• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHOčkování - pro a proti
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    KUBIS: Určitě víc v pohodě než kdyby to dítě očkovaný nebylo, šmudlo.

ZEGA: Pokud vím, tak v případě TBC není karanténa (ale nejsem doktor), takže myslím, že jsi poradila to nejlepší. Zajít za doktorkou nic nestojí a míru rizika posoudí ona.
    KUBIS
    KUBIS --- ---
    ZEGA: ale jak jsem se tak koukal na ty reakce, tak to asi uplne v pohode nebude:) ale sam jsem zvedavy na reakci/odpoved, treba bude pro jistotu preockovana... jistota je jistota
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    KUBIS: no čekala jsem stejnou odpověď :)
    ale bezesrandy, mě se to netýká, radila jsem to samé, konzultovat co nejdřív s pediatrou... jen mě zajímalo, jaký jsou asi tak postupy.
    KUBIS
    KUBIS --- ---
    ZEGA: no podle rad zastancu ockovani asi v pohode, ne?
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    ZEGA: Poraď se se svým praktikem.
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    Otázka: Co má dělat člověk, který byl se svým dítětem (očkovaným) v kontaktu s člověkem s TBC?
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    ID_0: Koneckonců jsem to tu někde v historii už házel počet vakcinací/počet závažných reakcí.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    ID_0: A jinak - to víš že nejlepší by bylo aby nemoce zmizely a očkovat se proti nim nemuselo...
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    ID_0: No tak máme studie o reakcích na vakcíny. Celkem se ví jak časté jsou závažnější reakce.
    ID_0
    ID_0 --- ---
    BIDAK: obdivuju tvou jistotu o bezpečnosti, už jen díky tomu složení a genetickým manipulacím (hep B)... co to udělá za x let popř v další generaci, ochraňuj nás Glaxosmithklein...
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    ID_0: Je pravda, že dneska už jsou vakcíny tak bezpečné, že za hodně vedlejších účinků můžou právě ty přidávané látky. Jinak ten článek je napsanej někým kdo je v panice.
    ID_0
    ID_0 --- ---
    ty reakce imunity způsobují adjuvants v hexe to je hliník (dřív to bývala rtuť)
    Hydroxid hlinitý (Al(OH)3) - 0,5 miligramu Al
    Fosforečnan hlinitý (AlPO4) - 0,32 miligramu Al

zajímavý článek na to je tu:

Čo obsahuje Infanrix Hexa na Slovensku a čo v Austrálii? - DOPLNENÉ :: Sloboda v očkovaní
    http://www.slobodavockovani.sk/news/co-obsahuje-infanrix-hexa-na-slovensku-a-co-v-australii-/

na takový kojenecký koktejl reaguje každý organismus jinak :(
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    MAGGIE: dík
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    ZEGA: na radu doktorky Thuyu 15ch cca týden před a týden až dva po denně 3 kuličky
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    jaký dáváte homeopatika?
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    Jenik po první hexe měl ten den večer mírně zvýšenou teplotu, jinak zatím nikdy nic (možná větší hlad akorát), Kajka má za sebou první hexu a po týdnu nic, tak snad už je to taky ok.. a dávám teda poctivě homeopatika
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    CORNELA: tak teď jsem docela zmatená, pediatra mi vždy říkala, že horečka je po očkování naprosto vyjímečná reakce a pokud by trvala déle jak 2 dni, máme k ní okamžitě naklusat...většina dětí prý nemá reakci žádnou a je to tak v pořádku...tak jak to teda je?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    CORNELA: no bať. Moje děti často nereagovaly nijak.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    CORNELA: řekla jsi, že by směla strach, kdyby dítě teplotu nemělo.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    CORNELA: dvě z mých tří dětí na očkování zatím většinou nijak nereagovaly, mám se snad bát, že jim nezabralo, to je přece taky blbost?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam