A i já napíšu něco za sebe:
já jsem si to užil a bavilo mě to, i když jsem spal průměrně tak 4 hodiny na den, chodil do práce na tréningy a stihl jsem jít i ve všední den na cvičení už ráno od šesti a samozřejmě do práce. Byl to krapet stres, ale byli jsme na orgovně schopní se vykrýt, dohodnout, zaskočit a podpořit se. Měli jsme skvělá CPčka:
nadšená, nahopsaná do hry, chotná mrznout, iniciativní a kreativní - některé linky by bez jejich vstupu byly o nějaký ten kus kratší :)
A měli jsme taky parádní hráče: kteří se smířili s naším diktátem, dělali ty věci, který jsme jim řekli, dělali věci který jsme jim neřekli, díky čemuž to oni měli o to napínavější a nám tím dělali radost. Dělali i věci, který nás nenapadly, a my měli o to větší radost, že skutečně sijí vítr :) Bouře dodáváme na počkání. Bavilo mě být nějakou chvíli větší než všichni ostatní a dělat ramena a mít ochranné creepy jen pro sebe. Kdo z vás to má?
Jinak, na Izbyho si golem nezasedl, jen se prostě furt motal dost blízko, aby ho golem mohl tlouct ;) (Ale představa golema sedícího na Izbym... )
Slyšel jsem nějaké positivní ohlasy, za to jsem moc rád a doufám, že jste se skutečně bavili.
Veřejná prohlášení samozřejmě potěší a pohladí orgovské ego (nejen mě), ale budeme raději, když nám to řeknete do očí na Hlídkařské Afterparty, která se koná v PÁTEK 9.12. v Elysiu. Hádám, že od sedmi hodin. Tam nastavíme záda k podrbání, sebe k objímání a třeba si s váma i přiťuknem ;)