• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALRAUNEPetra Neomillnerová, zaklínači a jiná verbež
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    LANC: Jasně, že je. Žádný, opakuju, žádný z mých hrdinů nečeká se sexem do svatby :)
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    MOUNTBATTEN: No, já teď soukromně vyučuju jednu dívenku z takové docela nobl rodiny, tak jsem jí ukazovala (jako učební pomůcku ) začátek Temných záležitostí. Taky se jí to líbilo, ale váhám, jestli jí to dávat, ony Lotovské povídky jsou docela hard core.
    LANC
    LANC --- ---
    MOUNTBATTEN: A on je v nich rozdíl? :) Maně mi teď vytanula na mysli vzpomínka na Uriana :)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ALRAUNE: jj.
    Ja sem pujcila Tinu, 1. dil, pritelove dceri. Je ji 14 a na FB lajkuje Stmivani:-)
    Pry dobry, ale jen to rozecetla a aasi se stydela si to odnest domu, tak ji to nacpu s sebou priste. Jen pritel se divil, esli je to dobry napad pujcovat ji Alraune. Holt od Tebe zna jen texty z BDSM.cz:-))))))
    LANC
    LANC --- ---
    ALRAUNE: A rozhodně si nemyslím, že by to bylo špatně. Třeba je to nakopne dál. Kolik lidí plivalo na Harryho Pottera nebo Eragona a kolik lidí díky tomu žánr objevilo. Tohle mě fakt neuráž, naopak je to dobře. I já se kdysi svezl na vně Arnie a Conana. Načetl jsem stohy, oblíbil si určitý autory, pak došlo i na jejich neconanovské věci a od té doby v tom lítám :)
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    SPACEANGEL: No, možná se budeš divit, ale spousta těch holčiček Tinu čte :) Jasně, že ne všechny, ale opravdu to čtou třináctileté holky. Fakt je, že se Tina přetrásá na všech těch "stmívacích" webech.

    Asi si na tom najdou zas něco jiného, než ty. Kay, Edward, berou to šmahem :)
    LANC
    LANC --- ---
    SPACEANGEL: Je fakt, když nad tím tak dumám, že kdybych neznal jméno autorky už předtím a neměl dobrou zkušenost s četbou, asi bych taky při pohledu na obálky přešel bez zájmu s tím, že je to jen další titul vezoucí se na módní vlně Stmívání. Ale když se přenesu přes tuhle averzi, která je vlastně ani ne tak o Stmívání, ale spíš té teen emo-gothic skupině zlodětí, tak se mi fakt ty nové obálky líbí víc po estetické stránce. Pro mě mají prostě víc atmosféry než ty původní (snad s výjimkou 1. dílu, i ten mi přišel fajn, co si ho tak matně vybavuju). Ale vůbec co tu žvaním, taky jsem ve 13 sledoval Buffy, krotitelku upírů :)
    SPACEANGEL
    SPACEANGEL --- ---
    ja nerekl ze me novy obalky "urazi". jen to ve me evokuje ten "stmivani" pocit, a predstava holcicek co maj doma plakaty priteplenejch upiru z brava, ale kdyby meli videt poradnou upirinu, nebo si precist neco ve stylu Tiny, tak jim bude solidne spatne..
    ale presne, je to individualni, a jen takova moje asociace...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Obalky me zas tak netrhaji zily, pro me osobne je dulezity obsah. A ke cteni tehle veci sem se dostala pres Hry na bolest. Myslim ze nekde po tech internetech se valela recenze, co me zaujala.
    ROBERT_PILCH
    ROBERT_PILCH --- ---
    ZOIDBERG: Hehe.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Viděl jsem i horší obálky, třeba kdysi u nejmenovaného ostravského nakladatelství :-D Čímž nechci dělat Stasovi Juhaňákovi advokáta. Když on to má všechno nějak jinak...
    LANC
    LANC --- ---
    ROBERT_PILCH: Jo, to je přesně to o čem mluvím v předchozím postu. Past na medvěda je příklad par excellence.
    LANC
    LANC --- ---
    SPACEANGEL: Vidíš, to a mě se třeba ty obálky u nového vydání líbí mnohem víc než ty původní :) Prostě zas jen doklad toho, že je to strašně individuální.
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    THOMASMORTA: Až bude mít film o Tině sledovanost jako Stmívání, začnu uvažovat o jiných obálkách :) Ovšem po pravdě řečeno, pokud všechno klapne, jak má, bude příští sada obálek filmová.
    ROBERT_PILCH
    ROBERT_PILCH --- ---
    ZOIDBERG: Komerce se zrůdičkami místo postav. :)
    THOMASMORTA: Každému co jeho jest. Kdysi jsem přemýšlel, že si pořídím Dragonlancy, kvůli obálkám, které se mi tehdy moc líbily. Pak jsem si ale řekl, k čemu to, když vím, že po děsivé zkušenosti s "Draky podzimního soumraku" to nikdy nebudu číst? :)
    (A abych se vyhnul otázce - Stmívání jsem četl, a dokonce i dočetl. První díl. Druhý už fakt číst nehodlám...)
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    Když jsem u Dark Romance - již delší dobu zvažuji, že bych si koupil souborné vydání série Stmívání jenom kvůli obálkám (převzato z amerického vydání). A nedávno jsem zjistil, že jeden známý, který je grafik má podobné tendence. Takže pokud by šly obálky touto cestou, tak by to asi bylo dobré vyvážení popularity a kvality.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Tak původní obálky sice nebyly vyloženě na zvracení,ale nové jsou opravdu líbivější a více "k věci". Komerce to byla i v Tritonu, nemá cenu si lhát do kapsy. Však to taky byly jedny z mála Tritonovských věcí, které se opravdu prodávaly (a vyprodaly) .
    ROBERT_PILCH
    ROBERT_PILCH --- ---
    SPACEANGEL: Petra má pravdu, lépe bych to neřekl. Na druhou stranu, i když se obálky jasně přihlásily ke komerci, pořád mě nijak neurážejí. Když mi ale teď při přípravě druhého vydání Pasti na medvěda leží na stole vydání první. Titulní stranou dolů, na ten hnus, co měla být Tina, se mi prostě dívat nechce. :)
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    SPACEANGEL: No, ber to jako daň za to, že ta serie může vycházet. Objektivně tyhle obálky prodejnost zvedly a na prodeji záleží, jestli tu serii já dál budu moci psát a Brokilon vydávat.
    SPACEANGEL
    SPACEANGEL --- ---
    Tina Salo je super, v zaplave dnesnich _priteplenych_ upirin je to jedna z mala kvalitni literatury. Jen me zklamalo, ze nove vydani ma takovou obalku, jako vetsina knih z oddeleni Dark Romace (ktere me velice znechutilo, kdyz jsem ho poprve videl vedle sf&f v neoluxoru)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam