• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALRAUNEPetra Neomillnerová, zaklínači a jiná verbež
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    ROBERT_PILCH: Musím pozvolna. :-) Teď čtu "Jméno růže" a nejde to tak rychle, jak bych chtěl. :-)
    ROBERT_PILCH
    ROBERT_PILCH --- ---
    BORGDOG: Do týdne by tam snad mohla být trojka, takže by bylo konečně k dispozici všech pět dílů.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Musím si Tinu konečně přečíst. Večer udělám útratu na Palmknihách. :-)
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    BORGDOG: Jojo, přesně :D
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Něco jako Hra o trůny. :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    To zní jako ideální kombinace :-)
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    ZUZKAOU: Dělám na tom se scénáristou, sama bych si i na technický scénář netroufla.
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    ZUZKAOU: Kdyby producent myslel, že na to peníze nebudou, tak mi neplatí opci :) Snad to nějak klapne, i když velká produkce to asi taky nebude, na to v ČR prostě není.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ALRAUNE: a scénář bude tvoje práce a nebo to někdo převezme?
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    ZUZKAOU: Já jednám s produkcí, ne s režisérem, takže tam je to něco jiného. A produkce už zas jedná s distributory a tak...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ALRAUNE: jako že je šance, že se na to seženou prachy a zrealizuje se to? To by bylo super... Mám z první ruky mnoho neveselých historek o tom, proč pořád Labyrint není v kinech, tak bych byla ráda, kdyby další případný žánrový film to měl snazší.
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    ZUZKAOU: Je to v procesu :)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    ALRAUNE: Náhodou, to by bylo zajímavé... soused je divnej, mami, pořád si pouští nějaký filmy, kde lidi hrozně křičí a nějaká paní pořád vzdychá a volá Bére, Ingmare, ještě! :-)

Já mám podobné narážky rád, snažím se do všeho, co píšu nějakou šoupnout.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ALRAUNE: a jak to vypadá s případným Tina filmem?
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    BORGDOG: :D Musí vám stačit, že jsem to nabídla stejné filmové produkci, jako Tinu :)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    ALRAUNE: Kruci. Tak ať Tina křičí z telky u sousedů. :-)
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    BORGDOG: Dokonce tam ani nikdo nekouká na televizi :) U Koontzů nemaj elektriku a u Frausů se většinou dlouho neohřejem :)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    ALRAUNE: Tak tam dej, že máma kouká na adaptaci Tiny v televizi. :-)
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    ZOIDBERG: Ne :) Tam se neobjeví vůbec žádnej policista :)Fakt, vystupuje tam v podstatě jen osm lidí.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Nemohl by tam být nějaký přesah do Tinina světa? Například by se tam mohl objevit policista Bér, nebo něco takového. Takové spiklenecké mrknutí okem na obvyklé čtenáře.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam