Vždyt je to jen o nás samotných jak se rozhodneme, no ne? Já když jsem začla hooping minuou zimu dělat tak jsem byla smutná, že tady u nás na moravě jsem byla sama kdo se tomu věnoval, stála jsem uprostřed pidi obýváku a jela podle YT .) a strašně moc jsem toužila si o tom s někým povykládat dát si společný hoopíg a čerpat inspiraci od partáka .) s manželem jsme 3měsíce seděli a zkoumali z čeho obruče nejlépe vyrábět, dali do toho nemalé peníze, ale pohoda .) podařilo se mi to co jsem měla v plánu a díky "nevinné" plastové obruči jsem se dostala s vcelku větší depky(po 6ti letech doma s dětma)...férově jsem se z ní vytočila a je mi teď skvěle. Vedu 3x týdně kurzy, pořádám workshopy, děti se scházení u nás na zahradě atd...vedu hoopery od 4letých dětiček po 55ti leté dámy. Všichni jsou úžasní a šikovní...nevěřili by jste kolika ženám se lehce zvedlo sebevědomí(teď mluvím o těch, které to doma nemají a nebudou mít nidky růžové, nikdy jim nikdo neřekl, že jsou krásné, šikovné a že je na ně člověk hrdý) ´já jim tohle všechno říkám, protože je to pravda a já jsem hrdá sama na sebe, že se mi můj plán povedl a hlavně, že je to baví a chtějí jet dál, to mě nabíjí a posiluje! Hodinu mám rozvrhlou tak aby vyhovovala jak těm co radi posilují tak těm co milujou tanec .)Dělám 1x-2x za rok vystoupení pro psych.léčebnu, kde už mě vcelku znají a teď jsem tam s sebou dovezla 3holky, které vživotě nidky nikde nevystupovaly a úspěch byl luxusní, dost nezapomenutelný zážitek, pro obě strany. Mí Hoopíci vystupují na každé akci , kterou u nás na vesnici pořádáme a je fakt mazec je pozorovat jak moc si to ti pidižvíci užívají.....není to o papíru je to o vnitřní síle a chuti něco dělat pro lidi, to že je pak už z toho bussines tak to prostě je, ale záleží jak si to člověk uspořádá v hlavě a co vlastně od toho co dělá chce. Mě bavilo, baví a bavit bude lidem zpříjemnovat všední den, život...a když za mnou čím dál tím více holky chodí, že mi děkují, že jsem něco takového vůbec začla dělat, že mě cizí děti obímají když mě vidí tak toje PRO MĚ ten největší dík a odměna za to že nesedím doma na prdeli a nebrblám. .) Přeji vám nádherný den jdu vařit oběd a pak předáváme děti babičce :D a jdeme si s manželet točit žongl.videa na misto, které je pro nás v životě hodně důležité..... .) hoopingu 3xzdar!!!
tak to jsou oni...prdelky moje :D