• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    report? No jo! On by se do neděle měl napsat report :-D Enjoy everyone. Já už mám odesláno :-D
    IWOOLORIN
    IWOOLORIN --- ---
    LIMWEN: A co teď, teď už důvod k panice je? A ten report se nenapíše a nenapíše. :(
    REINITA
    REINITA --- ---
    ;)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    ELVOTHIEN: ale nevíte komu ty expy vzit :) aneb kde jsou mé kruhy :)
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    Bando, kdepak skončily krabičky a flakóny a všechna ta fancy balení fancy věci, co jste od nás dostali?

My bychom je rádi zpátky.
    Zvonařova 6, po domluvě přijímám návštěvy. A pamatujte!!

Máme vaše expy!!!
    SHERD
    SHERD --- ---
    Hlídky jsou stav mysli...
    Odjel jsem na víkend na Pohádky ve vyhnanství.
    Koukám na (právě zveřejněné) fotky z akce... Já měl na ruce šeřítko.
    THALATA
    THALATA --- ---
    Přidávám se s poděkováním všem spoluhráčům, protihráčům :-), cpéčkům ( i těm, která se na začátku tvářila jako hráči:-P ) a hlavně organizátorům, i přes drobné zádrhele jsem si hru tentokrát moc užila a stále si ještě nemůžu zvyknout, že už skončila
    REINITA
    REINITA --- ---
    taktéž všem děkuji za hru - zejména těm, kteří dovolili mojí postavě, aby jim náležitě zkomplikovala život, a těm, kteří jí umožnili si zkomplikovat ten vlastní. :)
    a samozřejmě mé díky patří hlavně orgům. :)
    REINITA
    REINITA --- ---
    FIONOR: říká někdo, kdo report nepíše. :-p
    :D
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Diky moc za hru - organizatorum, CPkum, spoluhracum, zkratka vsem. Moc jsem si to uzil :-)
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    FIONOR: Přesně. :-D Takže pššššt... Hlavně ať si i Raven myslí, že to je do konce měsíce. :-D

A díky, moc děkuji všem za hru! Bylo to parádní... Přežili jsme to (oba tři. :-D) v pohodě.
    IWOOLORIN
    IWOOLORIN --- ---
    Je to tak, psát z čerstvé paměti je nejlepší. Na druhou stranu, když je víc času, aspoň ten poslední report nebudu muset odfláknout, jako ten z akčního týdne :)

Každopádně taky díky všem za hru!
    INSOLITUS
    INSOLITUS --- ---
    LIMWEN: Oh ... to je příjemné zjištění. Já jsem se pořád držel toho modelu předchozích týdnů ... report do neděle :-)
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    REINITA: 30.4. Není důvod k panice, kvůli přehnaně aktivním jedincům.
    REINITA
    REINITA --- ---
    INSOLITUS: moment moment, kdy je termín na dopsání reportůch? :D
    INSOLITUS
    INSOLITUS --- ---
    Moc díky za hru!
    Díky orgům, díky spoluhráčům i protihráčům. Budu se na všechny těšit na afterparty.
    A teď už jen napsat report a pak usnout a umřít :-D
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Vážení velevážení!
    Hru dnes zakončíme cca ve 20:00 - prosím, po osmé hodině už nám nevolejte, ale pište nám dotazy na orgmail.
    Samozřejmě si dál hrajte a dohrávejte dle libosti.

Děkujeme všem a uvidíme se na after party! ;)
    SHERD
    SHERD --- ---
    Zdravim vsechny. Prave jsem dorazil domu, mam praci a padam unavou. Dnesni hlidku zatahnu. A vzhledem k tomu, ze prvniho dubna budu mimo Prahu, tak se s vami loucim a uvidime se nekdy casem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam