• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALRAUNEPetra Neomillnerová, zaklínači a jiná verbež
    ROBERT_PILCH
    ROBERT_PILCH --- ---
    ALRAUNE: Asi kvalitně vysávají ty chlapy. Jestli obrazně nebo doslova, nechám na zvážení p.t. čtenářstva.
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    No, za jímalo by mě, jakou má teorii pro ty promiskuitní, co žádný pocit, že je někdo vysává, nemají :)
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    ZUZKAOU: To je ještě zajímavější, než jsem si myslel. Ovšem osobně znám minimálně dvě ženské, které by tomu byly schopné uvěřit. Jedna z nich je však učitelka, což mnohé vysvětluje.
    LANC
    LANC --- ---
    ALRAUNE: Mě napadlo něco podobného!!! :D
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    ZUZKAOU: Zajímavá teorie :) Skoro jako "kdo se bojí ozubené vaginy" :D
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZOIDBERG: no to je jeho pojem, že ve vagíně zůstávaj po každém penisu háčky a zkrze ty ten chlap z ženské saje energii a vona je pak nešťastná. No a vodháčkování je základ budoucího štěstí a správně vodháčkovat je umí jen osvícený nadsamec.

    Takový předvýběr vhodných oveček, protože ta, která se necítí býti obětí zlých chlapů, tak mu na to nebude slyšet, že...
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    TANAIS: To víš, Amelie splňuje nejdvrdší albatrosovské podmínky na rating 10 let, ale i valach ji přečetl bez problémů :)
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    ZUZKAOU: Já se v tom nevyznám, ale ty používáš plno cizích termitů. Co si představuješ pod pojmem "sexuální fixace", a proč má být zdrojem neštěstí? Já už se dávno spokojil s tím, že do ženské nevidíš, a že je to většinou i lepší...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TANAIS: šikovný hoch, co si vybudoval kšeft a přísun ženských na tom, že vyučuje duc-hovno. Momentálně v trestním řízení za sexuální zneužívání. Originální model měl v tom, že si udělal letadlovou strukturu na duchovní semináře, kde do těch dražších mohly jen pěkné, mladé holky, které se pak za další prachy mohly stát lektorkami. No a hlavní technikou ke štěstí bylo odháčkování od sexuálních fixací, které jsou zdrojem neštěstí každé ženy, což jde udělat jen sexem s osvíceným Járou. A zaplatit za to. K tomu jsou ovšem opět zvány jen ty mladé a pěkné.
    Z kurzů si guru Jára udělal zlatý důl, říká bývalá studentka Poetrie - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/z-kurzu-si-guru-jara-udelal-zlaty-dul-rika-byvala-studentka-poetrie-1pr-/krimi.aspx?c=A110218_095759_krimi_wlk
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    TANAIS: se mi poved překlep, koukám... ale zas jsem nebyla daleko od pravdy, v tomto případe to byl opravsu spíš blilboard.. :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    BORGDOG: stokrát opakovaná lež se stává pravdou a já jsem přesvědčená, že von tom, že je nadsamec, fakt věří ;)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    ZUZKAOU: tento fenomén jsem vůbec nepochopila. Ale je fakt, že jsem už narazila i na bliboard s timhle borcem...
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Mám Lotu, Moire a tak dál ráda. Nicméně jsem učinila velký objev. Mám totiž rozečtenou Amelii, neboť s Petrou vážně koketujeme o její dramatizaci. Jako, já vim, že je to kniha pro děti. Ale zažívám u Petry něco, co se mi už dlouho nepodařilo a sice - nemám odhad, jak se budou věci vyvíjet a obě hlavní postavy mě zaujaly a přitáhly mojí pozornost, přestože se vzájemně neřežnou, neznásilňujou a tak podobně. V Amélii nic takovýho není a přesto se to čte strašně dobře. Ale jako fakt. Dramatizaci si tedy rozhodně zkusím, i když zatím vůbec nevím jak, ale na to přijdu :)
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    Nejdřív vyjde Rudovlasá... Tina by mohla vyjít tak v květnu, kdyby šlo všechno skvěle.
    SCHRAMM
    SCHRAMM --- ---
    ALRAUNE: Juju, to nebylo rozhořčení nad laxností autorky či vydavatele nebo urgování (teda, popravdě trochu jo :)). Jen se mi trochu blíží jedno výročí, tak jsem dumal jak to sfouknout :) Jestli jako třeba kniha vyjde během ledna, února nebo tak. Protože je mi jasný, že tiskárny měly před koncem roku kvůli DPH nátřesk, takže je jasný, že všechno nemusí jít podle plánu.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Určitě. Nepřetržité lhaní vyčerpává. :-)
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    ZOIDBERG: Ale nemysli, ona je to taky únavná práce, bejt guru :)
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    ZUZKAOU: Není obsazená, blbých lidí je dost a místo pro dalšího mesiáše nebo proroka se vždy najde. Ten odkaz, který jsi tu umístila, je toho důkazem.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZOIDBERG: tato pozice je obsazená. A sice knížky psal, karty maloval, ale teď má výnosnější umění - dělá hnusný digitální koláže za tisíce a dělá gigola. Tedy tantru.
    AuraRelax | Jaroslav Dobeš | Guru Jára | Óm nadsamec | Casanova Sútra | Spiritual trekking
    http://aurarelax.com/
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    No co, proč by jsi jinak zakládal vlastní kult, když ne kvůli, za a: penězům, za b: kvůli ženám (eventueně můžům, to podle orientace), nebo za c: kvůli odbytu vlastních literárních děl. Jen se podívej na katolíky, jak to mají za ty roky zmáknuté :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam