• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    VACKY
    VACKY --- ---
    A co poslouchate po ranu vy? :)

Track 02. "Letzte Bataillon" Hellsing Ultimate OVA OST Millennium Album
    https://www.youtube.com/watch?v=7zvm-crAXa4
    VACKY
    VACKY --- ---
    Technicke sdeleni

Zdislava ma _vzdy_ efekt stinochodce/zvireci rychlosti/nebo jak se tomu zrovna u vasi specializace rika. Chcete-li za ni tedy bezet, musite byt take rychli jako ona.

Dale bych rad vyjasnil pripadne hrozici nedorozumeni - po Zdislave zustavaji po utocich rukama symboly bez cisel a kdyz na vas neco kouzli tak po tom zustavaji symboly normalne s urovni kouzla. Omlouvame se, pokud jsme to nekde popletni, nebo spatne vysvetlili.
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    Technické sdělení: Pokud by se někomu povedlo v systému ztratit postavu, prosím, napište mi na nyxu, ideálně na FB. Pokusím se to vyřešit obratem. Když mi k tomu přidáte poznámku, jak se Vám to povedlo, pomůžete mi to rychleji opravit.

Vřelé díky a omlouvám se za komplikace.
    VACKY
    VACKY --- ---
    CYAN: Vsichni jsou mrtvy, Dejve. ;)
    CYAN
    CYAN --- ---
    Shit , učíme se o Aviccenovi :-D
    VACKY
    VACKY --- ---
    Prosim misto volani na toto cislo: 775 213 212 (Outlá) volejte Silentbobovi 736 611 271
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    Technické sdělení: Nyní máte v tisknutelném taháku ze systému i číslo a vzhled SMS pro hlášení rituálů a čerpání (za nápad díky Karel Křemel )
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    Víme, že je to podivné, ale i hráči CPček občas spí a chodí do práce. Dokonce někteří ani nemusí být v této chvili přihlášeni do hry. Pokud nejste s nějakým CP výslovně domluveni, nevolejte jim bezhlavě po 22:00 hodině /treba jim poslete sms a pockejte jestli odpovi ci ne/. Pokud jste dané CP ještě nepotali ve hře, nejdříve se nás prosím zeptejte, jestli je to CP ve hre.

Pokud je to aktuni a je noc - klidne misto CP volejte Orga na telefonu.
    VACKY
    VACKY --- ---
    Pokud se chystate/planujete nekoho zabit, dejte nam to prosim vedet. Neznamena to ze to hned nekomu rekneme, ale chceme tyto veci vedet abychom pocitali s tim, ze neco takoveho budeme pripadne muset resit.
    VACKY
    VACKY --- ---
    OZNÁMENÍ PRO VYKLADAČE A JASNOVIDCE

Prosíme posílejte nám požadavky na sny včas. Tedy, pokud si chcete neco nechat zdat ze soboty na nedeli, tak nam neposilejte tento pozadavek v nedeli pres den. Pokud se tak stane, sen vyridime jako sen na pristi den.

Dekujeme za pochopeni
    HLAINLARKIN
    HLAINLARKIN --- ---
    Máme už štábní telefon. Tedy telefon na štáb NH jest : 703 312 100
    JINYBEZCENZURY
    JINYBEZCENZURY --- ---
    Nová Pravda | Jiný bez cenzury
    http://jinybezcenzury.blog.cz/1803/nova-pravda
    VACKY
    VACKY --- ---
    Adresa organizatorkeho doupete je - Zvonařova 6, Praha 3
    FIN
    FIN --- ---
    SHERD: zkusme uvažovat v rovině, kdy se budeme domnívat, že disponuji jistým stupněm inteligence, a tak je mi samozřejmě jasné, že systémové připomínky chce mít člověk pohromadě. (hint: jsem projektový manager, de facto - denně používám systémy, přehledy a formuláře, abych si udržel přehled o stovkách věcí. tudíž to musím chápat, ok?)

nicméně přesto platí další aspekt: v okamžiku, kdy narazím na problém, který postupně promýšlím a docházejí mi důsledky, je představa, že budu postupně vyplňovat další a další formuláře, něco, na co znám odpověď: nebudu. protože to zas přidělá až moc práce navíc mně. kromě toho, mám dost byrokracie v práci a představa, jak ještě vyplňuji postupně (jak mi docházej věci) x dalších formulářů kvůli larpu, je silně nelákavá. pak už to není otrava, pak už je to až moc časoprostoru a další byrokracie navíc.

ale jsem si zcela vědom problému, že nepodám-li připomínky formulářem, nemusí přijít žádný výsledek. a teď: zvážil jsem tuto skutečnost a mám jasno: oželím výsledek, než abych musel, jak mě budou napadat věci, věnovat x časoprostoru navíc opakovaným formulářům.

teď jdu ten jeden napsat, abych splnil povinnost, ale tím se můj volný časoprostor vyčerpal.
    SHERD
    SHERD --- ---
    FIN: Na předherní sedánce bylo zevrubně vysvětleno, proč to dělají. Ano, je to otrava, ale je to nutné zno a orgům to znatelně usnadní práci
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    FIN: ja se nezlobim, jen se nediv, ze se ti nedostane odpovedi.
    Mame opravdu mnoho prace a tento formular nam ji velmi usnadnuje. Odpovidame rychle a konzistentne nebo si i u dotazu vedeme odpovedi. Ma to pro nas jako organizatory i dalsi vyhody...
    FIN
    FIN --- ---
    SILENTBOB: nezlob se, ale nebudu při každém messagi vyplňovat formuláře, což zabere dost času oproti napsání věty sem. mám pracovní den. a nemyslím se, že jsem jediný, komu komunikace stylem "na cokoliv ti odpálíme odkaz na formulář" nevyhovuje. pokud to ještě nikdo neřekl nahlas, tak bych rád upozornil na to, že to není nejlepší způsob komunikace. vlastně je dost otravný.
    FIN
    FIN --- ---
    jako abych byl názorný: vlkodlak 1. nebo 2. kategorie může legálně použít transformaci maximálně stupně 3 - což je imho dost ubohé.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam