• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    Tento klub je určen k diskusi o očkování a také jako rozcestník důležitých informací.
    Diskuse by měla být podložena fakty, evidence based.
    Silné názory musí být odzdrojovány.

V současné době by měl také pomoci zorientovat se v problematice očkování proti covid-19.

Za šíření dezinformací a osobní útoky následuje RO, po recidivě banán.

rozbalit záhlaví
    EDERA
    EDERA --- ---
    BIDAK: Přesto existujou děti, které po očkování měly potíže včetně těch život ohrožujících nebo doživotních následků. Ano, je to velmi nepravděpodobné, ale pokud na mě ten černý Petr vyjde, tak na statistiku kašlu.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    EDERA: Dyk v hexe ani žádnej mikroorganismus není. No lidský imunitní systém musí bojovat s tolika zdroji chorob najednou, že ta jeho kapacita musí být obrovská. Aspoň to se říká, imunolog nejsem.
    EDERA
    EDERA --- ---
    BIDAK: Plus mínus šest může ovšem taky být tou příslovečnou kapkou, kterou pohár přeteče. A bohužel je to dopředu neodhadnutelné.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    ZORBOVA: Imunitní systém je v tu dobu stejně vystavenej vlivům doslova stovek patogenů. Plusmínus šest už nehraje podle mě roli.
    ZORBOVA
    ZORBOVA --- ---
    BIDAK: je mi to jansny, ty diskutujes, nemas to zapotrebi:)
    ZEGA: aha, takze diteti, kterymu to rozku*vi imunitu, tomu to zapaltej a pak mu budou platit jeste dalsi lecebny vydaje. ale diteti, tkerymu to chces rozlozit, protoze na to tu imunitu nema, si to zaplatis? To je fakt logika.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    ZEGA: jo jasne. Na to si prave stezuju. I na tu existenci barikady.
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    BIDAK: zaujatej je každej,, na obouch stranách barikády.. objektivní data chybí,, na obouch stranách barikády
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    A to vůbec nemluvím o naprosto zavádějících informacích o VAERS a tak dále. Ten článek je prostě hrozně moc špatnej.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    ZEGA: Hele, zatím jsem koukal jenom na ten článek a doufám, že tam bude něco kvalitnějšího, protože ten článek je prostě špatnej, uvádí tam údaje, které jsem tady (po krátkém hledání na googlu) už vyvrátil. Například počet smrtí místo počtu případů atd... O spojování autismu a očkování ani nemluvím. Jako hatespeak dobrý, ale jinak.

Jako zklamání. Člověk by chtěl fakta a pořád naráží jenom na lidi oblečený v dresech. Situace mi připomíná tu s globálním oteplováním. Každej je zaujatej a dobrat se k objektivním datům je hrozně těžký.

http://www.juristi.cz/data_ockovani/art%20C%203%20vaccinace.pdf
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    ULILIA:
    Human rotavirus vaccine immunogenic, well-tolerated for preterm infants
    http://www.pediatricsupersite.com/view.aspx?rid=91652
    ULILIA
    ULILIA --- ---
    GlaxoSmithKline použil předčasně narozené děti jako pokusné králíky ve zmanipulovaných testech vakcín :: Sloboda v očkovaní
    http://www.slobodavockovani.sk/news/predcasne-narozene-deti-jsou-pouzivany-jako-pokusni-kralici-ve-zmanipulovanych-testech-vakcin/
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    BIDAK: já ten článek četla kdysi na lize lidských práv.. zkusim dohleda.

já reverz podepsala.. nemám s tím problém a chápu lékařko, že v dnešní době, která je nejistá ve všech ohledech, tento papích chce
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    ZEGA: Super.

ZEGA: A nemůže být ten lékař nějak popotahován, že neočkoval? Pak by ten reverz fakt potřeboval.
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    na juristech je info ze seminare

Juristi o.s.
    http://www.juristi.cz/
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    ZORBOVA: minusuje nejcasteji cornela..

jinak ockovani muzes odsunout (do 18 mesicu bez problemu) pak uz se to nejak vic resi... vetsina lekaru si necha podepsat reverz i kdyz na to nemaji pravo.
    momentalne rozockovani hexy nebude placene pojistovnou (podle poslednich info od pediatry).. musela by sis to platit sama..
    TBC uz se neockuje
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    ZORBOVA: Já tě nemínusoval.
    EDERA
    EDERA --- ---
    CORNELA: http://www.vakciny.net/AKTUALITY/akt_2010_08.htm
    Tohle mi přijdou celkem rozumný a podložený argumenty. Navíc od osob, které o tom vědí asi přece jen o něco víc, než já nebo Ty.
    EDERA
    EDERA --- ---
    CORNELA: Nepostrádá. Hexa je vakcína neživá, a tedy jistě vhodnější pro otestování toho, jak dítě očkování snáší, než živá vakcína proti TBC.
    EDERA
    EDERA --- ---
    CORNELA: A taky, pokud je mi známo, hexa po TBC často způsobovala, že se znovu aktivovalo místo vpichu po TBC, zachnisávalo to, děti musely na chirurgické čištění a vůbec to působilo všelijaké komplikace. V opačném pořadí vakcín je prý komplikací podstatně méně.
    ZORBOVA
    ZORBOVA --- ---
    BIDAK: myslim to, ze uz neni povinna TBC. Syn ji stale nema. Doktorka mu to nechtela naockovat driv nez udela hexu a pak uz se o tom nezminovala. COz mi pripomina, ze bych se ji na to mohla zeptat:)

Mohu vedet, za co je ten minus u meho prispevku? Rada povedu diskuzi, ale takhle se da jen velmi tezko nejaka rozhybat....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam