• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    CORNELA: protoze preventivky a screening nikdo nepropaguje a naopak se propagace ubira jen smerem k ockovani..
    EDERA
    EDERA --- ---
    LILY: Tý jo, ale u tohohle miminka bylo tolik rizikových faktorů, že naprosto nechápu, jak ho mohl nějaký příčetný doktor očkovat nejen hexou, ale ještě dalšíma třema vakcínama k tomu:-O
    OMEGAPOINT
    OMEGAPOINT --- ---
    Nežádoucí účinky vakcíny proti rakovině děložního čípku jsou vážné - Vitalia.cz
    http://www.vitalia.cz/clanky/jsou-vakciny-proti-rakovine-delozniho-cipku-nebezpecne/?fb_ref=top&fb_source=home_multiline
    BONIE
    BONIE --- ---
    prosím vás, jak se dá šetrněji rozložit hexa? my máme za sebou první očkování, které jsme dali kvůli nachlazení atd až ve 4. měsíci.. pak se to zase odkládalo kvůli kašli a tak různě a teď bude synovi 8. měsíců čeká nás druhá vakcína, ale já jsem tu něco četla o šetrnějším rozložení toho očkování.. můžete mi prosím poradit? děkuju!
    LILY
    LILY --- ---
    Bábätko zomrelo po prvom očkovaní Prevenar + Infanrix Hexa + Rotarix :: Sloboda v očkovaní
    http://www.slobodavockovani.sk/news/babatko-zomrelo-po-ockovani-prevenar-infanrix-hexa-rotarix/
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    ID_0: Ne, tak farmaceutičtí giganti chtějí jenom vydělat, to je jasné. Stejně tak je jasné, že oni nemůžou být jediným zdrojem informací. Ale nevím, tohle mi přijde docela samozřejmé. Stejně samozřejmé jako že intuice a selský rozum jsou v naprosto stejné pozici.
    ID_0
    ID_0 --- ---
    BIDAK: teď je ale otázkou jestli tahle strana barikády pod křídly nadnárodního farmaceutického giganta je opravdu tou knowledge...z pozice ignoranta bez statistických výsledků z pokusů na předčasně narozených dětech tohle zpochybňuju. toť vše...
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    ID_0: V pořádku. Isaac Assimov k tomuhle přístupu řekl jenu zajímavou větu.

Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.
    ID_0
    ID_0 --- ---
    BIDAK: přiznávám bojím se...bojím se o své děti, které to MUSÍ podstoupit...bojím se, že farmaceutickým firmám nejde o zdraví populace.... bojím se fanatických obchájců očkování, kteří mají největší strach z neočkovaných dětí...bojím se, že většina populace už ztratila zdravý rozum...
    prostě třeba mi přijde, že někdo takový jako je výrobce (našimi předními odborníky nařízené) hexavakcíny má mengeloidní praktiky:
    GlaxoSmithKline použil předčasně narozené děti jako pokusné králíky ve zmanipulovaných testech vakcín :: Sloboda v očkovaní
    http://www.slobodavockovani.sk/news/predcasne-narozene-deti-jsou-pouzivany-jako-pokusni-kralici-ve-zmanipulovanych-testech-vakcin/
    http://www.slobodavockovani.sk/news/farmaceuticka-firma-glaxosmithkline-pokutovana-za-smrt-14-deti/
    Snažím se proto spíš poslouchat svou intuici a zdravý rozum než po nocích studovat jakési tabulky výskytu té či oné choroby a účinosti konkrétních vakcín...
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    ID_0: Co takhle se pokusit oprostit se od nějakých názorů které nejsou ničím podložené a přiznat si, že prostě nevíš. A že se bojíš neznámého.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    ID_0: Očkování už se dělá dlouho a účinky jsou docela dobře známé. Zrovna tohle na mysli nemám.
    ID_0
    ID_0 --- ---
    BIDAK: jaké fakta? to co udělá koktejl geneticky zmutovaných patogenů vázaných na hliník a jiná svinstva zvaný povinný očkovací kalendář (který se mění skoro každý rok) za 20 či více let neví nikdo...
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    ZEGA: No jo, žijeme v mediální realitě. Dá práci sehnat si fakta.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    EDERA: Ale jo. Chápu. Jenom ta pravděpodobnost těch vážných potíží je (jak už jsem psal) řádově nižší, než že tě zajede auto. A skoro určitě bude nižší než vážné komplikace způsobené jednou z těch chorob proti kterým se očkuje, ale to jsem nepočítal.
    EDERA
    EDERA --- ---
    BIDAK: Přesto existujou děti, které po očkování měly potíže včetně těch život ohrožujících nebo doživotních následků. Ano, je to velmi nepravděpodobné, ale pokud na mě ten černý Petr vyjde, tak na statistiku kašlu.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    EDERA: Dyk v hexe ani žádnej mikroorganismus není. No lidský imunitní systém musí bojovat s tolika zdroji chorob najednou, že ta jeho kapacita musí být obrovská. Aspoň to se říká, imunolog nejsem.
    EDERA
    EDERA --- ---
    BIDAK: Plus mínus šest může ovšem taky být tou příslovečnou kapkou, kterou pohár přeteče. A bohužel je to dopředu neodhadnutelné.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    ZORBOVA: Imunitní systém je v tu dobu stejně vystavenej vlivům doslova stovek patogenů. Plusmínus šest už nehraje podle mě roli.
    ZORBOVA
    ZORBOVA --- ---
    BIDAK: je mi to jansny, ty diskutujes, nemas to zapotrebi:)
    ZEGA: aha, takze diteti, kterymu to rozku*vi imunitu, tomu to zapaltej a pak mu budou platit jeste dalsi lecebny vydaje. ale diteti, tkerymu to chces rozlozit, protoze na to tu imunitu nema, si to zaplatis? To je fakt logika.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    ZEGA: jo jasne. Na to si prave stezuju. I na tu existenci barikady.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam