• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    OMEGAPOINT
    OMEGAPOINT --- ---
    CORNELA: jak je ale mozne ze maji vsechny hpv na deloznim cipku, jak se tam hpv dostal.. promiskuita ve spolecnosti
    OMEGAPOINT
    OMEGAPOINT --- ---
    "pozitivni HPV ma ve veku do 30let naprosta vetsina zen"

to je jenom ukazuje na miru iracionalni promiskuity, popravde receno se jednalo o socialni inzenyrstvi. dnes uz je to realita. http://henrymakow.com/archives.html
    LILY
    LILY --- ---
    CORNELA: proč to píšeš mně? :) Já jsem s debatou o vakcínách a sexu nezačala ani se do ní nehodlám zapojovat, neboť si o tom myslím svoje.
    A hlavně bych vám to s Omegapointem nerada kazila. :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    CORNELA: Když já jsem zrovna sama případ toho, že lze mít pozitivní nález HPV i při nechráněném pohlavním styku s jediným partnerem. A ani těch partnerů s kondomem nebylo víc, než 5. Takže statisticky vzato se riziko s počtem partnerů zvyšuje, ale pořád to ty prohlídky chce.
    OMEGAPOINT
    OMEGAPOINT --- ---
    nic neni vsak idealni. dulezity je vsak zacatek, v nasem zivote, a konec. to se da jeste ovlivnit ten konec uprostred.
    OMEGAPOINT
    OMEGAPOINT --- ---
    CORNELA: mam na mysli model, ze si vyberes idealniho pohlavniho partnera, pro dlouhodoby vztah. v takovem modelu v prubehu zivota se to da vyloucit, protoze ten idealni partner se chova stejne, takze se taky nenakazil.
    OMEGAPOINT
    OMEGAPOINT --- ---
    rozumne devce jen tak kazdemu neda, a tim se da vyhnout infekci. cilize pohlavni zdrzenlivost. mam na mysli samozrejme idealni stav racionalizace, ideal dobra a smyslu v nasem zivote.

STD Facts - HPV and Men
    http://www.cdc.gov/std/hpv/stdfact-hpv-and-men.htm

TAPINA
    TAPINA --- ---
    OMEGAPOINT: Jenže pohlavní rozvaha jaksi k ochraně před ním nestačí, leda tak pohlavní abstinence. Když se chce člověk rozmnožit, tak minimálně jednou ten kondom odložit musí ;o)
    LILY
    LILY --- ---
    OMEGAPOINT: jéé, já se těším na diskuzi mezi tebou a Cornelou! :) To bude počteníčko..
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    EDERA: to mi přijde taky dost rozumné. Já ale mezitím pediatričku změnila, protože ta původní mi zase tak rozumná nepřipadala, máme teĎ jinou, která nefrká atb od oka a dle nálady a k očkování přistupuje podobně jako ta vaše. U té minulé vyšel posun očkování ode mě.
    EDERA
    EDERA --- ---
    ANNAWA: Naše pediatrička zas zohledňuje i váhu a nerada očkuje děti, co nemají ani pět kilo. Takže K. dostala hexu někdy v pěti měsících.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    EDERA: nota bene, když se u nedonošených dětí doporučuje očkování případně posunout podle jejich věku dle původního TP. B se narodil dříve sotva o měsíc a hexu, co se dává v 9. týdnech, dostal až ve 14.
    OMEGAPOINT
    OMEGAPOINT --- ---
    HPV je predevsim pohlavni choroba. Asi jako syfilis, kapavka, nebo hiv. Tedy na miste je pohlavni rozvaha. Sex je test inteligence. Jako zivot a smrt jsou testem inteligence.
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    CORNELA: protoze preventivky a screening nikdo nepropaguje a naopak se propagace ubira jen smerem k ockovani..
    EDERA
    EDERA --- ---
    LILY: Tý jo, ale u tohohle miminka bylo tolik rizikových faktorů, že naprosto nechápu, jak ho mohl nějaký příčetný doktor očkovat nejen hexou, ale ještě dalšíma třema vakcínama k tomu:-O
    OMEGAPOINT
    OMEGAPOINT --- ---
    Nežádoucí účinky vakcíny proti rakovině děložního čípku jsou vážné - Vitalia.cz
    http://www.vitalia.cz/clanky/jsou-vakciny-proti-rakovine-delozniho-cipku-nebezpecne/?fb_ref=top&fb_source=home_multiline
    BONIE
    BONIE --- ---
    prosím vás, jak se dá šetrněji rozložit hexa? my máme za sebou první očkování, které jsme dali kvůli nachlazení atd až ve 4. měsíci.. pak se to zase odkládalo kvůli kašli a tak různě a teď bude synovi 8. měsíců čeká nás druhá vakcína, ale já jsem tu něco četla o šetrnějším rozložení toho očkování.. můžete mi prosím poradit? děkuju!
    LILY
    LILY --- ---
    Bábätko zomrelo po prvom očkovaní Prevenar + Infanrix Hexa + Rotarix :: Sloboda v očkovaní
    http://www.slobodavockovani.sk/news/babatko-zomrelo-po-ockovani-prevenar-infanrix-hexa-rotarix/
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    ID_0: Ne, tak farmaceutičtí giganti chtějí jenom vydělat, to je jasné. Stejně tak je jasné, že oni nemůžou být jediným zdrojem informací. Ale nevím, tohle mi přijde docela samozřejmé. Stejně samozřejmé jako že intuice a selský rozum jsou v naprosto stejné pozici.
    ID_0
    ID_0 --- ---
    BIDAK: teď je ale otázkou jestli tahle strana barikády pod křídly nadnárodního farmaceutického giganta je opravdu tou knowledge...z pozice ignoranta bez statistických výsledků z pokusů na předčasně narozených dětech tohle zpochybňuju. toť vše...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam