• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SYLVAENGastropeklo
    Tento klub se bude zabývat sběrem informací, recenzí, referencí, obrázků a receptů na nejhorší možné pokrmy a nápoje - ale nikoliv jako objekt úcty. V tomto klubu jde o varování a prevenci. Skutečně odstrašující případy budou zvěčněny na nástěnce. Zvláštní cenu takzvaného "Blivníka" obdrží každý měsíc ten nejotřesnější z prezentovaných gastrokotlů.
    rozbalit záhlaví
    MION
    MION --- ---
    THE_BALROG: :D
    ten jejich fejzbuk zabijí :D
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    MION: a hele ho :)
    MION
    MION --- ---

    Kvasice/Restaurace na hřišti.Nevaří špatně, taková tá klasika ale tohle mě zabilo.
    https://www.facebook.com/restaurace.sportarealkvasice
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    BRUKEV: 75 hlavních jídel, od ovocnejch knedlíků přes smaženej hermelín po platýze + komentář z FB
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    TOOMIX: Hele, proč je to v tomhle klubu?
    NOHYHOVINA
    NOHYHOVINA --- ---
    MION: Nic moc, ale na vyzvraceni ci na vraceni to neni. Kdyz si clovek chce sednout do nekurackyho, musi projit kolem automatu a 2 zasmradenych stamgast stolu. Jidlo donesou hned, jakmile je hotovy - neresi to. Clovek si tam nepochutna, ale zaplni zaludek levnou neutrální hmotou, a proto tam lide chodi.
    KENZUCHA
    KENZUCHA --- ---
    TOOMIX: tak ten salam je teda jen tresnicka na dortu, fuj : ).
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    MION: že by 18.6.2013?
    MION
    MION --- ---
    TOOMIX: z jakého je to roku? páč ty ceny ... hodně féér:)kvalita??
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Radka Vrzalová-Roman Vaněk
    Dobrý den, v příloze posílám denní nabídku restaurace na Včelné. Je neuvěřitelná a hospoda podle mě teda taky. Od rána mají narváno, dělnící ráno, v poledne "kravaťáci", o víkendech výletníci hlavně z Prahy, co si jedou užít na Lipno nebo dále pokračují po E55, Rakousko, Itálie, Chorvatsko. Hospoda smrdí přepáleným tukem a Vaše šaty a tělo tím pádem taky. Čistota kuchyně ???, Čistota restaurace jak, kdy??? Ochota obsluhy jak se vyspí ??? O čistotě toalet můžeme vést spory. Ale je NARVÁNO. Doufáme s manželem, že se pobavíte, kdybychom měli šanci vyhrát kurz v Prakulu, budeme rádi. Moc zdravím Radka
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ZUZKAOU: To je to samé jídlo s několikatýdenním rozestupem, ne?
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    ZUZKAOU: Proč mě napadla jedna scéna z GoT?
    MARKKY13
    MARKKY13 --- ---
    ZUZKAOU: to je hodne velky hell!!!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZUZKAOU: tak to je je v kelu
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Od slovenských, veřejnoprávních bratří - Eurest je zlo všude

    https://www.facebook.com/delikatesy.rozhlasovej.hnusarne

    (u mě vede smažený banán s rýžovou kaší)



    I když dušené hovězí...

    WILLIAM_WALLACE
    WILLIAM_WALLACE --- ---
    pardooooooon ;o)) data jsem si všiml až později no ;o))
    GIULIETTTA
    GIULIETTTA --- ---
    TOOMIX: hotel byl mozna hrozny, ale ten blog je sam o sobe stylisticke a gramaticke peklo .)
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    MAR_TINA: ano, s Vaňkem souhlasím, ostatní neznám (aspoň ne podle jména), ale stále mě děsí že při tom počtu moderních a velmi pěkně upravených kuchařek, které vyjdou každý měsíc, pořád existují i takovéhle hrůzy
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    IM_MORTAL: fungl nová a česká a přitom parádní je Rákosníková - vrací se ke starší (předválečné) měšťanské klasice, tedy žádné moučné omáčky a knedlo vepřo, ale pestrá směs sezónních, obyčejnějších i svátečních jídel. Nafoceno moderně, dle mého gusta, pro někoho až moc umělecky. Ale není to návod krok za krokem, chce to umět vařit a brát ji jako vodítko, ne jako rozpis na lektvar.

    Česká (těžká) klasika posledních padesáti let je přepracovaná ve Vaňkovi, prezicně popsané krok za krokem, ideální pro začátečníky, nafocené taky hezky.

    Skvěle nafocená, za mě nejlépe, ale zas ne česká, ale spíš letem světem je Pecháčková.

    A jistě i další, tohle mě jen tak napadlo.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Jak být (nebýt) jelenem na Jelenovské. Blog - Vladimír Kroupa (blog.iDNES.cz)
    http://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=44922
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KADLINO: článek z roku 2009, ale ta fotka v mém příspěvku je čerstvá, takže nový provozovatel je asi něco podobného, jako ten starý
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam