• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    Jiná pravda

Informační diskuse o larpu Pražská hlídka.

CP Forum: [ Pražská Hlídka - CP ] - o pristup zadejte do posty jedno z ID KUPRADIX, VACKY, SILENTBOB
    více informací na http://www.prazskahlidka.cz

formulář QA: https://goo.gl/forms/NTulkmAI7fESfzaq2

Kontakty:
    email: prazskahlidka@gmail.com

rozbalit záhlaví
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    AMBERAN: jistě že ano:-)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    DANAKETH: Tak sem je muzeme nahazet vsichni, ne? :-)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    PATR1K: Děkuji, budu rád, když to tam dáš.
    A tedy prosil bych aby to šlo i sem.
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    AMBERAN: Nenápadná reklama :-)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    DANAKETH: Rekni si, kam to chces zverejnit. Larp.cz se nabizi, ovsem kdyz to tam nahazime vsichni, bude to divne.
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    DANAKETH: děkuji. Já to psal se záměrem umístit na larp.cz, takže pokud nebude mít nikdo nic proti, dám to tam.
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    DANAKETH: *byla podezření...
    TNT
    TNT --- ---
    DANAKETH:
    nikoliv, vubec neslo o podezreni z podjatosti, jen me zaujala ta formulace :)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    TNT: Reporty jsem hodnotil já, Morty a Katcher a každé z našich hodnocení bylo nezávislé. Výsledky jsou průměrem těchto tří hodnocení.
    Pokud by byly nějaká podezření z pojatosti, je mi líto, ale nejsem schopen je vyvrátit, notář přítomen nebyl.
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    TNT: myslím, že by se to dalo přeložit jako "nejblíže k původně hodnoceným místům" ale to už spekuluji :D

tak... jsou tu tací, kterým je každý exp dobrý :D
    TNT
    TNT --- ---
    SANELIN:
    To chápu.
    můj dotaz směřoval právě na kriteria hodnocení, tedy na to, zda "lepší"="bližší organizátorskému hodnocení". Zda to znamená "nejpodobnější recenzi, kterou napsal organizátor", nebo "nejbližší k recenzi, která byla ohodnocena jako nejlepší"

Nicméně můj zájem je čistě akademický, nijak na tyto expy neaspiruji a chovám hluboký obdiv ke komukoliv, kdo se odhodlal napsat recenzi a ještě to stihl v termínu :)
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    TNT:celkem jednoduché - původně měly expy být jen pro první tři, teď je to prostě tak, že každá zaslaná má nějaký ten exp a čím je lepčí, tím víc expů... tedy: v současnosti 1 - 8, kdyby jich bylo posláno 20, tak nejlepší má 20xp...
    Snad :D
    TNT
    TNT --- ---
    DANAKETH:
    To moc nevysvetluje ono kriterium "bližení se organizačnímu hodnocení" :)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    S4MUEL: Prvotním cílem bylo ohodnotit první tři nelepší recenze, ale vzhledem k tomu, že se sešlo hodně recenzí a jistě daly práci, ohodnotili jsme ve finále všechny, které dorazily.
    Rozhodně to ale nebude pravidlem a do budoucna budou nastavena odlišná kritéria na podobné "soutěže".
    S4MUEL
    S4MUEL --- ---
    DANAKETH: nerozumím tomu bližení se organizačnímu hodnocení...?
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    SANELIN: momentálně píšu ze školy (personalistiky) takže asi brzo:-D
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    DANAKETH: výborně - a expy jako takové přijdou kdy...? ;)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    Recenze:

Vzhledem k tomu, že se nám ve finále sešlo recenzí více, než jsme předpokládali, přistoupil jsem k rozhodnutí nevybírat tři konkrétní a zbytek nehodnotit. Ohodnoceny budou všechny včas doručené recenze a to tak, že čím blíže se daná recenze blíží "původního organizačního" hodnocení, tím více exp. je hráči uděleno.

Pořadí recenzí je následující:

Patrik (Viktor Miller) - 8
    Ambeřan (F.V. Ragulin) - 7
    Vlasta (Ateron) - 6
    Vacky (R. Novotný) - 5
    Světlo (D.R. Stošovská) - 4
    Oslík (L. Poláková) -3
    Fin (R. Jičínský) - 2
    Limwen (A. Malenová) - 1

Všem pisatelům recenzí děkuji (pokud jsem na někoho zapomněl, tak ať se mi neprodleně ozve).
    Všechny hodnocené, zejména ty dotyčné, kteří se umístili na předních příčkách, bych rád požádal o zveřejnění jejich děl, aby k nim měl přístup každý, kdo by se o hře Pražská hlídka dozvědět více.

(expy získané za recenze si prosím připčťete k zisku posledních expů sami, tzn. organizace je nebude rozesílat emailem.)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    SANELIN: odvážní, opilci a obecní blázni mají holt kliku:-) Rád tě na hře uvidím
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    DANAKETH: Sakra chlape, ty máš kliku - zrovna jsem se dozvěděla, že akce, kterou jsem měla mít v tu dobu - v zahraničí, padla a mě se uvolnil víkend... Doma mě sice asi zabijou, protože se v listopadu s rodinou asi nesetkám, ale co... nějak bylo, nějak bude ;)
    KALE_VAN_THEER
    KALE_VAN_THEER --- ---
    Mám štěstí, jeden z posledních ještě volných víkendů do konce roku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam