• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    Jiná pravda

Informační diskuse o larpu Pražská hlídka.

CP Forum: [ Pražská Hlídka - CP ] - o pristup zadejte do posty jedno z ID KUPRADIX, VACKY, SILENTBOB
    více informací na http://www.prazskahlidka.cz

formulář QA: https://goo.gl/forms/NTulkmAI7fESfzaq2

Kontakty:
    email: prazskahlidka@gmail.com

rozbalit záhlaví
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    PATR1K: myslíš ty naše rituály? čerpáníčko jsem taky viděla. Schválně jsem si o 2 minuty prodloužila cestu, abych se koukla. :-D
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Já jsem se cestou do práce šel podívat přes park, kde byly veselé rituály a čerpáníčka :-)
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    CYAN: A já si říkal, že pořád vypadáš nějaká vyčerpaná :D
    CYAN
    CYAN --- ---
    AMBERAN: I já málem čerpala, a to jsem to za celý běh nedělala :D
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    AMBERAN: Já jsem si kontrolovala na magulačce, kolik mám magů. :-D úplná automatika. :-D
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    CRASSUS: Ja zase na obed chtel jit pesky, abych si po ceste nacerpal, a pak mi doslo, ze to vlastne neni potreba :-D
    VACKY
    VACKY --- ---
    CRASSUS: Kde delas? Muzem ti tam prijet nejak vysvihnout abys nebyl smutnej :D
    CRASSUS
    CRASSUS --- ---
    Shalom!

Chtěl bych poděkovat orgům, cpkům, spoluhráčůma a vůbec všem, kdo se nějak podíleli na téhle neuvěřitelné akci. Byla to nejlepší dovolená ever (asi by potřeboval další abych zjistil, co to znamená spát a pravidelně jíst :D). Ten pocit, když jsem dnes ráno vylezl z postele zkontroloval jestli mám všechna svá rituálnická fidlátka a suroviny na alespoň jeden lékařák, a pak mi došlo, že dnes asi nebudu v práci páchat rituály, byl k nezaplacení. :D
    FIN
    FIN --- ---
    Analytika nic? To se dneska nic neděje...? Ne, to se dneska nic neděje a ani dít nebude, hezky překládej, ty troubo.

- neznámý autor, Vnitřní monology
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    VACKY: Je tam vymalováno fakt kvalitně
    VACKY
    VACKY --- ---
    Diky za hru.

Kdo jste videl zridlov bezrucovych sadech - Ezomatkam prdne zilka :D :D
    CYAN
    CYAN --- ---
    Drazí! :D
    Děkuju všem (orgům, CP, hráčům, securitas na Vítkově a jiným civilům v oblečení s odrazkama a plackama) za báječnou hru. Sundali jste mě tak kvalitně, že jsem ještě včera po hře brečela (za Anetu, že zase hra končí a z představy, že zase musím být Cyan :)). S kýmkoliv z vás jsem rozhodně trávila stokrát méně času než jsem chtěla a jenom doufám, že příště, příště se trefíme do období, kdy toho budu mít trochu méně a budu se moc odvařit ještě více :)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Velké proslovy a poděkování si nechám na after, ale mohlo by vás zajímat, že vaše reporty chceme do 31.1. 2016 :) Reporty zaslané po tomto datu budou stejně nadšeně přečteny, nicméně nebudeme je už expově hodnotit.

a když budete chtít, moc nás potěší hodnocení na larpové databázi ;)
    Česko-slovenská larpová databáze - Pražská Hlídka XV: Kdo seje vítr, sklízí bouři
    http://larpovadatabaze.cz/larp/prazska-hlidka-xv-kdo-seje-vitr-sklizi-bouri/40101
    REINITA
    REINITA --- ---
    štětkovské šminky odlíčeny, okultní bižuterie odložena, návrat do ložnice z mrazivého exilu v zadní místnosti dokončen.
    bylo to o dost náročnější než posledně, ale zároveň to vneslo do hry řadu zajímavých prvků. Všem návštěvníkům našeho štábu moc děkuji za ohleduplnost, bez níž by to nešlo.

děkuji organizátorům za báječnou hru a za poskytnutí prostoru pro dělání špatných životních rozhodnutí. ;)
    díky cépkům za výkony - lituji, že jsem některé z vás mohla potkávat pouze sporadicky.
    a děkuji i spoluhráčům, byli jste skvělí.

"mladá dáma" by chtěla svým "mama ňami kokain" a "prst smrti" vyjádřit poděkování zejména těm strejdům a tetám, kteří si s ní více či méně dobrovolně hráli a bavili ji obskurními zvuky, ale i návštěvám, na které se mohla culit jako miminko ze žurnálu (slovy mgr. Lindbergh: "aspoň někdo se na inkvizitora upřímně usmívá" :))
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    A i já napíšu něco za sebe:
    já jsem si to užil a bavilo mě to, i když jsem spal průměrně tak 4 hodiny na den, chodil do práce na tréningy a stihl jsem jít i ve všední den na cvičení už ráno od šesti a samozřejmě do práce. Byl to krapet stres, ale byli jsme na orgovně schopní se vykrýt, dohodnout, zaskočit a podpořit se. Měli jsme skvělá CPčka:
    nadšená, nahopsaná do hry, chotná mrznout, iniciativní a kreativní - některé linky by bez jejich vstupu byly o nějaký ten kus kratší :)
    A měli jsme taky parádní hráče: kteří se smířili s naším diktátem, dělali ty věci, který jsme jim řekli, dělali věci který jsme jim neřekli, díky čemuž to oni měli o to napínavější a nám tím dělali radost. Dělali i věci, který nás nenapadly, a my měli o to větší radost, že skutečně sijí vítr :) Bouře dodáváme na počkání. Bavilo mě být nějakou chvíli větší než všichni ostatní a dělat ramena a mít ochranné creepy jen pro sebe. Kdo z vás to má?
    Jinak, na Izbyho si golem nezasedl, jen se prostě furt motal dost blízko, aby ho golem mohl tlouct ;) (Ale představa golema sedícího na Izbym... )

Slyšel jsem nějaké positivní ohlasy, za to jsem moc rád a doufám, že jste se skutečně bavili.
    Veřejná prohlášení samozřejmě potěší a pohladí orgovské ego (nejen mě), ale budeme raději, když nám to řeknete do očí na Hlídkařské Afterparty, která se koná v PÁTEK 9.12. v Elysiu. Hádám, že od sedmi hodin. Tam nastavíme záda k podrbání, sebe k objímání a třeba si s váma i přiťuknem ;)
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    ASTRALIEN: Takže... Hrozně moc děkuji orgům... Za hru, za šílenství a za to, že jsem měla možnost zas oprášit pár prvků Alžběty, které do teď nemohly vyjít. (Jo, zapomněla jsem dát Františkovi zmíněné prášky... Ale myslím, že příležitost ještě bude. :-D)

Moc děkuju hráčům... Za všechno...

P.S.: A jestli Raven poděkování nenapíše, tak jsem mu asi přečetla myšlenky. :-D
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    ERNEDAR: A co my? :-P

I já musím poděkovat... Na to, jak máme s Ravenem normálně šíleně málo času na hru, tak jsme se nezastavili. A často jsem pak byla v práci jako zombie... Dneska ještě jsem. Užila jsem si, zapojila jsem se... Hučí mi hlava a dokonce se mi i zdálo o nějakých divných místech... Prostě paráda.

Hrozně děkuji Danovi za dopravu. Fakt hrozně, hrozně moc.

A prostě za všechny scény. Mám pocit, že příště si budu brát minimálně malý pytlík popcornu.
    SHERD
    SHERD --- ---
    Konečně doma.
    Vyčerpán, polámán a nevyspalý jako snad ani o zkouškovém.
    Report a komentář sem napíšu dnes večer, proteď vám bude muset stačit velmi jednoduché shrnutí.
    POLTE VOLÁKA!
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    Myslím, že za poslední týden je dobré poděkovat, smeknout klobouk a poklonit se.
    Organizátorům za hru, za vyslechnutí rady a azyl, vím, že to se mnou nebylo lehké a to jsem jen jeden hráč z mnoha.
    Denní hlídce za azyl hru a pokusy zatknout mojí postavu za přežrání štábu.
    Noční hlídce za hru a výdrž s nasrávací postavou.
    Všem hráčům, CP, organizátorům, zásobovačům a dalším, kteří hru udělali takovou, jaká byla.

Bavil jsem se a návrat dnes ráno (píšu po půlnoci) do reality bude bolet.

Díky

AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Díky moc všem organizátorům, CPkům i hráčům za skvělou hru :-)
    A taky díky, že jste vydrželi dodržovat (ještě o něco přísnější) pravidla štábu po celou dobu :-)

Je to tu takové prázdné. Letos naposledy jsem uklidil štáb a vypnul analytiku. V lednici jsem našel toho úplně posledního panáka vodky. Vypil jsem ho "na rodinu". A zapil krevní náhradou.

Budu se na vás těšit na afterpárty :-)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    A kdybyste nás chtěli vidět, část orgtýmu ve složení Hádě, Miki, Kuba a Vsuvka sedí v Elysiu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam