• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    FIN
    FIN --- ---
    SANELIN: proto se v češtině používá obrat "v uvozovkách" - jakmile zazní, dává to najevo, že autor myslí něco jinak než doslovně :-)
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    PATR1K: :D hlasis se?
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    No ty vole... Dva dny sem nekouknu a už to vypadá, že Praha bude potřebovat šampiony války :-D
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    FIN: ne vzdy... tady mi to porad vyzniva jinak, nez to interpretujes ty. I po vysvetleni.
    FIN
    FIN --- ---
    SANELIN: omluv netřeba. je ale fakt, že by lidé měli víc vnímat možný význak znamének, symbolů a tak. ono to tu intonaci dokáže nahradit :-)
    FIN
    FIN --- ---
    FIN: SANELIN: zbytek ti napíšu do pošty, totiž proč jsem bobův argument vyhodnotil coby nevalidní. zdůvodnění je imho logické a viditelné, ale ačkoli se nejedná o původní debatu, anóbrž o vysvětlení argumentace, radši do pošty.
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    FIN: Velmi se omlouvam, ale nanestesti to z toho nebylo patrne. Je velmi nemile, ze psanemu textu chybi intonace.

FIN
    FIN --- ---
    SANELIN: všimni si, prosím, že tutéž nulovou váhu, kterou jsem vytýkal bobovu pseudoargumentu, jsem u své odpovědi přiznal - proto je ve výroku je zajímavé, že to s udržením naživu zopakuješ, ale dva podobné "protiargumenty" ignoruješ slovo "protiargumenty" v uvozovkách. uvozovky píšeme, když citujeme (což tento příklad není) anebo když (sarkasticky) zpochybňujeme. záměrně jsem tedy "obdobné argumenty" a hned jsem u nich pojem argument (zde konkrétně protiargument) dal do uvozovek, aby bylo jasné, že i ty chápu jako stejně nevalidní :-)
    REINITA
    REINITA --- ---
    VACKY
    VACKY --- ---
    REINITA: tumas plusik :P
    SALOMET
    SALOMET --- ---
    Ok. Mám si dovézt neherně nějaké větší balení pití a nechat v klubovně na aditiváky? Kofola to asi být nemůže, co?
    REINITA
    REINITA --- ---
    VACKY: já ti dávám mínus takhle písemně, protože mi tohle rozhánění nepřišlo pančelkovské, ale věcné. ;)
    VACKY
    VACKY --- ---
    VACKY: Anonymni minusyyy come at me bros!! :D
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    VLADDRACUL: To je hezky. Jenze se tu bavime o nahradach, promin, ale pokud se o nich chcete bavit, tak o vsem. Jeji odhodlani vam v tomhle vyjit vstric na me delalo vzdycky dost dojem.
    Nanestesti Argel ted ve hre nebude. Neni to jeji vina, proste se stalo a vzhledem k okolnostem ji to budiz prano. :)

Nicmene jsem mluvila o tech, co se kvuli nahradam vztekaji. Ono mi trochu vadi, kdyz se nekdo vzteka kvuli veci, kterou notabene neresi celou a toci se jen okolo toho, ze jedna cast bude takova nebo makova.
    Samozrejme, pokud se s ritualnikama, co letos budou nahrady delat, dohodne kdokoliv na adekvatni spoluucasti, nevidim nejmensi problem v tom, poridit jako nosic vlastne skoro cokoliv.
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    SANELIN: Promiň, ale argumentace nosičema je úplně mimo mísu. Už proto, že jsme na ně Argel pravidelně přispívali.
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    VACKY: Nicmene ma pravdu.
    VACKY
    VACKY --- ---
    SHANTI11: rozhodnuti o tom jak to nakonec bude respektuji, ale pristup skolni druzinarky s rozhanenim hadajicich se deti a oznacovani diskuze za flame apod. sis mohla odpustit
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Tak, bando.
    Flame, který tady rozjíždíte je zcela zbytečný a dalším řešením se budete akorát cyklit a vzájemně štvát (už teď jste na sebe někteří hrubě nepříjemní) a předem si kazit hru. Není to škoda?

Respektuji vaše názory, ať již pozitivní či negativní, ale nové pravidlo ohledně Aditivačního rituálu zůstává.
    Chápu, že se to některým nemusí líbit, každému se skutečně ve hře zavděčit nemůžeme. Prostým faktem je, že NH byla v prekérní situaci, kterou zapříčínil - jak už tady někde padlo - herní mechanismus, proto jsme se rozhodli vyjít jim vstříc a trochu jim ulevit.
    Neočekávám, že to bude samospásné řešení a předpokládám, že ani tak nebude náhrad dost a NH bude muset nějakým způsobem řešit alternativní způsob jejich získávání (třeba trollmarket).

Každopádně vás prosím, ztlumte vášně a nehádejte se. Je to proboha jenom hra a má vás to bavit. Jistě, pravidla jsou důležitou součástí hry, ale především by mělo jít o herní zážitky a interakci mezi vámi, ne o mlácení se pravidly.

Díky.
    VACKY
    VACKY --- ---
    SANELIN: nevim odkud jsi vystrachala nejakou paku na realitu, to ode me nezaznelo a neni to ani v prispevku na ktery odkazujes

dale vubec nechapu tvuj butthurt pristup k nosicum tech nahrad, to je uplne jine tema a nevim proc to ted vytahujes

muzes nesouhlasit s tim co tu pisu, ale snazim se nejak konkretne a vecne argumentovat, kdezto ty to tu zkousis leda tak se skrytymi vyhruzkami a citovym vydiranim, pokud se snad naprosto mylim a krivdim ti, prosim o odpusteni ;)

takze abych to shrnul: S timhle pristupem se chytte s Kale za ruce a odejdete do zapadu slunce.
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    VACKY: To se pletes... nahrad se dela sest pulek... nejen pro vas ale chodi si pro ne i CPka... a je v tom energie docela dost.

Kdyz mluvite o pace na realitu - ukaz mi jednu, kde mate takovou vy... Navic - ritualnik si muze udelat BUD nahrady (ktere zbasti temni a urcite nebudou stacit) NEBO nejaky tvurcak (baterky, hulky, amulety, artefakty...). Neco mi rika, ze vy si to taky pujdete udelat...

FIN: Tvuj bod dva ma stejne nulovou vahu argumentu - pasivni regeneraci, pokud chces jakou poradnou, se musime ucit vsichni... Jo, my taky.

AMBERAN: Diky, hezky receno.

ELVOTHIEN:
    Pravda. Nejsme bez ritualniku, nevim, kdo tento beh nastupuje, ale co je mi tak znamo, odesli nam dva nejaktivnejsi, takze jo, bude to citit.
    Prostredku mame, zaplatsero, nastesti tak akorat.
    Obchodnici... ano, dokonce je na trollmarketu - pokud ho ctete - nabidka ;)
    A - vsak se to resi, ne? To, ze tady jede flame, nezmanema, ze se nesnazime situaci nejak zvladnout. (mozna jinde?)

LIMWEN: Reseni vidim v moznosti ponechat ritual k nauceni zdarma, ale nemoct si vzit do zacatku nahrady - Vlk se nazere a kozy zustanou cely. My tim budeme nuceni na zacatku poslat vsechny ritualniky na vyrobu nahrad, a do hry tak budeme moct prijit, stejne jako DH jen s baterkama/hulkama...

A propos... pokud nejaky promemenec ma problem s tim, ze mu NH dela nahrady, dovolim si pak doporucit nasim ritualnikum, aby si nedelali skodu a az budou priste nejake delat, at koupi limcu 4Kc/2litry... a ne aby se shaneli s dzusikama litr za 30 korun. Uvedomte si, ze v nahradach nejsou jen expove, magove a casove naklady. Snazili jsme se vychazet vstric, ale jestli to vadi...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam