• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    Jiná pravda

Informační diskuse o larpu Pražská hlídka.

CP Forum: [ Pražská Hlídka - CP ] - o pristup zadejte do posty jedno z ID KUPRADIX, VACKY, SILENTBOB
    více informací na http://www.prazskahlidka.cz

formulář QA: https://goo.gl/forms/NTulkmAI7fESfzaq2

Kontakty:
    email: prazskahlidka@gmail.com

rozbalit záhlaví
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    DANAKETH: To zni zajimave :-)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    AMBERAN: Terka, Spell a Lumík... o moc víc o tom nevím, jen se se mnou domlouvali na začátku září.
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    DANAKETH: Arkham horror?
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    FIN: Tohle není o házení pušek do obilí, pouze respektuji dříve rezervovaný termín

AMBERAN: S tím dřívějším termínem je více problémů, mimo jiné, je tu nenulová šance, že bych také odjížděl někam pryč. Září je zase špatné, vzhledem k akcím, s kterými se nechci krýt (nebo jsem slíbil, že to neudělám) - Gothic, Arkham Horror. Navíc září se už povážlivě blíží listopadu a podzimnímu dílu.

Obávám se, že to je konečné

/vezměte také v potaz "únavu materiálu" hráči ani NPC nefungují, pokud jsou v zápřahu více než týden v kuse. Lidi by padali na ústa a množily by se chyby a konflikty. Nemyslím, že je potřeba to hnát až na takovou hranici.
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    MONTYB: Jen abych uvedl svuj prispevek na pravou miru - rozhodne jsem tim nechtel rici, ze to je vhodne zvoleny termin - spis ze z te nouze je nejake vychodisko...
    FIN
    FIN --- ---
    DANAKETH: ty máš zase víceletou tradici a pravidelné konzumenty - neházel bych flintu do žita :-)
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    REINITA: Spánek je pro sraby, dospělí chlastaj... Děkuji, raději hůlku :)
    REINITA
    REINITA --- ---
    AMBERAN: to by byla dobrá jízda, ale rozhodně bych se tomu nebránila :)
    MONTYB
    MONTYB --- ---
    Utajený svět pražský, inspirovaný The Secret World.
    A termín byl zvolený tak, aby se ideálně nekryl, protože jsem si pamatoval termíny letních hlídek z let 2011 a 2012 jako první půlku srpna.
    A jak píše Ambeřan, tak je tam stále jeden týden mezi kempy a USP, takže je tam ta možnost uspořádat Hlídky. Nebo můžou být první zářiový týden. Je to na Danakethovi a jeho týmu, jak to jim vychází.
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    DANAKETH: Kempy konci v sobotu 9.8. Utajeny svet zacina v nedeli 17.8. vecer. Tyden tam je stale k dispozici ;-)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    FIN: Akce se účastnit nebudu, ale krýt v jednom termínu dvě městské akce s hodně podobnou cílovou skupinou, mi nepřipadá příliš moudré. Navíc mi přijde nefér krýt se s akcí, která si svůj termín konání zvolila dříve a právě za účelem jakési... časové exkluzivity.
    FIN
    FIN --- ---
    DANAKETH: jestli ty sám na tu akci nepůjdeš, klidně se s ní kryj :-) celej rok je furt něco :-) (logický postoj zavilého hlídkaře:)
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    SHANTI11: S TSW nebo jak se to jmenuje. Dělá na tom Monty a Jenůfka
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    DANAKETH: S čím se to kryje?
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    Zdravím,
    všem se omlouvám, ale letní díl hry Pražská hlídka s největší pravděpodobností nebude.
    Původní zamýšlené datum bylo 16-23.8. ale krýt se s jinou pražskou městskou akcí mi nepřipadá moudré.

Ještě než začnou probíhat případné otázky, dřívější datum není možný kvůli Letním Kempům a pozdější kvůli larpu Miramos.

Děkuji za pochopení
    WINGY
    WINGY --- ---
    Já vím... já se vzásadě jen ptám, protože potřebuju odpovědět, kde budu.
    A jo, jinak si i ztěžuju... ale pšt...
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    WINGY: ano, během srpna je skutečně hodně věcí.. a během září a října a listopadu a prosince atd...
    WINGY
    WINGY --- ---
    Díky. pokouší se do srpna nacpat nějak moc věcí...
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    TED_VAVRA: Neváhám... jen si musím dát dohoromady, kdy mám čas
    TED_VAVRA
    TED_VAVRA --- ---
    DANAKETH: Jestli váháš mezi víc volnými termíny, nechceš vypsat nějakou anketu nebo doodle? Protože rozvrhy už se začínají plnit...
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    DANAKETH: Jé, to bys byl moc hodný. Mně by se to taky hodilo :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam