• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    VLADDRACUL: ILICIUS: Lidi, podívejte se, co je to za noviny a co se tam píše. Do tohohle bych moc nedloubal, Ti lidé to myslí smrtelně vážně - asi jako Mothers against Dungeons and Dragons.
    Šéfredaktor je Petr Hájek, nejslavnější odpůrce Darwinismu u nás, který mimo jiné ve své knize psal o tom, že Havel sloužil ďáblu. To je přesně ten typ lidí, kteří jsou schopní brát Dark Dungeons jako dokument.
    REINITA
    REINITA --- ---
    VLADDRACUL: a co teprve panovačného zla ;)
    ILICIUS
    ILICIUS --- ---
    A já zas doufal, že by je potěšili nejnovější zprávy o Ježíšovi:)
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    SHERD: jojo, chtel jsem jim napsat neco ve smyslu "DAVEJTE SI POZOR, DABEL JE JEN ZASTUPCE NEJVETSIHO A NEJTEMNEJSIHO ZLA!!!!!" :D
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Prosím vás, byla bych raději, kdyby se to zbytečně nerozdmychávalo - ono to utichne, pan autor se zaměří na jiná, pro svět jistě ohromně důležitá témata (viz seznam jeho předchozí tvorby), vzhledem ke sdílení mezi fantazáky na fb už jsme svoji reklamu zadarmo taky dostali... a teď bud enejlepší, když na něj nikdo nebude reagovat a nebude tak hnát vodu na jeho mlýn ;)
    SHERD
    SHERD --- ---
    VLADDRACUL: Hmm, tak už chápu, proč je prázdná :-(. Taková škoda.
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    SHERD: hmm, chteji platbu clenskeho prispevku, na to jim kaslu
    SHERD
    SHERD --- ---
    VLADDRACUL: To netvrdím. Ovšem když vidim tu prázdnou diskusi, tak mě svrbí prsty. :D
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    SHERD: ty ses malo hadal sam se sebou? :D
    SHERD
    SHERD --- ---
    I... can't... breathe...
    Autor článku má na svědomí asi pět minut rušení o přednášce dušenými záchvaty smíchu a pochechtávání nejspíš ještě tak na hodinu.
    Nezapojíme se pod článkem do diskuse? ;-)
    FICHO
    FICHO --- ---
    Naštěstí si tu rtuální magii nepřečetli dopodrobna, pak by přišli na krásky jako je krvavá oběť :D
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    SILENTBOB: se divím, že nekomentovali sháňku po krevnich náhradách. Nebo už po nich není taková poptávka:-)
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    ERNEDAR: Konečně první člověk co ocenil TROLLMARKET :D
    NICCI
    NICCI --- ---
    Můžu si do historie postavy napsat že Nikola se teď věnuje výuce satanstů žejo? :D
    JINYBEZCENZURY
    JINYBEZCENZURY --- ---
    Přisáhám, že v tomhle jsem naprosto nevinně :D
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    FICHO: Myslím, že Bob s Vackym neměli s jiným bez cenzury nic společného. Jen tak btw.
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    ERNEDAR: Tak já to otevírala na mobilu, načetl se mi jen ten Nikoly
    FICHO
    FICHO --- ---
    Ten článek je tak skvělej že podezřívám Vackyho nebo Boba, že jim nestačilo rozpoutávat shitstorm na Jiném bez Cenzry a tak pro Protiproud napsali tenhle článek :D
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    SANELIN: Ty první dva jsou od Patrika Nováka. V těch jsem dokonce stál jako baterka :-D
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    ERNEDAR: wow... tak to je mazec... nejvetsi for je, ze ten ritual je od -svetle- :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam