• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    Jiná pravda

Informační diskuse o larpu Pražská hlídka.

CP Forum: [ Pražská Hlídka - CP ] - o pristup zadejte do posty jedno z ID KUPRADIX, VACKY, SILENTBOB
    více informací na http://www.prazskahlidka.cz

formulář QA: https://goo.gl/forms/NTulkmAI7fESfzaq2

Kontakty:
    email: prazskahlidka@gmail.com

rozbalit záhlaví
    REINITA
    REINITA --- ---
    WIZARDY: :DDD zabils mě :DDD
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    WIZARDY: Že bychom se začali taky snažit? :-D
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    REINITA
    REINITA --- ---
    jeden obrázek pro Kulíška :o)

ROWEN
    ROWEN --- ---
    Vice funku!
    RASPUTIN - Vladimir Putin - Love The Way You Move (Funk Overload) @slocband
    https://www.youtube.com/watch?v=YgGzAKP_HuM
    VACKY
    VACKY --- ---
    A co poslouchate po ranu vy? :)

Track 02. "Letzte Bataillon" Hellsing Ultimate OVA OST Millennium Album
    https://www.youtube.com/watch?v=7zvm-crAXa4
    VACKY
    VACKY --- ---
    Technicke sdeleni

Zdislava ma _vzdy_ efekt stinochodce/zvireci rychlosti/nebo jak se tomu zrovna u vasi specializace rika. Chcete-li za ni tedy bezet, musite byt take rychli jako ona.

Dale bych rad vyjasnil pripadne hrozici nedorozumeni - po Zdislave zustavaji po utocich rukama symboly bez cisel a kdyz na vas neco kouzli tak po tom zustavaji symboly normalne s urovni kouzla. Omlouvame se, pokud jsme to nekde popletni, nebo spatne vysvetlili.
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    Technické sdělení: Pokud by se někomu povedlo v systému ztratit postavu, prosím, napište mi na nyxu, ideálně na FB. Pokusím se to vyřešit obratem. Když mi k tomu přidáte poznámku, jak se Vám to povedlo, pomůžete mi to rychleji opravit.

Vřelé díky a omlouvám se za komplikace.
    VACKY
    VACKY --- ---
    CYAN: Vsichni jsou mrtvy, Dejve. ;)
    CYAN
    CYAN --- ---
    Shit , učíme se o Aviccenovi :-D
    VACKY
    VACKY --- ---
    Prosim misto volani na toto cislo: 775 213 212 (Outlá) volejte Silentbobovi 736 611 271
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    Technické sdělení: Nyní máte v tisknutelném taháku ze systému i číslo a vzhled SMS pro hlášení rituálů a čerpání (za nápad díky Karel Křemel )
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    Víme, že je to podivné, ale i hráči CPček občas spí a chodí do práce. Dokonce někteří ani nemusí být v této chvili přihlášeni do hry. Pokud nejste s nějakým CP výslovně domluveni, nevolejte jim bezhlavě po 22:00 hodině /treba jim poslete sms a pockejte jestli odpovi ci ne/. Pokud jste dané CP ještě nepotali ve hře, nejdříve se nás prosím zeptejte, jestli je to CP ve hre.

Pokud je to aktuni a je noc - klidne misto CP volejte Orga na telefonu.
    VACKY
    VACKY --- ---
    Pokud se chystate/planujete nekoho zabit, dejte nam to prosim vedet. Neznamena to ze to hned nekomu rekneme, ale chceme tyto veci vedet abychom pocitali s tim, ze neco takoveho budeme pripadne muset resit.
    VACKY
    VACKY --- ---
    OZNÁMENÍ PRO VYKLADAČE A JASNOVIDCE

Prosíme posílejte nám požadavky na sny včas. Tedy, pokud si chcete neco nechat zdat ze soboty na nedeli, tak nam neposilejte tento pozadavek v nedeli pres den. Pokud se tak stane, sen vyridime jako sen na pristi den.

Dekujeme za pochopeni
    HLAINLARKIN
    HLAINLARKIN --- ---
    Máme už štábní telefon. Tedy telefon na štáb NH jest : 703 312 100
    JINYBEZCENZURY
    JINYBEZCENZURY --- ---
    Nová Pravda | Jiný bez cenzury
    http://jinybezcenzury.blog.cz/1803/nova-pravda
    VACKY
    VACKY --- ---
    Adresa organizatorkeho doupete je - Zvonařova 6, Praha 3
    FIN
    FIN --- ---
    SHERD: zkusme uvažovat v rovině, kdy se budeme domnívat, že disponuji jistým stupněm inteligence, a tak je mi samozřejmě jasné, že systémové připomínky chce mít člověk pohromadě. (hint: jsem projektový manager, de facto - denně používám systémy, přehledy a formuláře, abych si udržel přehled o stovkách věcí. tudíž to musím chápat, ok?)

nicméně přesto platí další aspekt: v okamžiku, kdy narazím na problém, který postupně promýšlím a docházejí mi důsledky, je představa, že budu postupně vyplňovat další a další formuláře, něco, na co znám odpověď: nebudu. protože to zas přidělá až moc práce navíc mně. kromě toho, mám dost byrokracie v práci a představa, jak ještě vyplňuji postupně (jak mi docházej věci) x dalších formulářů kvůli larpu, je silně nelákavá. pak už to není otrava, pak už je to až moc časoprostoru a další byrokracie navíc.

ale jsem si zcela vědom problému, že nepodám-li připomínky formulářem, nemusí přijít žádný výsledek. a teď: zvážil jsem tuto skutečnost a mám jasno: oželím výsledek, než abych musel, jak mě budou napadat věci, věnovat x časoprostoru navíc opakovaným formulářům.

teď jdu ten jeden napsat, abych splnil povinnost, ale tím se můj volný časoprostor vyčerpal.
    SHERD
    SHERD --- ---
    FIN: Na předherní sedánce bylo zevrubně vysvětleno, proč to dělají. Ano, je to otrava, ale je to nutné zno a orgům to znatelně usnadní práci
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    FIN: ja se nezlobim, jen se nediv, ze se ti nedostane odpovedi.
    Mame opravdu mnoho prace a tento formular nam ji velmi usnadnuje. Odpovidame rychle a konzistentne nebo si i u dotazu vedeme odpovedi. Ma to pro nas jako organizatory i dalsi vyhody...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam