MONTYB: já ne. mě vůbec nezajímá, co - a hlavně že - se celej rok děje x desítek akcí, a tudíž vlastně nikdy není volný žádný termín. (a pak máme zkoušková, semestry, dovolené, dovolené s rodinami atd. - jéje, celej další jeden vesmír časových rozměrů a faktorů.) protože mě zajímaj hlídky. nevidím jedinej důvod, proč by měl věčně ustupovat jinejm akcím, vyjma důvodů - 2 - výsostně logických:
a) těch termínů, kdy si sám jede na dovolenou vyhodit z kopejtka
b) těch termínů, které enormně zajímají 50, spíš 60 a více % hráčů (což asi jsou ambereinití kempy, že jo, kam vobčas i starý fotři zajedou někdy aspoň na víkend)
je to asi jako bych jako já začal prudit s tím, kdy se během roku hlídky krejou s rockovejma koncetama a fesťákama, jazzovejma pořadama a festivalama a dny, týdny čtení a poezie atd. což zase zajímá celej život mě, a chtěl, aby se hlídky konaly výhradně v období, kdy nejsou důležitá čtení, programy, akce, pásma atd...
život/výběr je halt otázkou priorit a mě fakt sere, když pak musím někde na přelomu listopadu a prosince mrznout, protože "v létě někdo jinej něco dělal". to radši půlku akcí v létě v teple, kdy je sranda a člověk někde klátí nohama v parku, než 100 % akcí v hnusný smožný prochcaný podzimě, kdy se mi na 70 % akcí kvůli namrzajícímu dešti v ksichtě vlastně občas moc nechce :-)