ALRAUNE: Je fakt, že je to názor silně ovlivněnej těma směšnýma cenama na aukru a pod. a tím, že už se s tímhle přístupem spekuluje dopředu - viz jak lidi psali, že si týpci šli nechat podepsat x výtisků Vyhlídky. Proč asi... Čím jim Kulhánek jde zbytečně na ruku. Ještě bych pochopil, že řekne jo, Cesta krve je sračka a dneska to vidím, takže sorry, ke knížce se už nehlásím natolik, aby se to tisklo znova. Ale paušálně? Na druhou stranu, netajím se s tím, že Noční klub je moje oblíbená knížka a teď když jsem přišel o první díl, dal jsem za něj v Seqoyi 600, ač se mi kroutily palce u nohou :) Předtím jsem takhle dal 500 jako mentální strop jen za chybející Eddingsovu Polgaru a už jsem si říkal, že se musím jít léčit :) Takže jo,i já participuju na kultu - a vlastně se za to nestydím :)
A co se týká konkurence, no uvidíme, jestli se trůn otřese. Až ultras je pořád dost, myslím, že poslední dvě knihy tím postavením dost otřásly - a je pravda, že i pro mě třeba povedenější Asfalt než Vyhlídka na věčnost, budeme-li se bavit o žánru.