• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    Já jsem v práci, takže si doufám užíváte after i za mě :)
    ARGEL
    ARGEL --- ---
    Myslela jsem, že zvládnu dnes aspoň after, ale jsem ucestovaná, nevyspaná, utahaná a zralá tak akorát na pelech a ne párty. Tedy se omlouvá m, ale nedorazím.

Děkuji všem za hru, a zvláštní dík patří vybraným Světlým, kteří mě udrželi příčetnou... jak postavu, tak i hráče.
    VACKY
    VACKY --- ---
    nenechte se montmartru odradit cedulema na dverich, rezervace plati, jsme vzadu v salonku
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    ZUBISKO: dekuju
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Dosla nam Pravda, nemate nekdo Jinou? :D

ZUBISKO
    ZUBISKO --- ---
    Charlesi, chtěla bych ti poděkovat za veškerou práci, kterou jsi odvedl na bistru. Je to super.
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    SABRIEL13: on je u cizích hodnějsi jak u mě :-) takže beru :-))
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    ASTRALIEN: Já myslím, že mi ho v nejhorším pověsíš na krk a budeme všichni spokojení ;)
    SHERD
    SHERD --- ---
    Zdravim. Dneska uz do sluzby nenastoupim. Hrac ma civilni povinnosti do pozdnich hodin a dost se mi to seslo tak, ze i postava by se nejspis hodila marod, pac ma docela dost o cem premyslet.
    Diky vam vsem. Podarilo se vam neco, o co se aktivne snazim uz nekolik let: Rozbit me jako hrace. A to vlastne nahodou o par vterin na jednom z pohledu Prahy dost nevyznamnem vyjezdu.
    Je to masochismus, vim, ale chybelo mi to do sbirky.
    Pokud si se mnou budete cokoliv chtit vyrikat in-game, nebojte se napsat. Muzeme nejake setkani sehrat treba virtualne. Stejne tak out-game.

Loucim se s Vami a dovolim si pridat citat davneho hovoru mezi mnou a Hadetem:
    "Hlidky jsou social experiment done wrong."
    "Done right. Gone wrong."
    Az dneska mi doslo, jak neskutecna je to pravda. Uzijte si after a zase nekdy.
    Diky vsem, smekam pred CP, a uvidime se nejdyl pristi beh.

(repost kvuli pravopisu)
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    VACKY: Dobře. Poptám se. Ono je stejně prcka těžké udržet v kočáře, ale kdyby náhodou usnul... Dneska to zvládl asi na půl hodinky. :-D
    VACKY
    VACKY --- ---
    ASTRALIEN: netusim - nemyslim ze by to melo nejak vadit, nebo ze by byli proti, ale nejjistejsi bude se jich optat po telefonu
    VACKY
    VACKY --- ---
    VACKY: tak zitra, je 1.12.2018 vsechno plati, jen datum jsem popletl :)
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    VACKY: jak jsme tam s rezervací prostoru? Bude vadit kočárek?
    VACKY
    VACKY --- ---
    Afterparty v sobotu 31.11.2018 od 18:00 v Cafe Montmartre Řetězová 7, 110 00 Praha 1-Staré Město

rezervace na jmeno: Vackář
    WAMPIREK
    WAMPIREK --- ---
    Drazí Hráči,
    je mi líto, ale dnes i zítra nebudu ve hře. Proto Vás chci požádat, žádné mé postavě nevolejte! Můžete mi napsat zprávu a někdy na ni bude odpovězeno, ale pokud budete potřebovat něco urgentního, zavolejte orgům. :-)
    Moc děkuji.
    W
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Za rychlou opravu (respektive nekolik) dekujeme Charlesovi :-)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    AMBERAN: Opraveno.
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Pozor pri pouzivani Bistra. Aktualne z nejakeho duvodu spatne zpracovava apostrof '
    Pokud je nekde v textu pouzit, system se tvari, ze vse v poradku ulozil, ale neulozi. Kuprikladu v odkazu na google mapy s GPS koordinaty se vyskytuje.
    Prosim, zatim ho nepouzivejte. Zkusime najit reseni. Diky.
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    VACKY: tohle jsem nevidle aspon patnact let :D to bejvaly casy
    VACKY
    VACKY --- ---
    klidna noc na analytice :)

Mr Oizo "Flat beat" official video directed by Quentin Dupieux with Flat Eric
    https://www.youtube.com/watch?v=qmsbP13xu6k
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam