VACKY: To se pletes... nahrad se dela sest pulek... nejen pro vas ale chodi si pro ne i CPka... a je v tom energie docela dost.
Kdyz mluvite o pace na realitu - ukaz mi jednu, kde mate takovou vy... Navic - ritualnik si muze udelat BUD nahrady (ktere zbasti temni a urcite nebudou stacit) NEBO nejaky tvurcak (baterky, hulky, amulety, artefakty...). Neco mi rika, ze vy si to taky pujdete udelat...
FIN: Tvuj bod dva ma stejne nulovou vahu argumentu - pasivni regeneraci, pokud chces jakou poradnou, se musime ucit vsichni... Jo, my taky.
AMBERAN: Diky, hezky receno.
ELVOTHIEN:
Pravda. Nejsme bez ritualniku, nevim, kdo tento beh nastupuje, ale co je mi tak znamo, odesli nam dva nejaktivnejsi, takze jo, bude to citit.
Prostredku mame, zaplatsero, nastesti tak akorat.
Obchodnici... ano, dokonce je na trollmarketu - pokud ho ctete - nabidka ;)
A - vsak se to resi, ne? To, ze tady jede flame, nezmanema, ze se nesnazime situaci nejak zvladnout. (mozna jinde?)
LIMWEN: Reseni vidim v moznosti ponechat ritual k nauceni zdarma, ale nemoct si vzit do zacatku nahrady - Vlk se nazere a kozy zustanou cely. My tim budeme nuceni na zacatku poslat vsechny ritualniky na vyrobu nahrad, a do hry tak budeme moct prijit, stejne jako DH jen s baterkama/hulkama...
A propos... pokud nejaky promemenec ma problem s tim, ze mu NH dela nahrady, dovolim si pak doporucit nasim ritualnikum, aby si nedelali skodu a az budou priste nejake delat, at koupi limcu 4Kc/2litry... a ne aby se shaneli s dzusikama litr za 30 korun. Uvedomte si, ze v nahradach nejsou jen expove, magove a casove naklady. Snazili jsme se vychazet vstric, ale jestli to vadi...