• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    KUBIS: tak ockovani je tady asi 100 let, ne li vice. A informace jsou, pokud jsi clovek pro kteryho by mohlo byt ockovani rizikove, budou s tebou doktori (meli by) hledat neco, co riziko zminimalizuje.
    Ono nenaockovat se je desne jednoduchy, ale umirat v krecich pri tetanu se nikomu nechce.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    TAMARIX: tu knihu jsem si prohlížela v krámě, když pršelo a já se nudila. Autorům jeblo.
    IBERIA: pokud je mi povědomo, tak alergie je kontraindikace. No, a upřímně řečeno, radši vyrážku. (všimnite si, že píšu vyrážku, ne anafylaktický šok)
    IBERIA: zdraví, to jo, a taky se modlit, že když ťutínkovi neublížinkáte v raném věku, tak aby někde nenarazil na nějakýho bacilonosičče.
    MAGGIE: nooooo, děti žerou hlínu, olizují podlahu, sahají na ně nevysterilizované tetičky... takže jedna vakcína, nebo deset vakcín, je proti upatlaným ručičkám v puse v podstatě banalita. Čím dřív, tím líp.
    ZEGA: imunita se ovšem vyvíjí nárazy na realitu (jezení hlíny, cucání ručiček, které nebyly v autoklávu...), takže z hlediska vývoje imunity je to putna a z hlediska chycení nějaké veselé nemoci.... no, když čtu, jak kvůli tomu podvodníkovi Wakefieldovi propukají lokální epidemie 'dětských nemocí', mám nutkání jít se nechat přeočkovat proti černýmu kašli a pro sichr i proti lepře.
    KUBIS
    KUBIS --- ---
    nektery lidi pri prihlasovani na nyx ockovat proti vztekline!

rozalio.cz bych dal urcite na nastenku

co se tyce ockovani a slozeni hexavakciny, farmaceutickych lobby, apod... nevim kolik za nas bylo protilatek, myslim ze min a zijeme v pohode, nevidim duvod proc by mely dalsi pribyvat, ale jak rekl prymula v nejakem rozhovoru na idnesu, je to trend a moderni veda, tak to pak joooo asi ma pravdu, ale proc clovek dostane u doktora letacek s ockovanim proti chripce, tomu uz nerozumim - nedostane dite chripku rok od 6 mesice? nebude mit nikdy chripku? z chripky se stane rymecka? me proste stve fakt, ze me nikdo neinformuje o rizicich spojenych s ockovanim.
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    hele fakt budu ráda za objektivní informace z obou táborůů..
    můžu to dávat i na nástěnku do tabulky.. stačí k tomu napsat: nástěnka..
    nebo dejte vědět, jak byste si to představovali, aby to bylo přehlednější
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    dík.. jdu studovat dál (jen abych zas neschytala poznámku,, že to je bez reakce)
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    ECLECTICA: nějakej zdroj by nebyl?
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    ZEGA: například v Británii jsou nemoci, proti kterým se u nás očkuje, opět na vzestupu - právě kvůli snížení proočkovanosti tamější populace.
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    CORNELA: jak to, že s tímhle nemají problémy v okolních státech?

fakt se ptám,, nerejpu, jen si potřebuju dát dohromady souvislosti..

(a ty tvoje smajly všude mě fakt serou.. --- jen tak mimo)
    MIKA
    MIKA --- ---
    nebudu tady zahlcovat odkazy... ale jako matka blbka se odmitam pridat k lidem co jdou jako stado ovci ockovat sve dite na popud spolecnosti... kolik matek se timto zabyvalo a hledalo informace? ja to delam, davam do kupy pro i proti... mame snad svobodu nebo ne? zitra mame 17. listopad a pripadam si jako pred rokem 89, kdy jsme museli vsichni poslouchat :) ... ach ten system http://www.zdn.cz/denni-zpravy/komentare/jdou-i-po-vasich-detech-461337
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    THE_SECOND_GUY: ano jdi k šípku, pokud nejsi schopen diskutovat na úrovni..
    Každý máme svůj názor a svou pravdu. Pokud nedokážeš ustát, že to má někdo jinak a hned ho napadáš, tak si jdi diskutovat pod veřejné články, kterých je na netu sposuta.. Tady je to opravdu k ničemu.
    Děkuji za pochopení..

Zajímají mne názory jak pro tak proti.. Ale měly by být tedy něčím podloženy.. né že jedna bába povídala..

Díky diskuzi, si každý z nás může vybrat to dobré pro sebe
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    MIKA: zahlédla jsem v téhle diskusi jedno ID, které nemělo to štěstí a narodilo se ještě v době, kdy u ná ještě nebyla vymýcena dětská obrna. Jistě by bývalo bralo očkování všemi deseti...
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    ZEGA: Ano, mam s tim problém. Sere mě jak někdo tak debilní vůbec má tu drzost se ještě rozmnožovat....
    Takže jdu radši k tomu šípku, tahle diskuze mě akorát rozčiluje.
    Klidně at jim všem ty haranti pochcípaj na něco primitivního... přece očkovánim akorát živíme farmaceutický firmy, to je teda fakt špatný....
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    THE_SECOND_GUY: tak znovu ...

Tato diskuze je tu právě od toho, aby každý mohl hodit postřeh, zkušenost apod. a ostatní si z toho buď něco vezmou nebo ne. Je přeci na každém, jestli se nad názorem druhého zamyslí nebo ho ignoruje.

Díky, že se nebudete navzájem napadat.. Pokud s tím máš problém.. můžeš jít rovnou k šípku..
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    já bych to vyjádřil ještě jinak...
    ženská, která klidně ohrozí život svýho dítěte kvůli vlastnímu "přesvědčení" by v první řadě vůbec žádný děti mít neměla...
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    Díky, že to tu nebude vypadat jako v diskuzích pod články o očkování..

Tato diskuze je tu právě od toho, aby každý mohl hodit postřeh, zkušenost apod. a ostatní si z toho buď něco vezmou nebo ne. Je přeci na každém, jestli se nad názorem druhého zamyslí nebo ho ignoruje.

Díky, že se nebudete navzájem napadat..
    THOR_CALYSTERN
    THOR_CALYSTERN --- ---
    každá teorie má svou praxi, u velkých farmaceutických firem je to jasnější, než jinde...
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    pár zajímavých informací:

obsah látek ve vakcínách -- http://www.immune.org.nz/?t=721

6. částí -- http://www.slobodavockovani.sk/news/ockovani-poruchy-vyvoje-a-imunity-u-deti-1-cast/

Očkování, poruchy vývoje a imunity u dětí – MUDr. Ludmila Eleková -- http://www.osud.biz/zdravi/ockovani-poruchy-vyvoje-a-imunity-u-deti-mudr-ludmila-elekova/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam