• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    VACKY: My ne =D Nedame!
    VACKY
    VACKY --- ---
    SHANTI11: Jsem ochoten smlouvat.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VACKY: kuštytam!
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    VACKY: Hus! Moje CPcko!!! =D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LOBOTECH: já naneštěstí nemám moc čas :(
    VACKY
    VACKY --- ---
    LOBOTECH: majzni ho do xichtu kockou, on zacne chrchlat krev a utece :))
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    KID_MCHUTT: Ty ses tu taky? Tak jsem se prave zacal bat :P
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELVOTHIEN: Jo co se obeti tyce.... dva rodice, dve sestry, dva brachove, hromada neteri a synovcu..... kdybych zacal obetovavat, tak by v astralnich sferach meli takovej fofr, ze bych se priste narodil jako jedinacek, abych si z nich nedelal prdel.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LOBOTECH: nemáš se čeho bát. Věř mi. Jsou to hodná děvčata a milí chlapci. Nebo to bylo obráceně? Teď nevím.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELVOTHIEN: Trocha spanku se jeste obetovat da. Pricetnost uz davno ne :P

VACKY: Ja si zahraju cokoliv mi bude receno. Akorat jsem posledne slysel nejsmenovane ID mluvit o tom, ze temnych je nejak moc. (on teda mohl klidne rikat, ze jich je naopak malo, byl jsem lehce spolecensky unaven :P)
    VACKY
    VACKY --- ---
    LOBOTECH: To je moc papirovani, ale mas k tomu zdravy pristup. Tesim se na dalsiho temneho. :))
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    LOBOTECH: Koho bys obětoval :-D. chceme jen tvůj spánek pricetnost :-D
    JNK
    JNK --- ---
    LOBOTECH: Zadny "guardsman's uplifting primer" netreba. Caj a kari byly urcite :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    SHANTI11:
    VACKY:
    JNK: Takovehjle nabor nemaj ani imperialisti ve warhammeru, zni to prilis dobre.... cucham cucham nejakou zradu.... ze ja budu muset podepisovat nejake prohlaseni vlastni krvi, obetovat v ramci prijimaciho ritualu nekoho z rodiny, nebo tak neco? :P :D
    JNK
    JNK --- ---
    SHANTI11: Taky čaj, kari a jednou jsem snad slyšel o horké čokoládě.
    VACKY
    VACKY --- ---
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    LOBOTECH: dej se k nam, we have cookies ;)
    posta ;)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Zdravím. Co by jste poradili noobikovi, kterej se chce pridat na hrani LARPu a jedine co zna a cetl jsou romany NH,DH,ŠH? S LARPy jako takovymi moc zkusenosti nemam, ale rad bych si to zkusil jako nejake krovi.
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    Včera na squashi jsem byla upozorněna na nápis SMEČKA na zádech. Když jsem se zeptala muže, proč mě na to neupozornil, tak prohlásil "Ale já myslel, že ti tam nevadí, když jsi ho nechtěla pomoct odstranit..."
    DOST dobrá PÁRTY to byla :-)
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    mno... svoje skóre - kotvička na pravačce ještě stále drží, rysí tlapka na levačce zantelná, nápis na zádech už přečícst nejde... Na pravé klíční kosti je nědo od D... nevim kdo, ten dolů nejde...
    ALE BYLO TO BOŽÍÍÍÍ!!!! B-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam