• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    REINITA: pokud to poskytne klid tvé duši, otevřu auditko s omluvami za hlídky:-D
    REINITA
    REINITA --- ---
    DANAKETH: pokud dojde k pravděpodobnému vyústění, tak omluv bude potřeba asi dost :D ale uvidíme.
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    REINITA: omluv netřeba, informace byla vyžádána :-)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    DANAKETH: Anzto Reinita tam nema v umyslu jit tancit sama a ja na DM chci taky, tak rovnez pisu sem a verejne, ze se mi tento termin bohuzel nehodi.
    REINITA
    REINITA --- ---
    DANAKETH: píšu sem a veřejně, že tento termín se mi nehodí, a omlouvám se za případné komplikace.
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    Vážení přátelé, vážím si vašich návrhů, ale takhle bychom se nikam moc nedostali. Navíc termín hlídek byl na larp.cz vypsaný od poloviny července (jen nepotvrzený).

Napište sem a veřejně, komu se NEHODÍ klasický přelomový víkend 28.11. - 1.12. 2013.

Bude-li se jednat alespoň o 20% stabilních hráčů PH, budu přemýšlet o změně termínu, v opačném případě se budu zuby nehty snažit držet klasický termín.
    KALE_VAN_THEER
    KALE_VAN_THEER --- ---
    A mezi Vánocema a silvestrem už taky jedna akce je. A jí dám přednost před hlídkama.
    WINGY
    WINGY --- ---
    Prosím... nedávejte to mezi Vánoce. Už takle rodina prská vždy, když jdu do téhle hry. Na Vánoční volno bych asi fakt musela dát přednost rodině.
    FIN
    FIN --- ---
    SHANTI11: doporučoval bych 2 ankety: 1. s 1 hlasem na osobu: který víkend totálně preferujete. 2. s více hlasy: které víkendy byste se zúčastnili (a nechať si každý zjistí, s čím mu to případně koliduje, a rozhodne se) :-)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Jsem pro anketu a přelomový víkend =)
    FIN
    FIN --- ---
    klidně na vánoce neodjedu, na druhou stranu jednoznačně podporuji vackyho "nevyhýbání"... jiné akce nám "svůj" termín také nepřenechají s tím, že mají tradici.
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    DANAKETH: Me se libit obe data ale pravdou je ze mezi vanocnimi svatky dost lidi odjizdi.... Nechces udelat doodle ci jinou anketu pokud je to z tve strany jedno? ;-)
    TNT
    TNT --- ---
    DANAKETH:
    zkus anketu, ono se ukaze :)
    VACKY
    VACKY --- ---
    DANAKETH: Ja tam moc nevidím ten problém. Navíc vyhýbat se termínem ostatním akcím za každou cenu mi přijde jako cesta do pekel.
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    Nechci být zbytečným pesimistou (ani mladistvým intelektuálem) ale kolem toho listopadu/prosince to fakt jde dělat jenom během toho posledního víkendu v list.
    Před tím i potom jsou akce a další volný víkend, který se mě tedy osobně nezdá vůbec jako dobrý nápad je 13-15. prosince.
    Případně jak navrhovala Raila... mezi vánocemi a silvestrem, což mě by moc nevadilo, na hory nejezdím a budu v Praze, ale nevím nevím, zda-li by se to zdálo hráčům.
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    SCARA1989: souhlas, když už mám konečně tu postavu, tak jsem se na podzim celkem těšila...
    FIN
    FIN --- ---
    SCARA1989: navíc je vždycky něco, tak co :-)
    SCARA1989
    SCARA1989 --- ---
    DANAKETH: Anketa, jiný termín, ale žádne rušení :-S
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    ALFA: anketa zní fajn
    ALFA
    ALFA --- ---
    DANAKETH: Co nejaka anketa?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam