PAN_SPRCHA: OK neberu ti to, ale já si myslím že ta kvalita jde pomalu nahoru, a kolikrát jsem se setkal že problém není v kuchyni ale ve vedení, není zase podle mě tak jednoduché udělat blbce z kuchařů, já to vidím sám, už jsem několik restaurací prošel, a nejednou my šéf řekl, nekrájej to na 150g stačí na 130g, já si za svým jídlem stojím a nemám důvod okrádat lidi či jim dávat nekvalitu, jak říkala moje babička (taky kuchařka) "nikdy nedávej lidem to, co by jsi sám nesnědl" snažím se všude razit kvalitu a poctivost, ale mnohdy se nesetkám s pochopením od vedení, majitelé umějí být svině a kolikrát ti fakturu omlátí hlavu proč bereš takhle drahé zboží když tam mají levnější, to se třeba týká blbých paprik, proč brát žlutou a červenou které stojí 69kč/kg když mají zelenou 49kč/kg nebo že je člověk nucen brát výřezovou zeleninu atd. . . . . mohl bych pokračovat do nekonečna, já vím že je i mnoho kuchařů co to mají prostě na háku, ale já se snažím a nohy podráží vedení a nejsem sám, bohužel.