• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALRAUNEPetra Neomillnerová, zaklínači a jiná verbež
    Serie Zaklínačka Lota, Tina Salo, Písně čarodějky a všechno, co jste chtěli vědět a báli jste se zeptat.
    rozbalit záhlaví
    ROBERT_PILCH
    ROBERT_PILCH --- ---
    MOUNTBATTEN: Ale největší sranda je, že jak Petra přiznala, inspiraci k sociálním dramatům chodí čerpat právě tam. :) Že by se to dámám nelíbilo právě z toho důvodu, že jim Petra jaksi nastavuje zrcadlo? :D
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ZUZKAOU: dobra dobra, takze jsem dnes urazila server s historii (nevim teda cim, mne princip servru Rodina prijde OK. Kdyz slouzi ucelu, tedy debate o rodine) a navic ty uzivatelky, protoze mi ty vyroky o tom, jak je to na blinkani, ze to patri do sekce "nejtrapnejsi sex v literature", jak je hrozny, ze ta chodi s tim,ale picha i s onim, prisly fakt tak... pavlacovy, ze si proste nedovedu prrdstzavit, co by Petra musela psat,aby jim to nevadilo.

    Ostatne i z toho nazoru "sex v literature mi prijde zbytecny a trapny" usuzuju, ze proste Petriny knihy tam moc cilovku mit nebudou.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MOUNTBATTEN: ale no tak - nad nevěrou v literatuře (sic) se tam pohoršuje jen jedna. Významná část tam odpovídá na otázku, že číst popisy násilí a sexu je nebaví, což je jaksi zcela legitimní. Pak je tam teda pár těch co si fantastiku představují jako brakové ságy s mečem a kouzly. A pak teda slečna co nepostřehla explicitní scény okolo Wolanda a sice jsem Pěnu dní četla už dávno, ale moc bych se divila, kdyby tam neměl žádné sexuální scény, byť teda ty žíly budou vyjádřeny nějakou změnou stěn pokoje na ohňostroj, nebo tak něčím.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    LEXIK: ano, prosim:-P
    Ja komentuju to, co ctu. Ano, nejsem mila (ale kdo je? Ty mi tu taky nelichotis:-P) a nekorektnimi sluvky zkonstatuju ty komentare. Samozrejme ke kazdymu komentari neznam intelektualni kvocient diskutujicich, ani jejich dusicku a obetavost pro deti apod. . Hodnotim pouze to, co ctu a z toho mi vychazui, ze to sou pipky s Moralem a ponekud mimo jakoukoliv moznou cilovku. To by Alraune musela psat uplne jinak, aby nebyly pohorsene!
    (btw:a co s tim ma spolecnyho ZAVEDENOST serveru?:-O Trosku nesmyslny argument)
    LEXIK
    LEXIK --- ---
    MOUNTBATTEN: Hodnotit zavedený komunitní server a jeho uživatele, o kterých sama víš prdlajs je hloupé. Přeber si to jak chceš.
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    MOUNTBATTEN: Jo, píšu reálně, proto nemám orál v zimě :) No, ale zas na druhý straně, já Torgemu takovouhle nějakou slušnou napíšu :)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ALRAUNE: :-))))
    No jo, kdyz Ty pises realne, pindour vypada jak pindour, sex je proste mrdacka a ne padani do perovych perin, kdy se vzedmou oblajka nebes u postele atp.! To mne prijde, ze ty pipky znechucuje.
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    MOUNTBATTEN: Kdyby Torgemu začal světélkovat penis, tak by to, myslím, zneklidnilo i Lotu :)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ALRAUNE: copak Ty nevis, ze penis je hladké bozske alabstrove pevne cosi, co idealne svetelkuje? Neco Krasneho, Uzasneho....jak vysochane dokonalosti samou?
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    MOUNTBATTEN: Bys koukala, kolik je tam vysloveně politických debat, u toho se podřezávají :)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ZOIDBERG: ted Te nechapu:-)
    (ja mela na mysli, to, ze zensky s detma, co chodej na Rodinu, tak to neznamena, ze sou pitome, kdyz se tam chodej bavit o vecech k rodine. U takovych ale predpokladam, ze o "umeni" se chodej bavit jinam. A ty, co se o nem bavi na takovem webu na mne pusobi, jako ....no proste slepice:-)) )
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    To s těma žílama jsem fakt nepochopila. Co je to za ženský, když je ani tohle nezaujme? :D
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ALRAUNE: No prave, ja cetla to, cos linknula a kdyz se tam pipiny pohorsujou, ze chodi s Uriasem a suka s Torgem a ty zily na pindouru, to je na blinkani a ze fantasy ctou jen pubosi a sex je jen trapna vypln atp., tak mi z toho vyslo, ze abys zaujala takoveto hejno, musela bys psat uplne jinak.
    Ale beru, ze to byl pokus, zda ma cenu teto cilovce cpat reklamu na Tve knihy (a IMO teda nema, jsou uplne jinde. Ostatne ja fantasy taky nectu, nebavi mne, ani sci-fi apod. , Ty ses jedna z mala, co mne bavi. Mozna kvuli tem zilam na pindouru:-))))) )
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    ZUZKAOU: Laeg by je taky neuspokojil, vždyť s ním Moire deset let podváděla Dese :)
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    MOUNTBATTEN: Ale jo, pár čtenářek se tam našlo :)
    A psát jinak nezačnu, to by mi nešlo, musím cítit určitý napětí a literatura pro ženy mi ho neposkytne.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    MOUNTBATTEN: Náhodou, znám takový komiks, jmenuje se "Bondage Fairies" :-) A když si vezmu svůj internetový okruh zájmů, tak byste se asi taky divily. Je jasný, že na fóru "našetraktory" nebo "vcelarstvi" si o literatuře asi nepokecám, ale zase tam jsou jiné věci, zatímco na ebookforu" se nedozvím, jak opravit převodovku u frézy.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MOUNTBATTEN: no paloučky, stromy a druidky už by byly. Ale teda bojím se že zase, tak nějak, šuká smrk břízu...
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ALRAUNE: a kdyz je otestujes a zjistis, ze je to pohorsuje piri sou divni atp., tak co? Zacns psat o milych vilach, jak behaj po paloucku (a nesukaj!!)?:-))
    Ale jooo, asi na to koukam spatne, ale mne prijde, ze to davas mezi zeny, ktery v sobe nemaj to, co by mohlo byt kompatibilni se zajmem o tve knihy!
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    MOUNTBATTEN: Ale ne, nejsou. Je tam spousta normálních ženských. A hlavně, já potřebuju otestovat i normální ženské, s fanoušky dlouhodobě nevystačím. Koneckonců, Kulhánek taky neporodává svých dvacet tisíc výtisků jen fanouškům fantastiky.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    A muzu vedet, Alraune, proc to "cpes" na Rodinu atp.?
    Mozna tim,ze nemam deti, tak to vidim jinak, ale diskuse na techto serverech, kdyz nejsou o ciste rodinnych vecech, resp. o miminach atp., ale kdyz sou o umeni, tak to mam v skatulce "pitome husicky s milionem strachu a heslem Moralka se pohorsujou nad vsim". Je to ode mne asi diskriminacni, ale nejak mam pocit, ze zeny, co maj potrebu diskutovat na takovemto webu o mimorodinnych vecech, jsou spise hlupoucke a... pavlacove.
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    ZOIDBERG: Tak :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam