• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SYLVAENGastropeklo
    KATJUSHKA
    KATJUSHKA --- ---
    87HIGHFLYER: tez me to zarazilo..
    ROTTINGGIRL
    ROTTINGGIRL --- ---
    ROTTINGGIRL: no on už celej ten hotel, vybudovanej z paneléku, je bizár...
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ROTTINGGIRL: Ďáblovo potěšení 149,- Kč
    (směs svíčkové a vepř.kýty,feferonky,cibule,česnek,kečup,
    sójová omáčka,kremžská hořčice)

    to už dělaj nějakým randomizérem, ne? takovýhle cozbylovledničce mixy vydávat za jídlo s příohou za dvě kila, to chce hodně otrlou klientelu.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ROTTINGGIRL: Bavěj mě podobný vege sekce. Smažené X, roznásobeno deseti. Nebo případně jen jedna položka, zato je to ale smažák se šunkou :).

    Hm a jakej je rozdíl mezi tím, když je něco po řecku a když je to "PO ŘECKU"?
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    ROTTINGGIRL: "pikantní guláš ze svíčkové s feferonkami a chilli kořením" guláš ze svíce za 145...
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    ROTTINGGIRL: Tak tam chtěl pracovat, to musí být hodně výživný.


    ZUZKAOU: Škoda že jídelní lístek není s fotografiemi jídel :(
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ROTTINGGIRL:

    Salát "MILOTEL" (kuřecí maso, cibule, žampiony, ananas, sterilovaná zelenina, šlehačka, kečup, citron)



    Pstruh dle Hemingwaye (okořeněný opečený pstruh podlitý vínem, zalitý omáčkou z kopru,ananasu a ušlehané smetany)
    ROTTINGGIRL
    ROTTINGGIRL --- ---
    http://www.milotel.cz/jidelni-listek.pdf
    18 stran čiré radosti...
    BARRACUS
    BARRACUS --- ---
    Clanek jsem necetl, protoze AC24.. Ale cukr je samozrejme zdravi skodliva sracka. Ale nez tuhle informaci dostane a vstreba normalni obyvatelstvo, tak to jeste par let potrva
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    ZUZKAOU: well, překleplý termín felálie rozhodně adoptuji.
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    Tak můj kolega si pro mě připravil po ránu velkou laskominu zasahující do molekulární gastronomie, toto je pórková polévka, zde již focena na cestě do drtiče, tohle člověku po ránu na náladě nepřidá, konzistenci bych ještě zkousnul, ale chuť připáleného a mouky je po ránu na jednoho trošku moc

    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    MACHALIK: Souhlas. Ideální je ho naplnit směsí masa a koření s čenekem, hodit do udírny a sežrat:)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Střevo je vůbec zdrojem pěkných sraček.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    HWLLFFRDD: je to bílý jed, tak je otráví, neasi. Ale teda asi by na to pomohlo jíst bílou mouku, protože zlý bílý lepek ti olepí střevo zevnitř, takže by mohl zabránit tomu unikání felálií do břicha.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    teď přijde argument á la "kdo chce tak si určitě dohledá, nemám čas tu vysvětlovat základy"
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Rafinovaný cukr poškozuje střevní mikrofloru [jak?], čímž následně dochází ke zvětšování porů střevní stěny [cože, jak?!?!] a do krve se ve větší míře dostávají nedostatečně strávené bílkoviny [a taky hovna]
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    FAEKAL: Serafinbyliny.cz, aha. Hned prvni veta hovori o serioznich pruzkumech (argumentum ad verecundiam), ale neni ani jeden pruzkum vyzdrojovany.

    Podle poslednich pruzkumu Fekal odkazuje na sracky.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    FAEKAL: Jojo, a nezapomeň se cestou pryč děsit toho, že ročně taky sežereš 2,732 g hoven. Je to samozřejmě jenom odhad.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    FAEKAL: Jo tak ty nezeres maso. To dost vysvetluje.

    Bilej rafinovanej cukr. Lepsi nerafinovanej?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    FAEKAL: Prosmtě, ten článek je durch sračka, už se sklidni a popojeď.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam