Radka
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ZUZKAOU: To je to samé jídlo s několikatýdenním rozestupem, ne?
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    ZUZKAOU: Proč mě napadla jedna scéna z GoT?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam