• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    SALOMET
    SALOMET --- ---
    Kdo nemá přístup na FB, sdílím i sem. Ingame pořízené fotky a videa od Rozárky. Sry za kvalitu, víc než mobil s sebou neměla ;)
    Dropbox - Hlídky podzim 2016
    https://www.dropbox.com/sh/ekgvp9ta027ajvm/AAAbCtPP2HNjyE1oGiEaCwAsa?dl=0
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    A kdyz uz sem teda nahlizim...

Ackoliv mi prakticky pada hlava na klavesnici a jsem utahana jak kote, chtela bych podekovat vsem za bajecnou hru. Nekde niz v diskusi uz je vypsano vsechno, za co jsem chtela dekovat a byla na to pouzita mnohem lepsi slova, nez jsem ted schopna vyplodit. Takze proste - DIKY VSEM!

Bylo to super.
    ALRIKA
    ALRIKA --- ---
    VACKY: "Měli byste ty rituály na zřídlech přestat dělat, ta místa mají pak špatnou auru a šíří to negativní vibrace. Z toho tady máte všechny ty vaše problémy - vlkodlaci jsou určitě nemocní, protože mají zablokované čakry. Šero přece znamená rovnováhu mezi jinem a jangem, že je rozbité je taky vaše vina. A golem? Viděli jste to jeho feng shui?!" - ať si užijí i ti, kteří nás ve hře minuli :D
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    PATR1K: Spis proto, ze vsichni jsou na to moc utahany... :D
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    SHANTI11: protože nikdo nechce expy :-)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    SHANTI11: 31.1. 2017, samozřejmě :) a vy mě ani neopravite :D
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    PATR1K: myslíš ty naše rituály? čerpáníčko jsem taky viděla. Schválně jsem si o 2 minuty prodloužila cestu, abych se koukla. :-D
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Já jsem se cestou do práce šel podívat přes park, kde byly veselé rituály a čerpáníčka :-)
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    CYAN: A já si říkal, že pořád vypadáš nějaká vyčerpaná :D
    CYAN
    CYAN --- ---
    AMBERAN: I já málem čerpala, a to jsem to za celý běh nedělala :D
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    AMBERAN: Já jsem si kontrolovala na magulačce, kolik mám magů. :-D úplná automatika. :-D
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    CRASSUS: Ja zase na obed chtel jit pesky, abych si po ceste nacerpal, a pak mi doslo, ze to vlastne neni potreba :-D
    VACKY
    VACKY --- ---
    CRASSUS: Kde delas? Muzem ti tam prijet nejak vysvihnout abys nebyl smutnej :D
    CRASSUS
    CRASSUS --- ---
    Shalom!

Chtěl bych poděkovat orgům, cpkům, spoluhráčůma a vůbec všem, kdo se nějak podíleli na téhle neuvěřitelné akci. Byla to nejlepší dovolená ever (asi by potřeboval další abych zjistil, co to znamená spát a pravidelně jíst :D). Ten pocit, když jsem dnes ráno vylezl z postele zkontroloval jestli mám všechna svá rituálnická fidlátka a suroviny na alespoň jeden lékařák, a pak mi došlo, že dnes asi nebudu v práci páchat rituály, byl k nezaplacení. :D
    FIN
    FIN --- ---
    Analytika nic? To se dneska nic neděje...? Ne, to se dneska nic neděje a ani dít nebude, hezky překládej, ty troubo.

- neznámý autor, Vnitřní monology
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    VACKY: Je tam vymalováno fakt kvalitně
    VACKY
    VACKY --- ---
    Diky za hru.

Kdo jste videl zridlov bezrucovych sadech - Ezomatkam prdne zilka :D :D
    CYAN
    CYAN --- ---
    Drazí! :D
    Děkuju všem (orgům, CP, hráčům, securitas na Vítkově a jiným civilům v oblečení s odrazkama a plackama) za báječnou hru. Sundali jste mě tak kvalitně, že jsem ještě včera po hře brečela (za Anetu, že zase hra končí a z představy, že zase musím být Cyan :)). S kýmkoliv z vás jsem rozhodně trávila stokrát méně času než jsem chtěla a jenom doufám, že příště, příště se trefíme do období, kdy toho budu mít trochu méně a budu se moc odvařit ještě více :)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Velké proslovy a poděkování si nechám na after, ale mohlo by vás zajímat, že vaše reporty chceme do 31.1. 2016 :) Reporty zaslané po tomto datu budou stejně nadšeně přečteny, nicméně nebudeme je už expově hodnotit.

a když budete chtít, moc nás potěší hodnocení na larpové databázi ;)
    Česko-slovenská larpová databáze - Pražská Hlídka XV: Kdo seje vítr, sklízí bouři
    http://larpovadatabaze.cz/larp/prazska-hlidka-xv-kdo-seje-vitr-sklizi-bouri/40101
    REINITA
    REINITA --- ---
    štětkovské šminky odlíčeny, okultní bižuterie odložena, návrat do ložnice z mrazivého exilu v zadní místnosti dokončen.
    bylo to o dost náročnější než posledně, ale zároveň to vneslo do hry řadu zajímavých prvků. Všem návštěvníkům našeho štábu moc děkuji za ohleduplnost, bez níž by to nešlo.

děkuji organizátorům za báječnou hru a za poskytnutí prostoru pro dělání špatných životních rozhodnutí. ;)
    díky cépkům za výkony - lituji, že jsem některé z vás mohla potkávat pouze sporadicky.
    a děkuji i spoluhráčům, byli jste skvělí.

"mladá dáma" by chtěla svým "mama ňami kokain" a "prst smrti" vyjádřit poděkování zejména těm strejdům a tetám, kteří si s ní více či méně dobrovolně hráli a bavili ji obskurními zvuky, ale i návštěvám, na které se mohla culit jako miminko ze žurnálu (slovy mgr. Lindbergh: "aspoň někdo se na inkvizitora upřímně usmívá" :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam