BORGDOG: Tak Američani to podle mě vůbec nemohli dát. Upřímně, je mi jedno, kolik to vydělává, ale začínám mít pocit, že Steven káže vodu a pije víno. Chápu, že si potřebuje odpočinout, brala bych dalšího spratka nebo cokoliv mimo, ale trilogie o Karsovi? To prostě zavání. Navíc jemu by nikdo za zpoždění nenadával, mohl to nechat rok v šuplíku a pak předělat tak, aby z toho ta nemohoucnost (nenapadá mě vhodnější slovo, ale není taky úplně správný, pořád je to slušně napsaný) tolik netrčela. Prostě chtěl tam mít všechno a tentokrát to nezvládl. Jakože hodně nezvládl. A mě už přestává trochu bavit, že jen kritizuje, ale nenabízí absolutně žádný řešení (a sám je spokojenou součástí přesně toho, co kritizuje a z čeho těží - což mu nezávidím ani to u něj nechci kritizovat jako takové, jen už se prostě hrozně opakuje). To si můžu přečíst naše dnešní noviny, je to stejnej marast, jen míň umělecky popsanej. Mám z toho hroznou depresi z obojího. Přišlo mi, že se snažil být echt hnusný, aby nám to teda ukázal po stopadesáté páté, a je to stejný jako s odtabuizovanou kulturou násilí dneška - nefunguje to, protože lidi už jsou otrlí. Ovšem tohle není debata na net, až se zase někde potkáme, můžeme to probrat nad kafem :D