• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALRAUNEPetra Neomillnerová, zaklínači a jiná verbež
    Serie Zaklínačka Lota, Tina Salo, Písně čarodějky a všechno, co jste chtěli vědět a báli jste se zeptat.
    rozbalit záhlaví
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    ALRAUNE: ja na Zlutookou taky prisaham :) cetla jsem jeste kdysi davno na hell.sk a proste to ma styl, hlavu a patu. a zaroven se tak uplne nestotoznuju s zadnou z postav. to mi dela dobre, protoze nekdy to byva az moc bolestne a zavani kycem (ztotozneni)
    LANC
    LANC --- ---
    ALRAUNE: Díky, je fakt, že Havranice se mi líbila velmi... Hmmm, asi vážně převáží má sběratelská úchylka :)
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    LANC: Ano, budou tam i povídky z Vlastní krve, které se týkají Moire a Desmonda, takže ne všechny. Z osobních a tentokrát ne zištných důvodů radím koupit si obě knihy, i když se částečně dublují, protože Havranice a Stín divokého za to stojí, a někteří nejmenovaní jedinci přísahají na Žlutookou, kterou já ovšem moc ráda nemám :)
    LANC
    LANC --- ---
    Ha! Ha! Ha! ... Infarkt... Psí zima na skladě... ... ... ... ... ... ... ... ... ... A je objednáno :) Vánoce budou letos obzvláště vypečené
    LANC
    LANC --- ---
    Dotaz na autorku: Jestli jsem to správně pochopil, tak v té chystané sbírce Moiřích povídek budou znova přetištěny i ty povídky z Vlastní krve? Mimo jiné? Ptám se zcela zjištně, Vlastní krev nemám a teď jsem zjistil, že by ještě sehnat šla - ale pokud by nové vydání bylo formátově shodné s dosavadní většinou, počkal bych si na toto. Stejně bych to řídil :)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Vida, částečně jsem na to asi přišel. :-) Je to v Office v menu "Rozložení stránky/Pozadí stránky/Barva stránky." Akorát se to musí nastavit pro každý dokument vždycky znova a jak se zdá, pole pro komentáře se přebarvit nedá - ale aspoň něco. Uvidím, jak se to osvědčí, prozatím zkusím tohle nastavení:

    ROBERT_PILCH
    ROBERT_PILCH --- ---
    BORGDOG: Není zač... Třeba to pomůže někomu jinému. :)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    ROBERT_PILCH: To můj monitor taky neumí, myslím... no, co se dá dělat. Musím holt se smířit s tím, co mám. I tak díky.
    ROBERT_PILCH
    ROBERT_PILCH --- ---
    BORGDOG: V XP je to přímo v té volbě, kterou jsem printscreenoval. V Sedmičkách netuším... Plus samozřejmě LCD monitor nastavený na Scenery Mode, to taky dost šetří oči...
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    ROBERT_PILCH: Ne. Tak tohle právě nemám tušení, jak udělat a vážně by mě to zajímalo. :-( Já dokážu nastavit tmavé jen to pozadí mimo stránky.
    ROBERT_PILCH
    ROBERT_PILCH --- ---
    BORGDOG: Tady to máš. Hezky je v tom Wordu vidět, že pozadí stránky je šedé, protože vložená bitmapa má pozadí bílé. Z představy, že bych měl takhle bílou celou stránku, mě bolí oči...


    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Jinak, jen pro zajímavost, tady je můj wallpaper:



    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    ROBERT_PILCH: Jo, tohle je něco podobného tomu Royale Noir, co jsem měl. Ale to není, co jsem myslel, že umíš... mohl bys mi, prosím, ukázat, jak vypadá tvá prázdná stránka ve Wordu? :-) Nebo i popsaná.
    ROBERT_PILCH
    ROBERT_PILCH --- ---
    LANC: Tommy je můj milášek. :)
    LANC
    LANC --- ---
    ROBERT_PILCH: Fajný wallpaper ;-)
    ROBERT_PILCH
    ROBERT_PILCH --- ---
    BORGDOG: Downgrade to XP :)
    ROBERT_PILCH
    ROBERT_PILCH --- ---
    ROBERT_PILCH: Zobrazení - vlastnosti / upřesnit:

    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    ROBERT_PILCH: Držím, nicméně v seznamu motivů pro 7 není nic, co by nějak připomínalo švestku a není to ani tady: http://windows.microsoft.com/cs-CZ/windows/downloads/personalize/themes
    ROBERT_PILCH
    ROBERT_PILCH --- ---
    BORGDOG: Nevím. Ale horní lišty oken jsou fialové. A už jsem zjistil, kde nastavit, že pracovní plochy nebudou bílé, ale šedé. :) Vydrž...
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    ROBERT_PILCH: Prosím, nevíš, jak se to jmenuje anglicky? Mám US verzi, sice "počeštěnou," ale některá vnitřní nastavení je pořád AJ.
    ROBERT_PILCH
    ROBERT_PILCH --- ---
    BORGDOG: S Win7 nemám vůbec žádné zkušenosti. Je mi líto.

    BORGDOG: Ten profil "švestka" to má přímo v sobě. Je krásně vidět, když někdo do wordu vloží perovku - stránka je šedá, obdélník s perovkou bílý. :) Totéž webovky ve Firefoxu. Neříkejte mi, že Sedmičky tenhle barevný profil taky nemají. :)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    TANAIS: A vzpomínám si, že na XP jsem právě tohle několikrát zkoušel, ale nikdy se mi to nepodařilo nastavit - měl jsem za to, že prostě nejde. Tak jsem si přebarvil aspoň okna, stáhl šikovný tmavý sin pro Firefox, apod. Na Win7 stačí díky Aeru jen tmavá tapeta (krásně se usmívající Queen of Blades :-) ), ale pozadí dokumentu by se fakt hodilo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam