• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALRAUNEPetra Neomillnerová, zaklínači a jiná verbež
    LANC
    LANC --- ---
    ALRAUNE: Ani ne, realisticky. Jsem už ve stavu, že hlavní problém s nákupem knih není cena, ale prostor na jejich umístění :) A mám-li koupit sborník, kde mě zajímá jen Neomillnerová, Vrbenská a Medek nebo volit např. mezi Tancem s carevnou, není o čem. Pak jde pouhá zvědavost, jak vypadala původní podoba Dítěte Skály, stranou :)
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    LANC: Jdeš na to vědecky :)
    LANC
    LANC --- ---
    ALRAUNE: Díky! Mě fakt stačí si to ze zájmu přečíst. Zkusím to asi přes MVS, ty recenze nejsou zas tak přesvědčivé, abych knihu šosoval doma, kvůli třem povídkám.
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    LANC: Dítě Skály upravený Květ skály obsahuje, takže je imho dost zbytečné shánět ten sborník, respektive, je to zajímavé jen pro opravdu ultrafanouška, který to chce porovnat :)
    LANC
    LANC --- ---
    Dotaz na autorku, potažmo do pléna: jelikož už mám přečteno, co se dalo, plánuju jak ukrátit čas do Tance s carevnou ;-) a tak by mě zajímalo jak moc se liší Květ Skály od Dítěte Skály? resp. jak moc je zajímavý srovnání? Protože uvažuju, že si jen kvůli téhle povídce pořídím ten jinak nepříliš dobře hodnocený sborník - ale popravdě, zas se nechci unáhlit. Bohužel, knihovna zrovna tohle nevede.
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    Objednala jsem si komix a zjistila jsem, že je celej na síti.... což je vlastně nepodstatný, podstatný je, že mi to jen dokazuje, že neplacení za obsah jak litrární a výtvarnej, tak porno, vede k hrozným věcem.

    Teď nevím, jestli je devotní poděkování dáno žánrem, nebo jestli už dneska opravdu někdo takhle "from bottom of my heart, oh, my sweet readers" děkuju jen za to, že si člověk něco koupí.
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    Ďuro byl vždycky gore dost :)
    SCHRAMM
    SCHRAMM --- ---
    ALRAUNE: Wow... Splatter... Kulhánek se třese :D Btw. teď jsem se dostal k jedné álfské scéně, která by se v Tině tedy neztratila. Ďuro překvapil :)
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    SCHRAMM: No, to nevím, jestli bychom se s ďurem nepozabíjeli, my nejsme tihle pároví autoři :)
    SCHRAMM
    SCHRAMM --- ---
    Při četbě Zlata Arkony mě tak napadlo, jaké by to asi bylo, kdyby silné pevnostní duo Neomillnerová - Červenák spojili síly a přiblížili čtenářům co to ten Dyre v tom 9. století na pobřeží Baltu (nebo jinde) prováděl... :)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    ALRAUNE: A sakra. Kde je Dr. Venkmen, když ho člověk potřebuje...
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    On žádný takový místa nemá, je to duch. V tom je právě ten problém. Je duch a sere ho to.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    ALRAUNE: Vezmi to hákem - strejdu do onoho místa... :-)
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    no, když to vezmu hákem....
    ROBERT_PILCH
    ROBERT_PILCH --- ---
    ALRAUNE: A pořád třicet normo do konce? :)
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    Tinu se pokouší znásilnit její strejda.
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    Už jsem viděla, linkovala na FB i komentovala :)
    SCHRAMM
    SCHRAMM --- ---
    Rudovlasá: Cesta čarodějky – Petra Neomillnerová | Josef Šrámek | FantasyPlanet.cz | vše o fantasy, sci-fi, horror | recenze, knihy, komiksy, spisovatelé | Tolkien, Sapkowski, Gemmell, Goodkind, Jordan
    http://fantasyplanet.cz/clanek/rudovlasa-cesta-carodejky-petra-neomillnerova
    ALRAUNE
    ALRAUNE --- ---
    SCHRAMM: No,Desmond volit nemusí. A pokud jde o nevěru, imho je spíš přehnaně žárlivej, nebo prostě moc ješitnej :) A koneckonců, odchází od Moire pořád, jen se vždycky zas vrátí :D
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Jo, zkušenost je nesdělitelná. Člověk si zvykne i na šibenici, natož pak na pohlednou, byť náladovou, zrzavou čarodějnici.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam