• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    FIN
    FIN --- ---
    FIONOR: to jsou zázraky. od té doby, co na Kampě došlo k nanebevzetí, se prostě dějí...
    SHERD
    SHERD --- ---
    Schválně, koho z vás překvapil ve včerejším metru titulek "Vánoce, teror a hlídky"?
    (nebo něco na ten způsob, nepamatuju si ho přesně)
    SALOMET
    SALOMET --- ---
    PATR1K: Ty do toho fakt jdeš? Respekt :)
    Ráda se zúčastním. Jako mnohé jiné mě zajímá proč není sabat hratelná frakce na Maškarádě ;)
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Sabat bude!

O co jde?
    Larp z prostředí WoD Vampire: The Sabbat. Upíři, kteří sami sebe nazývají Kainité, odmítají Tradice a jsou Mečem Kainovým, který rozdrtí Antediluviány při příchodu Gehenny!

Jak to bude vypadat?
    Hra na jeden den a jednu noc (sobota + noc ze soboty na neděli). Biskup svolává členy Sabatu do války proti Kamarile a k této příležitosti pořádá párty, jak se na Sabat sluší a patří.
    Hra bude indoorová pro cca 20 hráčů + mnoho CP.

Kdy a kde?
    Termín bude 4. února nebo 18. února 2017. Stále ještě jednáme o prostorech, v lednu potvrdíme jak datum, tak místo.

V průběhu ledna bude pro zájemce sedánka nad settingem a podobnými záležitostmi. Hra se odehrává v současnosti. Už teď si rozmyslete, co byste případně chtěli hrát, popřípadě s kým. Prostor bude pro bojovnější role (ačkoliv hra nebude primárně bojová), pro politiku, mystiku, filozofii a podobně.
    Přihlášky otevřeme v lednu.
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Když hraješ hlídky, nepotřebuješ: vztah, práci, školu
    ARGEL
    ARGEL --- ---
    SHANTI11: No a já ocením na začátku běhu pitku za Martinu. Modří vědí. ;)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    jarní běh probíhá v následujícím formatu:
    - první akční víkend
    - "hluchý" týden, kdy ze strany organizace nejdou do hry žádné questy, ale hráči si mohou hrát dle libosti
    - akčních deset dní (víkend + pracovní týden + víkend, jako to bylo na podzim)
    - hluchý týden
    - závěrečný víkend
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    SALOMET: Oni tak dlouhou dovolenou nedají v práci ani orgům ;)
    SALOMET
    SALOMET --- ---
    IWOOLORIN: No jako bude to chtít hodně dobré plánování, aby z toho nevznikly irl problémy a zároveň jsem se zahrála tak jak chci.
    SALOMET
    SALOMET --- ---
    ERNEDAR: Děkuju:)
    IWOOLORIN
    IWOOLORIN --- ---
    SALOMET: Smiř se s tím, že prostě nemůžeš být vždy u všeho, je to smutné, ale je to tak. Důležité je to zvládnout nějak skloubit se životem (ne, ani hlídky nestojí za problémy irl) a pokud chceš hrát intenzivně, zajisti si zejména volné víkendy. I tak toho budeš mít dost :)
    SALOMET
    SALOMET --- ---
    SHANTI11: Wow, to bude hodně dlouhé. Tak dlouhou dovolenou mi asi v práci nedají. Btw na larpové databázi jsem to nenašla, alespoň z mobilu ne.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    SALOMET: 3.-26.3. 2017
    visí to v kalendari na larpové databázi a larp.cz, brzy to hodíme i na stránky
    SALOMET
    SALOMET --- ---
    Mohl by mi prosím někdo připomenout, jaké bylo datum dalších Hlídek? Na afterparty jsem si to zapomněla zapsat do kalendáře. Nerada bych zjistila, že jsem si naplánovala do času Hlídek něco jiného.
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    SILENTBOB: Výstupy použijeme k nějakému orientačnímu zvážení a zamyšlení se nad schopnostmi. Zabývat se tím v zásadě můžeš z jakého úhlu pohledu chceš.
    Zejména u nejméně užitečných schopností je asi lepší nějaký obecný pohled, za schopnost, kterou považuješ za neužitečnou, asi nebudeš utrácet expy :) Nicméně je to na tobě.
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    SHANTI11: muzete malinko specifikovat kam tim dotaznikem mirite - tedy k cemu bude vysledek?
    Mam se zabivat vecmi ktere umim nebo treba i chci umet?
    Mam treba resit jen tu nejvic nejneuzitecnejsich vec co v pravidlech je? - pac u Maga to treba je velmi tezke vybrat pac schopnosti jsou tam dost nani povsechnu :)
    VACKY
    VACKY --- ---
    SHANTI11: sakra .. muzete si tu moji odpoved na dotaznik na protest smazat? :)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    VACKY: Žes to tak hezky zmínil, EXPY ZA TO NEJSOU :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam