• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    S4MUEL
    S4MUEL --- ---
    REINITA: všiml jsem si, že dokonce i Ústa Sauronova o tom na FB něco zmiňovala...

sice tomu nerozumím, ale asi je to velký!
    REINITA
    REINITA --- ---
    S4MUEL: spamuju to všude, kde se dá ;)
    S4MUEL
    S4MUEL --- ---
    REINITA: kvituji, že se oznámení objevují i na fóru!
    REINITA
    REINITA --- ---
    Prohlášení představené DH Praha

Drazí Jiní, temní i světlí,

není patrně v Evropě nikdo z nás, koho by se události v Minsku nějak nedotkly a neovlivnily ho.

Nyní nastává čas obnovy a znovunastolení pořádku.
    Bezprecedentní situace si jistě žádá bezprecedentní kroky. Avšak i v horlivosti a dobré víře je třeba mít na paměti hranice, které byly nastoleny před mnoha staletími.

Proto bych ráda dala na vědomost, že jsem připravena poskytnout azyl všem, světlým či temným, kteří jsou stíháni za skutky, jež nejsou zločinem proti Velké dohodě. Kontaktujte přímo mne nebo některého z mých hlídkařů a zaručím vám bezpečí. Velká dohoda je to jediné, co nás všechny spojuje a chrání, a již z toho důvodu je třeba ji respektovat.

S pozdravem

Eva Schwarzkoppová
    Nejtemnější Denní hlídky Praha
    VACKY
    VACKY --- ---
    REINITA
    REINITA --- ---
    meanwhile at Daywatch HQ:

TRICIE
    TRICIE --- ---
    Neherní sdělení: Dnes, v pátek a v sobotu mám denní směny v práci. K dispozici jsem jedině na telefonu. Od 19:30 - 20:00 budu k dispozici, do 24:00 (v sobotu bez omezení do nočních hodin). Díky za pochopení. Katka / Mařenka
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    ERFAROTH: I na měření síly a mrštnosti dojde.

Ema
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    THOMASMORTA: Ještě doplním, pokud máte čas, napište podrobně, co předcházelo spuštění efektu - je to důležitá zpětná vazba. Konec hlášení:-)
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Přijímat návštěvníky budeme od 21:15.
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    [DŮLEŽITÉ]
    Pokud narazíte na efekt, který má rozdílné výsledky podle toho, kdo ho udělal a je tam napsáno V každém případě: oznamte organizátorům a efekt spustíte po skončení organizátorského supportu, tak okamžitě napište report na organizační mail prazskahlidka@gmail.com.
    Obvyklé situace, které mohou nastat jsou vypsány na lístku, pokud jste splnili jednu z popsaných možností (tj. nepokoušeli jste se o něco, co není popsáno) a není tam napsáno, že se vám něco stalo, tak jste nejspíš v pořádku. Jde čistě o to, že u některých událostí je pro organizátory důležité vědět zda a která varianta nastala.
    VACKY
    VACKY --- ---
    ERFAROTH: Od kolika?
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Vlkodlaci vyhlašují další setkání!

Opět zkusíme kdo z koho, ovšem nyní nebudou mít hlavní slovo drápy, svaly či kosti. Nyní to bude klidnější než posledně, přijde řada na hlavu, a na své si přijde i náhoda:
    Dnešní klání bude mít formu hazardu. Přijďte vsadit a něco vyhrát do tanečního studia "Tančit může každý!"
    (Tělocvičná jednota Sokol Michle, Pod Stárkou 36/4, 140 00 Praha 4 - Michle).
    Hrát budeme poker a kostky.

(Výplata výher opět půjde přes účet Smečky)
    VACKY
    VACKY --- ---
    V pět hodin ráno na nádraží u bezpečnostních schránek:

Po chvíli nepřítomného zírání do prostoru a na pozadí drobného pocitu uspokojení z toho, že už je otevřeno. (mají zavřeno mezi první a třetí ranní .. ha-ha ..) ..

mi dochází strašlivá pravda..

TY SCHRÁNKY JSOU NA KLÍČ A NE NA KÓD !!! (nelze použít jako dead drop)

.. ani plakat mi nejde, jsem moc utahanej.

S4MUEL
    S4MUEL --- ---
    pražským vlkodlakům, s láskou...

REINITA
    REINITA --- ---
    ASTRALIEN: hlavně zajistěte sklady okurčiček, žádná nesmí s Richter-Stošovskou uniknout!
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    Po událostech včerejšího dne bychom rádi dali na vědomí, že se naše společnost distancuje od veškerého jednání Denisy Richter-Stošovské. Ačkoliv možná zprvu nevěděla, s kým jedná, jistě si to byla schopna záhy zjistit, tudíž i my ji považujeme nadále za nedůvěryhodnou a kolaborující. Zdá se, že včera narychlo opustila Prahu, přesto po ní pátráme a prosíme o pomoc i Hlídky. Je možné, že ze skladů ALDy odcizila větší množství amuletů a proto může být nebezpečná i přes svou nízkou kategorii.

Novým jednatelem ALDy se, kvůli mým časovým dispozicím, dočasně stává Andrea Kalle, dokud se situace nevyjasní.

Aktuality můžete sledovat na http://ik-alda.czweb.org/alda.html , kde máme i základní zaváděcí ceník baterek.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    AMBERAN: ano, to je dobra pripominka, zavedeme
    diky
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    SHANTI11: Neslo by zase pouzit system "budte tam na cas", kdyz je treba priprava? U nekterych vyjezdu dava smysl prijet driv, at uz kvuli obhlednuti mista, nebo kvuli zabraneni tomu, co se ma stat.
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Vždycky, ale úplně vždycky během hlídek, když někdo volá v práci na mého kolegu Viktora, mám hrozný tiky...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam