• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    AMBERAN: Mělo by to být všude vyřešené.
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Pro všechny, kdo používají BIStro:
    Bohužel mi utekla jedna chyba, která způsobuje, že některé záznamy s diakritikou, vložené či upravené v posledních dvou týdnech, nevyhledá fulltextový vyhledávač.
    Opravu jsem nasadil, další záznamy by tím neměly být postiženy. Budu hledat nějaký způsob, jak hromadně opravit ty, ve kterých se to vyskytlo doposud.
    Za komplikace se omlouvám.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Došlo k drobné úpravě a upřesnění Velké dohody Části II., Hlavy I., článku 11 a 12.
    Došlo k drobné úpravě kouzla Podrobný scan a k úpravě Krycího kouzla.
    Změny jsou vyznačeny.
    REINITA
    REINITA --- ---
    ASTRALIEN: děkuju :)
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    REINITA: já bohužel nebudu. Astra je na to příliš mrtvá. Užijte si oslavu a Reinito, všechno nejlepší!
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Službukonající orgové na telefonu během akčního týdne:
    13.3. - Hádě
    14.3. - Rael
    15.3. - Hádě
    16.3. - Rael
    17.3. - Hádě
    18.3. - Rael
    19.3. - Hádě
    20.3. - Rael
    21.3. - Hádě
    22.3. - Rael
    REINITA
    REINITA --- ---
    V patek 13.3. od 19:00 v Elysiu probíhá soukromá akce. Jde o reinití (nikoli Eviny, akce je zcela neherní!) narozeniny. Pokud si budete chtít poklábosit a družit se mimo roli, jste srdečně zváni a ráda vás uvidím.

V sobotu 14.3. od 18:00 v Elysiu probíhá soukromá akce. To už nejsou reinití narozeniny, tam nechoďte ;)
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    Deformace elektronického věku - celý večer mi vrtá v hlavě jak to přesně vypadá ve 4. hladině. Tak jsem se to doma po zalehnutí rozhodl zkusit najít. A začal jsem to hledat na internetu, místo abych se zvedl, udělal ty dva kroky ke knihovně a otevřel Poslední Hlídku. *facepalm*
    S4MUEL
    S4MUEL --- ---
    SILENTBOB: ukaž mi toho, který by se nad tím podivoval!
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    V pohodě, že Malenová s Koblížkem začnou válku jiných nikoho nepřekvapí, důvod není podstatný :D
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    SANELIN: a tak zacala v praze valka Jinych ... dohoda padla kvuli okurcickam.... nektere veci nevysvetlis...
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    SILENTBOB:
    LIMWEN:
    :D :D tyjo... ještě že mám ty sklenice čtyři... třeba to aspoň jedna přežije...
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    Hmm, to zní jako zajímavý obchodní artikl... skoro mě to láká vyzkoušet, čí výjezdovka tam bude dřív :D
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    SANELIN: ano, posleme specialni okurkovou vyjezdovku :)
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    Mám špatnou zprávu. Stav okurčiček v mém sklepě se rapidně přiblížil nule a tudíž pro tuto sezónu mám k dispozici jen poslední 4 skleničky...
    Mám prásknout, kdy a kde budou? ;)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    A ještě jedno oznámení - počítejte s tím, že hra bude mít v pátek 13.3. volnější průběh, protože velká část hráčů i organizace bude na oslavě Reinitích narozenin.
    Organizace bude samozřejmě k dispozici na telefonu, analytické bude funkční.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    VÝŽIVOVÉ NÁHRADY PRO VLKODLAKY A UPÍRY V HLUCHÝCH TÝDNECH:
    Bylo dohodnuto, že v hluchých týdnech se PONDĚLÍ AŽ ČTVRTEK počítají z hlediska náhrad jako JEDEN den - to znamená, že vlkodlakům a upírům stačí vypít JEDNU náhradu za tyto čtyři dny.
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    Doufám, že případní sousedé Elysia mají doslova hluchý týden, protože to dneska večer vypadá skoro na nácvik na afterparty. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam