• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SYLVAENGastropeklo
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SAMMAEL: Asterix dopad ještě dobře. Kardinál Richelieu skončil jako krutí maso s kečupem a uzenou třicítkou.

a za to Bamako z čokoládový zmrzliny by je ještě mohli popotahovat za rasismus
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    KURE: Standardní šunka maso neobsahuje :-)
    KURE
    KURE --- ---
    SAMMAEL: tak to mě vadí víc že v sekci bezmasa jidla maji smažák se šunkou a žampoiny plněný šunkou a slaninou :D
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    SAMMAEL: "a" na začátku přeci
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    TOOMIX: Nevadí mi kreativní názvy jídel, pokud se z toho nějak dá odvodit, co to je. Ale co má společného Asterix a ananas?
    OBIWAN
    OBIWAN --- ---
    TOOMIX: jejich cenik taky stoji za to :-)))))))
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    http://usvatehojana.cz/data/pdf/jidelni_listek.pdf

Ukrytí zbabělci
    Rumsteak
    Ďáblova milenka
    Falešná manželka
    Palestinský řízek
    Krakonošův hněv
    Maso tří syčáku
    Lazebnické nudličky figaro
    Asterixovy kuřecí kousky (Kuřecí kousky s ananasem) - dětské jídlo
    Sněhura a sedm trpaslíků (vepřová panenka, broskev, eidam, příloha smajlíci) - dětské jídlo
    Bavorská láska

atd...

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MISHACZEQ: Hmm, možná. Ale tam co si vzpomínám měli pekelnej jídelák a pekelně dlouhej, tady je pekelnej a krátej...
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    SALVATOR: Dětenice?
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    TOOMIX: To je Zlo!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Poraďte, jak se jmenovala ta šílená jakožestředověká restaurace, kde měli šílenosti typu "Poslední slza bičované nevěstky" a podobně.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    GIGLI
    GIGLI --- ---
    ONITSUKATIGER: kaskáda je dost hrozná. i pizza tam za nic nestojí. a to teda na pizzu, kterou si objednám domu, když mám kocovinu, nejsem zrovna dvakrát náročná.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Bez řečí (6) - Víme, co jíme - Koláč - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oXHxYBHC2wU
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    PAN_SPRCHA: Já to nemyslel jako útok na tebe, špatně jsi mě pochopil, jen jsem chtěl nastínit jak to chodí v podniku co mnoho lidí nevidí ;) Pokud to stojí za hovno vrátím jídlo a budu se hádat jako host do krve, ale mám pochopení pro proti stranu a člověk pozná kdy to je odfláknuté a kdy je tam jiný problém, české restaurace mají mnoho problémů, personálem počínaje konče majitelem, ale to hosta nemusí zajímat, zaplatí a něco chce dostat, pokud je vše fajn dostane obsluha i to dýžko, pokud stojí za hovno nedostane nic a nemůže se ničemu divit ;) je to jedno k druhému ;)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SNIPERCZ: ja nepotřebuju umět nějak skvěle vařit a vědět o vaření vše abych poznal, jestli mi na talíři přistálo dobrý jídlo nebo špatný.

Opět používáš podivnou logiku, dejme tomu, že bych byl režisér, ty jsi šel na můj film ohodnotil bys to třeba poprávu jako sračku a já ti tvrdil, že vzhledem k tomu že nevíš jak to při natáčení chodí, nevíš, že tady a tady nás zaříznul producent z financema, tehle herec měl zrovna kurděje, tak jsme to museli natočit jinak než jsme chtěli atd. A jsi jeden z mraku rejpalů co tomu hovno rozumí. A můžu to zakončit větou: kolik si natočil filmů ty, že tvrdíš jak to mělo vypadat?
    Ne tak to není. Ty jsi klient, utratíš v kině peníze a chceš za to dostat dobrej film. A když to bude sračka, tak je kokot režisér. Stejně jako když dostanu na talíř šlichtu, nezajímá mě jaké vztahy má kuchař, majitel, obsluha a kočka odnaproti, prostě kuchař to odflák.
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    PAN_SPRCHA: ono se lehce řekne, hůř udělá, bohužel je to tak, to že kuchař na to sere , ale opravdu to nemusí být vždy pravda, a není nic jednoduššího než to jídlo někomu "hodit na hlavu" a nezaplatit a nikdo ti nemůže nic, mě už se taky nějaký to jídlo vrátilo, ale naštěstí se mi to mockrát nestalo, a to bylo jen za začátku, teď se mi to takřka nestává a jsem za to rád a když už se mi to stane, musím se držet hesla že zákazník má vždy pravdu, i když jí nemá, já sdělím svoje argumenty že je to dle mě správně a když on tvrdí opak, má i v nepravdě pravdu, ale vždy jsem se z reklamace poučil a příště tu chybu neopakoval, když tam ta chyba byla. A že se v našem státě pohybuje mraky rejpalů co koukají na ano šéfe atd.. a hned umí vařit a vědí o vaření vše, jsem rád že se lidi začali o gastronomii zabývat, ale vše má své meze a lidi by měli uznat že přece jenom tv a realita je jinde :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SNIPERCZ: to je sice všechno určitě pravda, nicméně zrovna u tohodle konkrétního případu bude vina spíš na kuchařích. Aglio Olio nemají žádnou surovinu co by byla nějak drahá. Ať tam klidně daj čínskej česnek a olej z pokrutin, furt to bude lepší než sypat tam ten prášek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam