ULRIK: Blood and Bone hoří ve finále na dvou věcech ( BACHA, SPOILER!!): V linii Saeng ten prapodivně mystický závěr, nějak související s Osserkem, ale naprosto nesrozumitelný - nebo aspoň já nepochopil doteď, co se tam stalo - a v zakončení linie Stahovače. To druhé bolí víc, protože Osserk ještě může být vysvětlen, ale Stahovač jedná naprosto nesmyslně. 80% děje se zdá, že jeho cílem je získat kus Chromého boha, aby se mohl vrátit a říct Ardatě "promiň, zlato, já se spletl, chci být s tebou, koukej co jsem ti přinesl na usmířenou!" Pak to ještě dává smysl, i s tou zradou Padlého. Ovšem v momentě, kdy mu na konci přeskočí, znovu Ardatu odmítne a vyzve Kazze, už to je naprosto WTF - PROČ se tedy do Himatan vracel? K čemu to všechno? On přece musel vědět nejlíp, čeho je Ardata schopná - když dám kopačky bytosti podobného typu, tak se hodně rychle snažím, aby mezi mnou a jí byla co největší vzdálenost a všechny dárky od ní skončily někde na dně moře. Strašně z toho řve, že Esslemont si prostě dopředu naplánoval "Stahovačův konec" (který, pravda, JE, pěkný) - a tak ho tam prostě narval, logika sem, logika tam. A tohle dělá u většiny svých věcí, bohužel.