Zdravím spoluhráče, protihráče a všechny ostatní.
Tak nám to začíná. Rád bych ještě před tím shitstormem, co nás všechny čeká, oficiálně řekl pár věcí za hráče (Nikoliv postavu):
1) Pokud v interakci se mnou budete mít pochyby, co je a co není přijatelné, tak prostě jednejte za postavy. Pokud jsme vám šlápl na kuří oko, klidně nadávejte. Pokud se zleju a někde ztratím řekněme peněženku, klidně ji seberte jako osobní předmět (Ruku vám za to neurvu, mám si věci hlídat, jen mi pak dejte vědět a nevyberte mi mezitím kreditku. ;) )
Celkově pokud se budete rozhodovat, jeslti něco je/není přes čáru, tak čáru mám poměrně daleko. Dám vám se zakrytou plackou vědět, pokud se k ní budete blížit.
2) Pokud s Čertem máte nevyřízené účty, naštval vás na minulých bězích nebo cokoliv jiného, budu rád, pokud to budete řešit a budu rád za interakce. Chápu, že někteří z vás mají z minula sto chutí mu jednu vrazit. Pak se jako hráč ptám akorát: A máte na to povolenku? :-) Pokud ano a počkáte si na mě někde v temné uličce, jako hráč neřeknu ani zbla. Jako postava asi řeknu nějaké zaklínání, když to stihnu. :D
Děkuji za pozornost, konec hlášení, užijte si hru :)