• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALRAUNEPetra Neomillnerová, zaklínači a jiná verbež
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    ZOIDBERG: No a mě budou vyčítat, že Torge chodí za polívku.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Nejlepší byla stejně ta romantická knížtička ve World of Warcraft - "double nekrofilie." :-) Z toho, když jsem to četl poprvé, jsem málem umřel.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Dnes mám štěstí na anotace: Elle Kavanaghová, účetní na vyšším postu, která chodí jen v černé a bílé, žije už tři roky v celibátu - předtím však byl sex, především náhodný, nedílnou součástí jejího života. V prodejně luxusních cukrovinek potká právníka Dana, ochutná lahodnou lékořici, později v baru whisky a potom… touží ochutnat ještě víc…
    Jenomže je tu jistá potíž. Dan ji sice doprovodí domů, ovšem ani se ji nepokusí políbit. Celé týdny se jí neozve, ale Elle na něj nepřestává myslet.
    Když se pak nakonec přece jenom sejdou, je to jen setkání dvou těl. Nic víc Elle taky nechce a nečeká, o vážnější vztah nestojí. Dan ano. Elle mu dovolí všechny myslitelné intimnosti - jen políbit na rty ji nikdy nesmí. Co se odehrálo v její minulosti a dokáže se Elle tváří v tvář pravé lásce zbavit citové otupělosti?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ZOIDBERG: jj, musi to byt neco jako Jejich rty se k sobe zacaly pomalu priblizovat a Cecily citila, ze asi brzy ztrati vedomi. Pomalu se ji dotkl a Cecily ucitila, jak jejim telem projel ostry sip vasne, ktery ji uplne ochromil. Zatocila se ji hlava a zhroutila se mu do naruce. Richard pomalu odhrnul krajku v jejim dekoltu a vzrusenim prestal dychat "Jsi tak krasna, tak nadherna", septal, kdyz rukou objal jeji bile pevne nadro. Ruzova bradavka trcela jako drahy klenot a on neodolal a vzakl ji do ust..... a pote nasleduje nekolikastrankovy popis, jak kousal do koz, ozdiboval brisko a kmital jazykem v kline :-))))
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    ALRAUNE: No, tady je podle mě optimální "mluvit, ale neukázat." :-)
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    Já nevím, tu zoofilii jsem zatím nechtěla zařazovat :)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    ZOIDBERG: Podívej se na Rob Roye. :-D
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    BORGDOG: Ženské to chtějí taky, ale musíš ji to jinak zabalit. Žádné obligátní "Conan vytasil svůj mocný úd a..."
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZOIDBERG: no to už je taková britská tradice.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    MOUNTBATTEN: Na Vysočině to highlandeři dělají vovcím... ty jo.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MOUNTBATTEN: No nazdar. :-) Já tohle nikdy nečetl, ale začínám chápat, co na tom jedna má kámoška vidí. :-)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    BORGDOG: jo:-)))) Nevim autorku (asi Lambova?), kupovala sem babicce a precetla si a hrdinka byla slechticna z Vysociny a protoze zna souloz od pohledu na sve stado ovci, tak se holt svemu muzi nabizi takhle prirozene:-)
    Zkusila jsem tu hlasku aplikovat doma (taky sem tehdy i mela takovou ovci identitu), ale nejak to nedopadlo, jak asi melo:-)))))))
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MOUNTBATTEN: To tam fakt je? :-D
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ZOIDBERG: joojo, romantika skotsky vysociny a pak uvnitr ctes dotaz zeny pri svatebni noci "A udelas mi to jako beranek ovecce?" :-)))))))))
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    MOUNTBATTEN: Obaly červené knihovny klamou tělem, viz produkce např. Baronetu: dekoltované dámy v krásných šatech, kavalíři s, ehm, meči, a když to jeden otevře, tak... A ty anotace: Když nezkušená Claire potká skotského vévodu, je okamžitě fascinována jeho krásou a šarmem, a na vrcholu štěstí, když ji vévoda požádá o ruku. Odjíždí na jeho tajemstvími opředené rodinné sídlo na pochmurnou skotskou vysočinu. Zde se seznámí se slavným cestovatelem kapitánem Bakerem, a ten v ní teprve vzbudí skutečnou lásku. Claire trápí nejen kapitánova tajemná minulost, ale i vévodova sobecká lhostejnost a jeho despotická matka. Kapitán však nabídne řešení - požádá Claire, aby se rozhodla mezi ním a vévodou.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ZUZKAOU: Tak tu cervenou knihovnu i priznaj, kdo to necte, nevi, co se tam skryva za .... uchylny prasarny:-))))
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MOUNTBATTEN: no mimibazar miluje stmívání, takže bych si tipla že mají přečtené i další paranormal romance a tak si třeba daj říct i s dalšíma upírama... (i když si teda nejsem jistá, jestli knihu nebo film)

    Jen si myslím že to nepřiznají, stejně jako nepřiznají tu červenou knihovnu.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MOUNTBATTEN: Já si zas vzpomínám, jak na základce letěl von Lustbaderův "Nindža" a "Miko." :-)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Jo, mne z tohoto duvodu i prijde zvlastni tolik odmitavych reakci, od normalniho ze sex v kliterature je nezajima, po to fyzicke pohorseni az k zvraceni z zil na sulinovi:-)
    Protoze kdyz sem v studentskych letech brigadnicila pro Knizni klub a obvolavali jsme ctenarky, ze si musi neco koupit, tak drtiva vetsina chtela cervenou knihovnu, ktera je normalni porno skryte do ruzoveho obalu. To fakt Petrin jazyk v kline a zminka o zilach je softovy, proti trebas verejnymu vosukani divciny, co panum nechce dat, v knihach Bertrice Small!:-))))
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    MOUNTBATTEN: Přesně! :-) Každý skalp se počítá... a možná dokonce, že právě v podobném prostředí by těch skalpů bylo nejvíc. Ať Alraune vezme pár svalovců z BDSM auditka jako ochranku a udělá autorské čtení před kostelem o nedělní mši - s vhodně vybranými ukázkami. :-) Sice si pak doma nejspíš bude muset dát sprchu, ale kdoví, jak potom stoupne prodejnost... protože lidi jsou pokrytci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam