Ahoj všem - doposud jsem vaši diskuzi nenavštěvovala a patřila jsem k lidem, kteří chtějí mít své děti očkované.
Dnes jsem ale vedla rozhovor s jednou alternativně přírodně založenou paní, která mě už mnohokrát zdravotně pomohla a velice jí důvěřuji. a sdělila mi tyto skutečnosti:
1) hexavakcínu používá jen východní evropa a západní ji považuje za jedovou a nikdy by ji na své děti nepoužili
2) za posledních pár let či deset se tu strašlivě zvýšil počet nádoru na mozku u dětí. prý se dřív v motole na ozařování objevilo jedno dítě za měsíc a nyní je tam prý obrovská fronta a samé děti od 5let a ozařuje se tam dnem i nocí a totálně nestíhají
3)a tyto nádory nejvíce vyvolává spojení hexavakcíny s pneumokokem či meningokokem.
4) a celkově mi zmiňovala, že se v čechách používá obrovské množství léků - které jsou v západní evropě na blacklistu zakázaných léků neboť jsou podle tamních zkoušek jedovaté
5) prý se u nás regulérně nezmanipulovaný test hexavakcíny a jiných očkování vůbec nedělal aby se náhodou veřejnost nedozvěděla o těchto možných zdravotních kompliacích
- sama totiž začínám ve svém okolí pozorovat výskyt nádoru na mozku u dětí kolem 6let :o(
zvažuji tedy, že své druhé dítě nedám vůbec očkovat - ale nějak nemám povahu na to bojovat s naší doktorkou a vysvětlovat jí, že nechci to co je poviné :o(
a hlavně mě nějak děsí ta skutečnost mít neočkované dítě - přece jenom nákupního košíku či madla v MHD se dotýkáme často a když vidim všechny ty přištěhovalce kolem nás tak mi vstávají vlasy hrůzou :o(
mohl by mi k tomu někdo něco napsat? zda opravdu má ta paní pravdu? jsem v tomto naprostý laik a doposud jsem se vyhýbala veškerým informacem o neočkování.
Předem veliké díky