• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    I přijde Jičínský v podobě kočičí na zásah a zvolá: "Kliďte se a nechte toto vyřídit zástupce bohyně Bastet." Na tohle si vezmu popcorn.
    FIN
    FIN --- ---
    ERNEDAR: klidně na to půjdu jako Jičínský. aspoň se podíváme s kolegy na inspiraci pro nějaká ta příští zatýkání :-)
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    FIN: OK. To je viable argument. Ale zbytek ohledně filmů bych řešil jinde.
    FIN
    FIN --- ---
    AMBERAN: no dyk. a hlavní hrdinové nebudou obličejově tak vymaštěný řepy, jako polovina marveláren a DCáren, protože pánové Butler a Waldau - a že mimiku mají, to je vidět už z těch trailerů. těm dvěma celkem věřím, že ji budou mít i mimo vybrané záběry.
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    FIN: Vypada to jako moc pekne udelana akcni zalezitost, ve ktere se nejake postavy shodou okolnosti jmenuji jako nejaci bohove. Ale nastesti to s temi bohy jinak nema nic spolecneho, takze spokojene mohu zajit na pekne udelanou akcnarnu :-)
    FIN
    FIN --- ---
    ERNEDAR: já na to asi půjdu.
    předpoklad: jako film to bude nebetyčná píčovina.
    druhej předpoklad: slaboduchý bude všechno - interpretace egypt. mýtů, dialogy, zápletka, logika, milion herců v dalších skoro hlavních rolích.
    ALE
    třetí předpoklad: "Ugly Truth" Gerald Butler http://www.csfd.cz/tvurce/12074-gerard-butler/ je jedním z mých oblíbených herců, prostě umí hrát, vyrábět výrazy a mluvit se skvělým přízvukem. a "Jamie" Nikolaj Coster-Waldau (mimochodem méně známé, což je škoda, protože celkem fajn http://www.csfd.cz/film/235192-new-amsterdam/prehled/) je vlastně taky dobrej herec.
    =
    závěr: půjdu na na šťastně se řežoucího Butlera s Waldauem, kteří kupodivu i v traileru vypadali, že si to pořežou s gustem, což by na nenáročný oddych mohlo stačit. zbytek, jak jsem se snažil říct, je zanedbatelný, ale ti dva zkrátka *mohou* stát za to :-)
    FIN
    FIN --- ---
    FIONOR: rozhodně souhlasím: na titulních stránkách Jiné pravdy rozhodně chci vidět skoro všechny ostatní :-)
    CYAN
    CYAN --- ---
    SANELIN: platí :-P
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    ERNEDAR: člověk se občas potřebuje něčemu pořádně zasmát
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    SANELIN: Pokud chceš jít na tohle tak opravdu jsi masochista.
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    :) zajdeme si do kina na Gods of Egypt... Shanim dobrovolniky s mirne (no dobre, podle ukazek asi spis hodne) masochistickymi sklony a vasni pro horror in RL. >:-D
    CYAN
    CYAN --- ---
    SANELIN: promiň, někdy ti to můžu herně či neherně vynahradit a vytánout tě někam jen tak, chceš? :)
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    Tak ted jsem skutecne smutna panda a budu tesknit o to vic, ze mi to zase utece... :'-( *sob, sob*
    CYAN
    CYAN --- ---
    FIONOR: děkuju! ♥ ten pán má naprostou pravdu a já se omlouvám, jsem lama a neumím to tak podat :)
    CYAN
    CYAN --- ---
    K tomu jak se postavy dozvěděly - pobíhá kolem Aneta a zve koho potká a dodává k tomu, že můžete zvát další lidi, kdyby někoho nepotkala. Zve přesněji hlídkaře a mimo hlídky jenom ty, koho aspoň trochu zná. Hlavní účel party je prostě party, pobavit se nějak hromadně.
    Na rozhraní postavy a hráče: hráče zamrzí, když nepřijdete, ale zcela to pochopí, postavě je to upřímně jedno, protože si chce užít party.
    CYAN
    CYAN --- ---
    LIMWEN: Nejdůležitější účel party je, aby prostě byla party. Jéakékoliv jiné důvody jsou sekundární a nepodstatné. Lepší? :)
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    VACKY: Nejde o to, že by byla nejsvětlejší nobl, jen to že je nejsvětlejší by mohlo způsobit, že bude její přítomnost někomu nepříjemná... a protože nevím, proč Aneta tu párty dělá a kdo tam bude, je riziko, že by má přítomnost nebyla některým hostům příjemná... a proto, když nejsem přímo pozvaná a nejsem si s Anetou tak blízká, abych věděla o co jde, přijde mi lepší tam nechodit a nechat ji a její hosty ať se dobře baví... z postavového hlediska
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    VACKY: tobě se ten příměr s Johannesburgem fakt líbí, co? :D
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    A ja to shrnu jeste jinak - je to streda, tudiz si to uzijte a dejte si sklenicku i za mne, i kdybych nahodou vedela proc, moje casove moznosti mi nedovoluji se ucastnit... :(
    VACKY
    VACKY --- ---
    LIMWEN: Tyyjo, ta nejsvětlejší je nejaka nobl. :) Je to trochu zvláštní když Praha je pro NH něco jako Johannesburg pro běžnou policii. :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam